Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 857
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мама вчера ми е взела от Одрин Персил 9 кг за 25 лв Simple Smile

# 661
  • Софето
Някой да е ползвал тези
http://www.emporioitaliano.com/images/Felce_Azzurra_Ammorbidente.jpg
http://www.kolko.bg/bg/frosch-techen-perilen-preparat-za-tsvetni … 0-ml-bg/p/1438563

На всички мами, препоръчвам този омекотител за детски дрехи, уникално нежен и мекичак  Heart Eyes.
http://www.chicco.com.my/product_info_704001-100189.htm

# 662
Пускам една много забавна статийка от темата за леля Мария, малко да се посмеете.  Grinning

http://frognews.bg/news_22472/Bonuks_%E2%80%93_prah_za_idioti/

Много е готина. Аз искрено се забавлявах докато я четох. Дано само не се повтарям, защото имам някакви далечни спомени, че беше пускана преди по темите, но може и да се бъркам.

И последно да вметна, че и аз в момента ползвам течен Bonux. Трябваше да си направя експеримент, не може да не се пробва. Е, наистина "затваря аромата като с цип".  Mr. Green

# 663
Само да не ни преместят в "Хоби".

Трайно ли мирише течният Бонукс? От бутилката миризмата не е толкова силна.
А Есекса пробва ли го вече?

# 664
Гес, мирише хубаво и трайно. Миризмата не е толкова натрапчива, колкото трайна, наистина. За изпиране не мога да гарантирам, защото нашите дрехи не са с петна, така че и с веро за чинии да ги пусна може би пак ще се изперат.
С Есекс нещата стоят по същия начин. Не знам дали би изпрал някакви петна, но поне прави бялото наистина бяло без да добавям прахче.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 19:33 от Argent

# 665
  • BG
За този ли говорите :
Аз си купих прах АСЕ универсален, ползвам го за бяло, но не съм доволна. С нетърпение чакам да свърши и се връщам към ОМО.

# 666
  • Русе, България
Guess, поклон за тази прелестна колекция! Само не те знам, когато пускаш пералня, по колко време умуваш от кой препарат да сложиш... Laughing

А ако има някой, който се чуди за омекотител, пробвах златния Ленор и останах очарована! Страхотен аромат на парфюм, горещо препоръчвам!

# 667
Гес, не прощаваш ти, нееееееее Joy
Ама как, на първо четене ти липсват точно с петното нещата, твоите, бре!?
Гелове Скип? Гръцките са класика! Както и немския Корал? Ами Омо?
Ами немския Даш!?!!!
И най-важното - омекотителя на Колгейт-Палмолив с аромата на ванилия в млечно-жълт цвят. Любим Joy

Виж сега, ако си толкова запалена колкото усещам, ще питам жена ми какво прави старите опаковки.
Ах, имах страхотна опаковка на Персил - едно човече с вдигната ръка нагоре, кат' Джон Траволта в Брилянтин!. А главата му бе дозата!!!
Ще питам, да ти сбера кашон -два! Или държиш ти да си ги ползвала, мхм newsm78

Може ли  да видим този Палмолив  ??????

# 668
Пускам една много забавна статийка от темата за леля Мария, малко да се посмеете.  Grinning

http://frognews.bg/news_22472/Bonuks_%E2%80%93_prah_za_idioti/

Тази статия я четох преди време и също много се забавлявах, после се опитвах да я преразказвам - абсолютно безуспешно, но така и не успях да я намеря отново, за да я предложа в оригинал. Така че благодаря ти, че ми я намери отново  Grinning!

Edit: А омекотителят на Колгейт-Палмолив с аромата на ванилия в млечно-жълт цвят, мисля че се отнася за Softlan - ванилия и орхидея, или?

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 21:05 от gumenka

# 669
Гес, не прощаваш ти, нееееееее Joy
Ама как, на първо четене ти липсват точно с петното нещата, твоите, бре!?
Гелове Скип? Гръцките са класика! Както и немския Корал? Ами Омо?
Ами немския Даш!?!!!
И най-важното - омекотителя на Колгейт-Палмолив с аромата на ванилия в млечно-жълт цвят. Любим Joy

Виж сега, ако си толкова запалена колкото усещам, ще питам жена ми какво прави старите опаковки.
Ах, имах страхотна опаковка на Персил - едно човече с вдигната ръка нагоре, кат' Джон Траволта в Брилянтин!. А главата му бе дозата!!!
Ще питам, да ти сбера кашон -два! Или държиш ти да си ги ползвала, мхм newsm78

Може ли  да видим този Палмолив  ??????

Мисля, че става въпрос за омекотителя Softlan на Colgate-Palmolive с аромат на ванилия и орхидея:

gumenka, радвам се, че съм помогнал дори и несъзнателно. Изпреварила си ме за омекотителя. Аз също мисля, че е този.

# 670
Guess, направо ме изуми  Shocked Не знаех, че има хора, които колекционират перилни препарати  Crazy
Ще покажа колекцията ти на майка ми, тя наистина ще я оцени подобаващо  Hug

# 671
red shoe, хората колекционират всичко. Някои колекционират марки, други - монети, трети - картички, коли, самолети (гледах скоро по Дискавъри за един колекционер на самолети) и т.н. Така че не се учудвай толкова.

elmyra duff, това е персила. Великолепна опаковка, много оригинална.

Тази статия съм я чела преди време, но отново се възползвах от шанса да се посмея злорадо. Бонукс - пф!

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 22:20 от Guess Who

# 672
  • Пловдив

Аз от там си поръчах Омо-за цветно и като пристигне ще се изкажа... Grinning

# 673

Аз от там си поръчах Омо-за цветно и като пристигне ще се изкажа... Grinning

Моля споделете мнение.
И ако някои ползва турски Первол,за бяло цветно и черно да си каже мнението.

# 674
Препоръчаха ми Тайд за цветно.Какво ще кажете?Избеляват ли цветовете с него?

Общи условия

Активация на акаунт