Ремуувър за коса на Престиж

• 153 293
  • 485
  •   1
Отговори
# 90
Tonichka Благодаря ти, че си се постарала, за да покажеш резултата! Наистина е забележим и на последната снимка цветът ти изглежда доста добре, въпреки че е шарено! Моята коса е сякаш по-светла и от тази на твоята последна снимка и най-вероятно ще се наложи само 2-3 пъти да се намажа с римуувъра. Много се навих така като видях резултата при теб и ще пробвам !!

Сподели, ако си направила процедурите, какъв е резултата. Аз ще кача снимка и след 6-тото нанасяне, цвета се пооеднакви ( поне не е така фрапантна разликата). Отидох при фризьорката да ми сложи последната стъпка ( осиданта), защото не ми беше ясно как да се намажа и да престоя 3-5 мин., аз за толкова не мога само да го нанеса. Преди това направих тест на 2 кичура. Цвета не се върна и сега съм си кестенява. Продукта си заслужава и фризьорката го потвърди, а тя е много скептична към такива процедури и то в домашни условия  Peace
 Важно е да се спазват инструкциите и на момичетата които им се върна цвета явно наистина не се е разградила цялата молекула на боята. Повече нанасяния според инструкциите, но с едно не става. Предстои ми боядисването, но пак ще направя тест на един кичур  Wink

# 91
Tonichka Благодаря ти, че си се постарала, за да покажеш резултата! Наистина е забележим и на последната снимка цветът ти изглежда доста добре, въпреки че е шарено! Моята коса е сякаш по-светла и от тази на твоята последна снимка и най-вероятно ще се наложи само 2-3 пъти да се намажа с римуувъра. Много се навих така като видях резултата при теб и ще пробвам !!

Сподели, ако си направила процедурите, какъв е резултата. Аз ще кача снимка и след 6-тото нанасяне, цвета се пооеднакви ( поне не е така фрапантна разликата). Отидох при фризьорката да ми сложи последната стъпка ( осиданта), защото не ми беше ясно как да се намажа и да престоя 3-5 мин., аз за толкова не мога само да го нанеса. Преди това направих тест на 2 кичура. Цвета не се върна и сега съм си кестенява. Продукта си заслужава и фризьорката го потвърди, а тя е много скептична към такива процедури и то в домашни условия  Peace
 Важно е да се спазват инструкциите и на момичетата които им се върна цвета явно наистина не се е разградила цялата молекула на боята. Повече нанасяния според инструкциите, но с едно не става. Предстои ми боядисването, но пак ще направя тест на един кичур  Wink
Направих се да, но не съм направила снимки. Намазах се 3 пъти и резултат определено имаше! Доста изцветля, дори и в краищата. Само не съм ползвала оксиданта, защото не мога да разбера за какво е, но направих тест върху един кичур и не се възвърна цветът! Утре ми предстои боядисване, но ми е малко напрегнато как ще стане, понеже цветът ми не е много равномерен. Дано резултатът бъде добър, защото много нерви покрай тази коса Simple Smile)) Ще споделя резултата от боядисването:)

# 92
    Здравейте, включвам се в темата. Предстои ми изсветляване тези дни с този римувър

Четох много от темите, но точно за този не срещнах отзиви. Има за един друг на същата марка положителни отзиви, моят е малко по-скъп. Препоръча ми го продавачката в магазина от който редовно пазарувам бои и козметика.

Написа ми как да го смеся със съответните окистлители. Искам да изсветля поне 2-3 тона. В момента цвета ми е между 4-ка и 5ца. Надявам се да успея да докарам 7ца.

Сега възникват и някои въпроси на които се надявам да ми отговорите.  bouquet

След римувъра веднага ли да сложа боя? Ако цвета е добър, в смисъл без петна и равномерен не мисля да бързам с боята. Четох за доста римувъри които после като се сложи боя връщат цвета. Този уж не е такъв, затова го взех. Надявам се да се получи хубав цвят и да почакам с боята..та , ако не се получи добре мога ли според вас да нанеса боя веднага или има риск да се върне цвета? Някой пробвал ги го е да сподели лични впечатления?
 Още нещо какъв цвят да сложа по-светъл ли като боядисвам от това което съм постигнала? Целя се в нещо такова..харесвам топлите цветове..
 http://media.snimka.bg/8236/022726979.jpg?r=0

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRoR3f4Z4siU3l-rsyhagRy1 … ZmgjAb75JEeoiq7lQ

http://images.ibox.bg/2008/11/18/alba/519x389.gif

Надявам се да ми отговорите по-скоро!   newsm51 Приятен следобед!

