Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 879
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Guess Who, благодаря много за бързия отговор. Аз май съм пропуснала да кажа , че говоря все за течни препарати, за което се извинявам предварително, понеже май си има тема за тях. Имам впредвид тези за които питах на Диксан и Даш. Ще обърна внимание за прахове. Утре ще отида и ще ги разгледам , че има няколко вида , прочета и ще си избера. Дрехите са ми нормално замърсени, обличани по един -два пъти. Но и аз не знам защо пера с туй предпаране. ЩЕ го спирам него, освен ако не се налага, по преценка. Благодаря  bouquet

# 316
bambi2009, разбрах, че говориш за течни, написала си.
Диксан, Даш и Ава предлагат на пазара прахове, таблети, течни (стандартни и суперконцентрирани) и капсули, като има за бяло, има и за цветно. Надявам се, че се разбрахме. Simple Smile Какво ще си купиш, е твой избор и предпочитание. В смисъл, коя марка и под каква форма. Пък и зависи какво ви внасят там.

# 317
Значи , като цяло опираме до това -не къде е произведен паралелният внос, а кога и  колко е престоял в западните складове и  Бг магазините за такъв внос!
Правя на глас тези изводи, предполагам, че са направени вече някъде по темите, но понеже аз ползвам течни от 5-6 години насам и почти всички видове Ариели и Персили  са ми носени направо от чужбина или самата аз съм си ги купувала ,като съм ходила,  сега хем виждам възможност да си ги купувам от тука , хем пак вяра да им нямам ,както нямам вяра на произведените за източна Европа аналози.

Не бре, не могат да се правят генерални изводи. Просто сравних наличните у нас различни производства, за да не се чудите в разликите на цени и дози. Единствената ми препоръка би била да си ги носите сами от странство. Но и тя би била тъпа Laughing Харесай си продукти, харесай магазини, пробвай да ти спечелят доверието и така. Но пак има проблем. В паралелния внос има липса на постояство. Днес има едно - утре друго.
bambi2009,
Даш и Диксан в Италия са отличниците. Ако ги има при теб, послушай Гес.

# 318
 Спряха ли да пъхат по една мерителна чашка в по-големите торби с прах или аз нещо не уцелвам?ОМО 4 и Weißer Riese за 90пранета.До сег а бях с таблетки и нямам мярка.Меря с една чаша за кафе  Embarassed,но идея си нямам дали е толко. ooooh!

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 11:03 от mamamari

# 319
  • Стара Загора
Аз също не съм намирала отдавна. Последно две торби турски Персил и Омо от Метро 4 кг вземах.

# 320
Здравейте, попаднах на един материал, който направо ме изприщи. Дали наистина опасни химикали се промъкват в уж най-съвременните омекотители, та кумарина например е известен като отрова за плъхове!

http://www.parallelreality-bg.com/statii/alternativa/129-2011-01-28-16-14-34.html

p.s. Или май е добре да ползваме само дерматологично тествани (и доколкото може по-безвредни) продукти? Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:09 от south

# 321
Авторката на статията е уцелила коя съставка за какво е, но когато твърдиш, че нещо е канцерогенно, убива опитни животни, свързва се с кожата и остава свързано с нея во веки веков, посочваш източници и тези източници трябва да са научни публикации. Всичко останало е упражнение по писане и стряскане на населението или, по-лошо, начин да си предложим собствения продукт, като оплюем всички останали, че са едва ли не смъртоносни.

Абсолютно всички съставки, които се използват в продуктите за лична хигиена и в битовата химия са, одобрени за използване след минаване на тестове. Те са включени в списък, наречен INCI.
Никой не иска да ви убие. Стига се вярвали на тези идиотски статии.

