Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 809
  • 767
  •   1
Отговори
# 720

Виждала съм го в магазините за паралелен внос, вкл. и на Борн. За мое съжаление има само големи опаковки - за 54 пранета, които на мен ми идват доста предвид наличностите ми и прането, което имам. Има три вида прах - 2 универсални с различни аромати и един за цветно и тях ги има съответно и в течен вариант. Цената беше около 39 лева. Само от единия универсален прах - Sommerregen und Weisse Lilie има и малки опаковки - около 17 лева, май 18/20 пранета не помня.

Wow  Shocked, тук малките опаковки от по 18 пранета са по 3,95 евро. Ако в България са 17 лева...доста скъпичко излиза. Аз не съм го пробвала, но ще си го купя тази седмица, тъй като са пуснали купони от по 2 евро и така излиза пък съвсем евтино. Simple Smile Като за проба става.

# 721
Да и аз съм забелязала, че нещо което струва около 4-5 евро в Германия, тук е над 15 лева. Но както и да е, веднъж ще го пробвам със сигурност, пък после ще видим Laughing

# 722
  • ГОре на черешата...
Гес, на мен и от бутилката ми хареса...и ми прави впечатление, че някои материи /като памукът/ например поемат и съответно миришат много повече.

# 723
zdsraveite na vsi4ki,az polzvam ve4e 2 meseca samo lenora noviq te4en gel za prane,imam ot vsi4kite i sam vliubena v nego .moite opakovki sa ot nemsko i sa za 40 praneta i struvat 11 evro.sas universalniq pera bqlo i svetli a sas tozi za cvetno cvetnite drehi.strahotno mirishat....

# 724
Добре де,  къде го има този новия Ленор гел.В големите вериги не се предлага,в магазинчетата за паралелен внос ли да го търся?

# 725
Здравейте  bouquet
Към края на месеца ще трябва да купувам прах за пране, предпочитам да е течен и ми се иска да ме посъветвате какво да избера. В момента пера с Рекс, някаква лимитирана серия, взех го от Метро, но въобще не съм доволна, добавям и от лилавият омекотител на Семана Embarassed За бяло пране използвам Савекс 2в1 и съм доволна.
Сега се чудя между Бонукс Актив колд или Натура хепи в течен вариант, някой ползвал ли ги е и какви са му впечатленията? Другото към което съм се насочила е Персил Колор или Персил пауър гел пак течен вариант.

# 726

Този прах, но мека опаковка гледах днес в Карфур. В промоция е - 20 пранета на цена не повече от 5 лв (не запомних точно). Миришеха доста опаковките.

Guess,  беше споменала че ще дадеш отзиви, но не разбрах за бялото, за цветното или със жасмина си взела да пробваш?

# 727
notexist, в момента аз ползвам Bonux Natura Happy, но както вече писах, взех го само за експеримент или по-точно защото не го бях ползвал и исках да видя какъв ще е. Никакви впечатления не мога да кажа, освен че мирише хубаво. Петна нямам, за да кажа дали ги изпира. Съмнявам се. Гес сигурно вече е вдигнала кръвно като е видяла името Bonux.  Laughing  Дано не се обидиш, че някакъв пикльо ти дава наклон какви прахове да ползваш. Но съм си правил всякакви експерименти и съм прал с почти всички марки, които масово се продават по магазините. Затова моят съвет е да го зарязваш този Bonux. Това е все едно да переш с шампоан. Смотан продукт е и никаква работа не върши. Не знам защо толкова хора го ползват. Доколкото разбрах за бяло вече си се насочила и искаш предложение за цветно. Вземи си Persil Color, за когото сама си споменала. Дори и от официалния внос е добър, а за паралелен няма нужда въобще да коментираме. Много хора са доволни също от Persil Actic Power Color. Специално аз не съм го ползвал, но бих им се доверил без резерви. От личен опит бих ти препоръчал и Weisser Riese Color. Чудесен е. Изпира добре и е с много добро съотношение цена-качество.

# 728
Argent, в никакъв случай не се обиждам! До сега не съм ползвала Бонукс и исках да взема да пробвам, но явно няма да е. Ще си взема Персил от паралелния внос или от магазина, а ако в паралелния има от Weisser Riese Color, ще пробвам и него. А някакъв съвет за вълнени тъкани? Какво използвате?

# 729
А някакъв съвет за вълнени тъкани? Какво използвате?

Coral - от паралелния внос. На мен харесва и на дрехите май също им хареса.

Редакция: О, обаче да знаеш, че малко повечко ми се пенеше при спазване на указанията за дозировка на гърба. Ама то май препаратите за вълна по принцип се пенят повече, но не беше нещо ужасно де.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 22:24 от gumenka

# 730
gumenka, благодаря ще го потърся  Hug

# 731
Guess,  беше споменала че ще дадеш отзиви, но не разбрах за бялото, за цветното или със жасмина си взела да пробваш?
От този Савекс премиум взех една малка кутийка 2 в 1 за бяло и толкова бяло переше, че после купих премиум за бяло (без да е 2 в 1, т.е. този, който си показала). Вчера писах отзиви след 7-8 пранета с него. Савекс премиум няма с аромат на жасмин.

С жасмин взех, но това е друг Савекс - супер активатор се вика. И снимка бях сложила. Него ще го пробвам съвсем скоро. Савекс супер активатор е отделен продукт във варианти за бяло, цветно и с аромат на жасмин.

# 732
  • София

Този е нали? С орхидея е. И аз си взех от него, след като Гес го похвали. В момента го тествам с едни бели хавлии с розови и жълти петна - да видим какво ще стане.

# 733
  • софия
Еххх, с този Савекс така ме зарибихте, че ще отида и аз да купя една малка кутия. А имам огромна Скип Crazy

# 734
Че аз имам вече течен Савекс  Mr. Green
Дали да не взема и един за цветно / ама прах /  Thinking Не, че нямам Ариел, ама  пуста зарибявка..

Общи условия

Активация на акаунт