Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Аз си я копирах заповядай-

[/quote]
     Рецептата не беше ли на ДжеммаThinking
     Хубаво е да се посочи авторът все пак.  Hug

:
[/quote]
Аз просто пуснах това което съм копирала от тук,нали не мислиш ,че в моя компютър стоят под името Рецептата на ....еди кой си.
Момичето попита аз я дадох,ако си обърнала внимание не съм казала -моя е ето давам ти я,а съм казала ,че е копирана от мен и я пускам без да претендирам за авторство

# 676

esy, чудесна новина, бебчето е прелест! Hug И пак си с  изящна снимка!  bouquet  chef
Сиер, разкошни палачинки! Heart Eyes  bouquet
megansg, при теб пак всичко е тотална вкусотия! Heart Eyes  bouquet
С бостънския пай на Umbra са ме черпили, вкусотия е, но не съм го правила! Записах си рецептата!  bouquet  chef
пеп-4o, как ще ти тежи, нали на мен се лепи! Grinning  bouquet

Днес галет със смокини и лятна манджа.

# 677
Момичета, радвам се, че ви харесва паят, дето не е пай всъщност  Laughing Ако го правите, имайте предвид, че кремът за моя вкус дойде малко, бих го увеличила следващия път.

Селма, в момента не съм в България и използвам разни локални немски марки (тук има десетки видове сметани, много ми е трудно всеки път да избера), но в слуая взех "Президент", поради липса на друго в най-близкия магазин. Иначе са от вида течни, но неподсладени, с минимум 30% масленост.

labrex, да ми пратиш едно парче от този изкусителен смокинов галет по DHL?  Mr. Green Тук смокините са обидно скъпи, пфу.

# 678
....
Аз просто пуснах това което съм копирала от тук,нали не мислиш ,че в моя компютър стоят под името Рецептата на ....еди кой си.

Аз слагам източник, когато копирам Simple Smile (книга, сайт, име на човек). И аз като теб преди не обръщах внимание и не претендирах за авторство за рецептата, но в този подфорум протече дискусия преди време и в името на мира започнах да го правя. Не се обиждай Simple Smile

# 679
labrex, да ми пратиш едно парче от този изкусителен смокинов галет по DHL?  Mr. Green Тук смокините са обидно скъпи, пфу.

Umbra, с най-голямо удоволствие, ама той тоя галет взе, че свърши за отрицателно време newsm78 Embarassed . И за твое успокоение ( на мен ми хареса, понеже смокини мога да ям всякак), ама на народа му се стори малко блюдкав такъв, сладникав, със сини сливи, или вишни, или сладко бил по-хубав. Което не попречи да се изяде, де! Така че можеш да си го спретнеш с други плодове, той се прави от нищо - брашно, олио, вода и бакпулвер винаги се намират. А от какво се получава такова вкусно тесто, още не съм открила. Peace  bouquet

# 680
labrex, това е много добра идея, аз най-харесвам галети със сини сливи, ще взема да забъркам един с твоето тесто  Hug

# 681
labrex, това е много добра идея, аз най-харесвам галети със сини сливи, ще взема да забъркам един с твоето тесто  Hug

Ти може и да си го намерила, но за всеки случай ето го - Вкусен постен сладкиш, че не си написах галет, ами....... Peace

# 682
Лабрекс, благодаря ти много! Hug  bouquet

Селма, без крем са, за това сметнах, че са подходящи за закуска, ако бяха с крем щях за десерт да ги сервирам Simple Smile
Потърсих в нета лястовичи гнезда, но не открих нищо или не съм търсила правилно Blush

Ето такава е рецептата, по която ги правих Wink

# 683

Момичето попита аз я дадох,ако си обърнала внимание не съм казала -моя е ето давам ти я,а съм казала ,че е копирана от мен и я пускам без да претендирам за авторство
   Е!Няма нужда да се оправдаваш!  Laughing Не съм те обвинила в нищо!  Hug
   Просто обърнах вниманието ти,че е хубаво да се посочва източник.
   Допълвам,това е вид израз на уважение към автора на рецептата.  Peace

esy,явно си измислям нещо!  Embarassed Joy
Верно,че и аз не откривам нищо подобно в Гуугъл.  Crazy
Ама....така съм ги запомнила от малка,еклери-гевреци с крем = "лястовичи гнезда".  Може и....много малка да съм била и да съм объркала нещо.... Blush
  Благодаря за рецептата!   bouquet

Umbra,благодаря за инфото!  Hug

# 684
Благодаря на всички,които казаха по нещо похвално и за мен,много ми е драго!  bouquet
Еси,честита ти рожба,много здраве и щастие пожелавам!Снимката ти както винаги е съвършенна!
Леля Ог,честит ти рожден ден и имен ден на близките ти,тортичката е страхотна!  bouquet
Лабрекс,"красотътъ" ти е много вкусно изглеждаща,обаче онези топчици направо ме накараха да замечтая за тях. Peace
Същото се отнася за пирожките на Стоева/невероятни/ Crazy,както и за манджичката й с бамя и същата от Весето-мнооого я обичам! Peace
А  кюфтета по чирпански може само и единствено Даликате да ти извърти така примамливо и да ти се прииска да затопиш в чинийката на мига! CrazyДавам и 10 точки веднага! Peace
На Бети за боровинковия пай вече и писах,дано ми прати парченце! Party

# 685
еликсир, много ти благодаря! Hug

Селма, споко бе, нито ти си измисляш, нито пък аз:)))
Възможни са и двата варианта..и този от детството ти и този, който аз съм правила по нечия си рецепта Hug
Важното е да ни е вкусно Heart Eyes

# 686
  • Балчик
Да, аз пуснах рецептата за Наполеона, но не претендирам за авторство. Просто е моят вариант на много бройните рецепти за Наполеон. Hug Ползвайте си я със здраве. Peace

Ух, пак ми потекоха лигите от вкусотиите на всички. baby_neutral

# 687
Еликсирче,поласкана съм от оценката ти Hug  bouquet
Не мога да подмина тази плелест на Umbra  Heart Eyes
Лебрексче,от пирожки ще минем масово на галети  Laughing Hug
esy, да ви е живо и здраво малкото съкровище. Да бъде много щастливо и лъчезарно дете! Heart Eyes /уникално красиви снимки правиш/
Меганс,скоро тръгвам към Варна ,за да ме осиновиш Laughing Hug
пеп-чо,сигурна съм ,че ще ни хареса бамята по твоята рецепта! Heart Eyes

# 688
У нас днес- китайско.Ориз със зеленчуци и пилешко филе със зеленчуци в сладко кисел сос:

# 689
  • София

Здравейте! Влизам след вечеря и пак ми се прииска да си взема по нещо от всеки....!
Охххххххх, дояде ми се на  "очите"...., то бива лакомия, бива........
За днес - градинарска чорба по Сухиндолски

и сиренца във фолио ала Пепчо

На вскус  е божествено, но не можах да го докарам като на Пепчо.....
"То мързела не мори, а мъчи!"  е казал народа.......
Не си копирах рецептата; мързеше ме да търся и направих по спомен...... (аз помня само 5 секунди) и сирената ми залепнаха за фолиото и май ги пекох повече......

Весела вечер на всички!!!!

Общи условия

Активация на акаунт