# 322
  • София
Тия дни бях до Гърция и разбира се веднага преслушах какво има в супера... Да, ама съм разочарована. Повечето им препарати са универсални.  И няма особено голям избор, на какъвто съм свикнала тук. Носих си табличката на Гес, разпечатана, даже бях извалила и цени ориентировъчни от магазините тук. Ами прецених, че Ариела е по-добре да си го взема оттук, от паралелния внос. Взех едно течно Омо (и то универсално), което беше на промоция и вече го пробвах, много добре пере, нямам забележки, а и 1 капачка за цяла пералня, което е супер, но все си имам едно наум, че може да избелва по-силните цветове. Та ще го ползвам за по-светли дрехи.
Днес си отидох тук в магазинчето за паралелен внос и взех белгийски Персил за цветно, в червена опаковка, продавачката каза, че имал ефекта на цветоулавящите кърпички. Та с това много силно ме изкуши, иначе бях тръгнала за Ариел. Ще видим дали е добър.
Видях, че има Корал на капсули, някой пробвал ли ги е вече? Изгодни ли са?

Някой да е мяркал в София от новия перилен препарат Ленор и ако да, къде?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 15:36 от РРР

# 323
Тия дни бях до Гърция и разбира се веднага преслушах какво има в супера... Да, ама съм разочарована. Повечето им препарати са универсални.  И няма особено голям избор, на какъвто съм свикнала тук. Носих си табличката на Гес, разпечатана, даже бях извалила и цени ориентировъчни от магазините тук. Ами прецених, че Ариела е по-добре да си го взема оттук, от паралелния внос. Взех едно течно Омо, което беше на промоция и вече го пробвах, много добре пере, нямам забележки, а и 1 капачка за цяла пералня, което е супер, но все си имам едно наум, че може да избелва по-силните цветове. Та ще го ползвам за по-светли дрехи.
Днес си отидох тук в магазинчето за паралелен внос и взех белгийски Персил за цветно, в червена опаковка, продавачката каза, че имал ефекта на цветоулавящите кърпички. Та с това много силно ме изкуши, иначе бях тръгнала за Ариел. Ще видим дали е добър.
Видях, че има Корал на капсули, някой пробвал ли ги е вече? Изгодни ли са?

Някой да е мяркал в София от новия перилен препарат Ленор и ако да, къде?

Докато четох поста ти, така ми се прииска да отида и да си купя нещо ново, макар че съм зарината от перилни препарати в момента  Embarassed Чакам с нетърпение да заредят новия перилен препарат на Ленор. Тук във Варна вече има, но само праха с бялата лилия. Цената му е около 16-17 лв. в магазани за паралелен внос. Аз бих искала да пробвам течен, евентуално за цветно, но ще почакам явно. А всеки ден чета за този продукт, бил невероятен....

# 324
  • София-в сърцата на моите деца
А как изглежда новият перилен Ленор? newsm78

# 325
А как изглежда новият перилен Ленор? newsm78
По принцип има три разновидности - прахообразни: два аромата - универсални и един за цветно. Към всеки продукт има съответно и течен преперат. Всички течни били без избелващи съставки, докато в прахообразните универсални имало такива. Праха, който съм виждала е в пакет с надпис LENOR. В интернет има много снимки на продуктите.

# 326
  • София
Аз писах, че купих прах Ленор. Взех го от магазин "Бодинор" в Банишора. Има още един магазин в Красна поляна, ул.Иван Гарванов № 5. Не съм го ползвала още.

# 327
  • Около Костинброд
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали някакъв прах или препарат за пране, който да изпира петна от смазки и автомобилни масла?

# 328
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали някакъв прах или препарат за пране, който да изпира петна от смазки и автомобилни масла?
ОМО PeaceАз го взимам от метро,но го има и по другита магазини.4КГ са около 15 лв има го и по 2кг за около 7 лв.
!На 60градуса и програмата дето е час и половина,на икономичните градуси и програми не става!

# 329
Някой  има ли впечатления от Новия Ариел: http://ariel.de/Products/Ariel_mit_einem_Hauch_Febreze_Frische.a … rezeFrischePulver  ?

Общи условия

Активация на акаунт