Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 849
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Препоръчаха ми Тайд за цветно.Какво ще кажете?Избеляват ли цветовете с него?

С фосфати е. Не избелва.

Гес, поздравления за колекцията  bouquet.
Моята е по-скромна, но аз не пазя празни опаковки.

# 676
Препоръчаха ми Тайд за цветно.Какво ще кажете?Избеляват ли цветовете с него?

С фосфати е. Не избелва.

Добре ли изпира?Трябва ми за детски дрехи.

# 677
Зависи какво ще изпираш с него. Кал и трева+мазни петна - ок е.
Плодови и зеленчукови Тайд не може да изпере, без предварително да третираш с нещо против петна.

# 678
О'К.Значи ще ми свърши работа

# 679
Ще ти свърши работа.
Ако пазаруваш препарати от супермаркета си мисля, че Персил Колор е по-добрият избор.

# 680
От супермаркета ще е .В момента пера цветното с Персил колор от Турция,но ми се струва .че избеляват дрехите с него.Освен това една блуза на малкия с повърнато не се изпра, вече два пъти я пускам и има петно.Бяха ми дали един Ариел актилифт гел от Англия-невероятен,дрехите излизаха със страхотно наситени цветове,но за жалост сега не ми е по джоба

# 681
Петната от повръщано - упорити са.
Абсолютно задължително е дрехата да се изплакне от грубите остатъци веднага и да се третира със сапун поне, на мига.
Ако нямаш възможност за скъпи препарати против петна, и преди съм писала, че сапун Капус против петна е страхотно решение. Няма леке, което да му се е опряло. По тази причина не купувам нищо друго за предварително третиране. Дори не ме сърбят ръцете да пробвам.

# 682
Петната от повръщано - упорити са.
Абсолютно задължително е дрехата да се изплакне от грубите остатъци веднага и да се третира със сапун поне, на мига.
Ако нямаш възможност за скъпи препарати против петна, и преди съм писала, че сапун Капус против петна е страхотно решение. Няма леке, което да му се е опряло. По тази причина не купувам нищо друго за предварително третиране. Дори не ме сърбят ръцете да пробвам.

Имам го Капуса,но детето е повърнало в яслата и блузката е стояла така,докато го взема.Веднага я изплакнах с вода и мушнах в пералнята като мислех,че ще се изпере,но уви.Ще знам вече, че задължително трябва да удрям едно сапунче

# 683
Щяли са да ги заболят ръчичките лелите, ако бяха поне изплакнали блузката Twisted Evil.

# 684
С фосфати е. Не избелва.

Ако това е успокоително, с малко фосфати е. Laughing Но Тайд е сред сносните прахове в България. Съотношението цена-качество е много добро при него.

Sourcherry, и аз не пазя всички празни опаковки. Пазя само тези, които смятам за красиви и оригинални и си заслужават съхранението. По-големите ги пазя, за да имам в какво да слагам праха, когато разделям с приятел.

За да не е спам. Вчера в Карфур гледах кутии италиански прах Ace хигиене (май беше). 60 пранета за около 39 лева. Подозирам, че от тази седмица ще е в промоция на по-ниска цена.
Освен това Фикосота са пуснали нов Савекс - супер активатор с ефервесцентен ефект, перфектен за кратки програми (30 мин). Има 3 вида: за бяло, за цветно и с аромат на жасмин. В Карфур има за цветно и с жасминова миризма. Между другото преди седмица-две си взех една малка кутия с аромат на жасмин и ще го пробвам тия дни.

Вече пускам 7-8 перални с прах савекс премиум за бяло. Все още се дивя как избелва чаршафите, покривките, тениските, ризите и хавлиите: няма нищо посивяло или пожълтяло. Петната маха в зависимост от това, колко са престояли и колко са наситени. По-пресните ги маха без третиране; по-старите като ги пръсна със спрей за предпране и никакви ги няма. Фосфатен е, но е мно-о-ого добър (сама не си вярвам, че го пиша, все пак това е нисък клас, а аз уж поддържам някакви стандарти). Във всеки случай, повече няма да взимам от него, докато не го обезфосфатят. Mr. Green

# 685
Гес, преди няколко теми една дама обясняваше как пере бяло със Савекс и е супердоволна.
Този беше, запомнила съм:

А ти ме шашкаш с този Савекс. Ще го пробвам пък. Пак ме вкара в изкушение.

# 686
Сега виждам, че този, който съм показала е за ръчно пране.
Савекс аутомат имах предвид. Същата опаковка - синя.
На Тео-то махнаха фосфатите, дано и на Тема и Савекс го направят Peace.

# 687
Sourcherry, този точно Савекс, който си показала, вече го няма на пазара. Става въпрос за този:

Има и един Урбан, но не бях особено доволна от него.

А това е новият с аромат на жасмин:

Не искам да им правя реклама или да изкушавам. Joy Споделям искреното си учудване. Ако искаш, наистина, пробвай го и сподели дали и ти си със същите впечатления като мен. Аз го купих за 95 стотинки (малката кутия; 2 кг е 5,55 в Кауфланд).

# 688
Гес, кутийка ще купя. Иначе ще ме изгонят от вкъщи сигурно вече.
А дали този жасминов аромат е силен и дали се запазва?
Умирам за жасмин Heart Eyes.

# 689
От кутията мирише силно и прекрасно. И аз много харесвам жасмин. Дали се запазва на дрехите, ще ти пиша в сряда-четвъртък. Дано да е траен ароматът, ама не вярвам, но ще видим; изненади много напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт