Ремуувър за коса на Престиж

• 153 301
  • 485
  •   1
Отговори
# 105
здравейте.....аз да попитам използвалите римувъра-след колко време сложихте боя,за да не се върне цвета....колко да изчакам? Благодаря предварително

# 106
  Аз сложих окислителя ( 3-тото шишенце) и седмица след това се боядисах, както е по инструкции с по- светло от желаното и то нищо не се получи. Днес ще си взема цвят 6-ца, за да оеднаквя с най- тъмния нюанс. На мен изобщо не ми се върна цвета. Много съм доволна

# 107
  • Пловдив
  Аз сложих окислителя ( 3-тото шишенце) и седмица след това се боядисах, както е по инструкции с по- светло от желаното и то нищо не се получи. Днес ще си взема цвят 6-ца, за да оеднаквя с най- тъмния нюанс. На мен изобщо не ми се върна цвета. Много съм доволна
А ти черна боя ли махаше и какъв цвят ти е в момента косата?

# 108
Опцията да се върне цвета е докато лосиона за премахване на боя е на косата ти.Важно е след това да се направи неутрализация на цвета става със смес от окси крем 20,шампоан и вода.Количеството се определя в зависимост от дължината.С тази смес се седи 10 минути и след това можеш да се боядисаш веднага,тъй като надали ще понесеш гледката.Като фризьор те съветвам да не правиш експерименти вкъщи,за да не си увредиш косата,че при ремувъра я има същата вероятност,както при обезцветяването!

# 109
  • Пловдив
Опцията да се върне цвета е докато лосиона за премахване на боя е на косата ти.Важно е след това да се направи неутрализация на цвета става със смес от окси крем 20,шампоан и вода.Количеството се определя в зависимост от дължината.С тази смес се седи 10 минути и след това можеш да се боядисаш веднага,тъй като надали ще понесеш гледката.Като фризьор те съветвам да не правиш експерименти вкъщи,за да не си увредиш косата,че при ремувъра я има същата вероятност,както при обезцветяването!
На опаковката пише ако се използва повече от веднъж да не се слага окислителя, аз се намазах сега за 2 път, за да махне и останалата част, но не знам да слагам ли окислителя или не.

# 110
С ремувър не се работи така.Ползва се само веднъж,това е химикал,какъвто ефект постигнеш веднъж това е.Напълно вредно е да го мажеш пак,ще си съсипеш косата.Бих те посъветвала просто да идеш да си купиш по силна боя.По магазините има много професионални,бих ти препоръчала на марката Янг,в розова опаковка.Вземи си 2 тона по светла боя от тази която желаеш да получиш и се боядисай.Бях с черна коса сега съм бебешко русо,косата ми е до кръста и не се увреди.Правила съм и процедурата на клиентки.Най-важното е,че сега нямаш пигментация на косъма или по просто казано няма да оранжавееш ако целта ти е светъл тон.Вземи си една боя,препоръчвам ти с окончание 1 или  гамата 10,1 или 9,1 ,може и смес от двете!

# 111
  • Пловдив
Благодаря за отговора, утре ще отида за боя и ще видя какво ще се получи Simple Smile

# 112
Ето така изглежда боята.

http://prodavalnik.com/boya-za-kosa-young-i4014469

Вземаш си и оксидант 40%,принципно съм на работа иначе щях да ти покажа стъпка по стъпка как се прави и ефекта!Късмет и да се похвалиш после с нов и готин цвят  Hug

От черно с ремувър стана като на снимката на профила ми,после с боята до бебешко русо с кичури,невероятно съм щастлива,че успях да си върна естествения цвят,който бях развалила:)

# 113
  • Пловдив
Мойта стана ето такава:

Колко по-светло да взимам, за да знам, че ще ме хване, защото се притеснявам да не се намажа и да не стане нищо Sad

# 114
Какъв цвят искаш да постигнеш?

# 115
  • Пловдив
Ами по принцип искам да стане доста по-светла, но не бяло русо, по-скоро от тези пепелните или тъмно русо, но не искам да ползвам супра, а да псотигна възможно най-светлото само с боя.

# 116
Значи и ти си като мен! Взмеш си боя,държиш да е професионална,четеш как се смесват с оксикрем и си вземаш и от него задължително 40-ка.
Цветовете са 9.1 и 10.1 за да се получи пепелява гама,смеси по една опаковка и ще се получи
като моя цвят.

http://prikachi.com/images/323/4746323O.jpg

# 117
  • Пловдив
Еее благодаря ти, златна си   bouquet Точно такъв цвят искам, много ми харесва! Огромно благодаря!!!  Hug

# 118
Тази снимка е на изкуствена светлина на живо е просто убиец наистина много му се кефя.Късмет и ще чакам снимки със същия да те видя Simple Smile

# 119
  • София
Привет и от мен в болната ми тема Laughing.
Да взема и аз да споделя моят горчив опит със махането на черната коса.
Първо никой фризьор не щеше да се заеме с тази процедура, после отидох в известен столичен салон да ми видят косата, еле навиха се да ме правят.
1.Обезцветиха ме = жълта, шарена, ужасна
2.Два цвята бои за кичури
3.Два нюанса боя за останалата коса
4.Олекнах с 280лв мисля че бяха, с отстъпката. ooooh!
5.Втори път кичури, бои и т.н, айде още 160лв мисля бяха.

Резултата беше това - биваше, ама след 2 месеца и морето стана ей тва, а на светло още по зле.
Нервирах се, косата ми изгоряла, шарена, ужасна - цапнах си синьо черничкият Кастинг и айде довиждане.
Не се мина много време, взех да чета за римувъра на Елгон, реших да го взема и да пробвам кво ще стане, безамонячен беше.Взех го, намазах се и изненада, косата стана кафяво червеникава, но не толкова червеникава, абе добре беше.Мазах се още 2 пъти, но квот падна падна и до там, взех си тъмно рус нюанс боя и хоооп тъъъъъъмната коса се върна, тогава никой никъде не каза нещо за фиксиране и стабилизиране на цвета.Поне косата ми не мръдна от Елгона и си остана същата, нито по суха, нито по изтощена.
Продължих да си ползвам Кастинга синьо черно години наред.
Не отдавна взе да се говори за римувъра на Black.
Взех го, намазах се и стана ей така:
1, 2, 3, 4, 5
На различна светлина, различни цветове, общо взето светло червено няколко пръста от горе и надолу черно с червеникав отенък и да не забравя-доста поизсушена коса, ама доста...
На другия ден си мацнах пак черното. Crossing Arms
И така, нищо не става така лесно.От 10 години, че и повече съм черна, отива ми, обаче започват бели косъмчета да растат и знам, че ще трябва да я изсветля, дотогава ще чакам някакъв магически препарат да измислят.

Общи условия

Активация на акаунт