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 13:49 от Чар

# 93
здравейте включвам се с отговор от личен опит,първо цвета който си показала е по скоро 8-ца ако не и 9-ка и за по сигурно пурвия път сложи по светличко, и ако можеш поизчакаи с боята след обезцветяването,поне миене дже,и първо пробвай едно кичурче какво ще стане и тогава цялата,успех  Blush

# 94
  Чар , аз не бих го сложила, защото ми се струва като всички онези remover-и, които изтощават. И факта, че се смесва веднага с окислител не ми изглежда обнадеждаващ. Лични наблюдения имам само върху Decolor time-a за това не ми се ще да давам и аз конкретно мнение за продукта, който си избрала ( аз май вече дадох де  Mr. Green)

Боя- задължително тест на кичур. Върне ли се цвета това значи, че не се е отстранила напълно молекулата на боята и трябва да мажеш пак с remover.

Успех и да споделиш резултата  Peace

# 95
   Супер доволна съм, изсветли ми от шоколадово до бежево русо. Цвета не се върна, косата ми е в същото състояние както преди римувъра. Гладка, мека и здрава. Peace

# 96
И аз се присъединявам към вас.От 5 години се боядисвам черна и от няколко месеца на сам ми омръзна.Започнах да я боядисвам с най-тъмното кестеняво, и сега ми е шарена косата на слънцето.Мисля утре да отида и аз да си взема от този ремуувър (незнам какъв ще има в магазина),но имам няколко въпроса,понеже не разбрах много.Моята коса е малко над кръста, на пластове.Колко ремувъра ще ми трябват Mr. Green Аз искам да я направя нещо средно м/у тъмно и светло кестеняво,незнам как се води цвета, та в такъв случай трябва да взема поне 2 тона по светла боя от тази която искам за да се получи така ли>  bouquet

# 97
  КрИсАнКа колкото моята коса ли е твоята? Има снимки преди няколко поста. На мен две кутии ми стигнаха за 6 пъти. Ако искаш вземи една, да видиш за колко пъти ще стигне ( два пъти със сигурност) и дали ще си доволна от резултата. Имай в предвид, че ако си се къносвала няма да падне къната. Аз след като свърших със шестте мазания на стъпка 1+2 отидох при фризьорката да ми сложи оксиданта за 3 минути, но преди това задължително тест на кичур с оксиданта, за да се увериш, че цвета не се връща. Аз също целях средно кафяво и си взех цвят 7-ца ( за да постигна 5-ца), но на долу, където бях по- тъмна си остана по- тъмно. Като цяло съм доволна от резултата, НО най- вече от състоянието на косата ми. Имам чувството, че дори стана по- мека и лъскава.

Ааа, в същност за 3 пъти ми стига, но да отбележа, че до тила се мазах веднъж, а след това само по дължината. Ако мажеш цялата всеки път значи може и за 2 пъти да ти стига  Wink

# 98
Да се включа и аз в темата.Занимавам се с това от години  и мога да ви дам няколко професионални съвета.
Самата аз се подложих на процедурата и от черна сега съм бебешко руса.При интерес мога да ви кача снимки да проследите етапите на изсветляването.
От опита си в работата и от личния ви препоръчвам лосиона за премахване на боя на Блек.
2 тубички са,струва около 15 лева.
Двете се разбъркват като боя и се нанасят по цялата боядисана коса.От сега ви казвам,че това е химикал,който няма как да върне естествения ви цвят,а само ще промени пигментацията на вътрешната част в косъма и нюанса на цвета ви.Препоръчвам ви да направите процедурата в салон,и само ако сте достатъчно уверени и имате опит сами вкъщи.

# 99
   faberje8, може ли малко информация за този продукт Блек, на коя фирма е, как изглежда, къде да го търсим. А щом имаш и снимки на мен ми е любопитно какъв е резултата

# 100
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Искам и аз да задам едно въпросче, преди да действам. В момента косата ми е кестенява, боядисвана преди повече от месец. Искам нещо като пепеливо русо, или много светъл кестен. След Decolor-a колко по-светла боя от цвета, който искам да взема  и има ли надежда да постигна задоволителен резултат?

# 101
Здравейте Simple Smile Искам и аз да задам едно въпросче, преди да действам. В момента косата ми е кестенява, боядисвана преди повече от месец. Искам нещо като пепеливо русо, или много светъл кестен. След Decolor-a колко по-светла боя от цвета, който искам да взема  и има ли надежда да постигна задоволителен резултат?

За жалост няма как да стане и или ще стане,но има специфика в изчисляването на цвета зависещо от пигментацията на косъма.От веднъж забрави да постигнеш желания резултат,трябват няколко боядисвания  Naughty

# 102
А под кестенявата боя какво има, какъв е цвета, какви са били предните ти боядисвания и каква ти е естествената коса?

# 103
От години се боядисвам руса,но есента реших да се направя медна. Не успях и се докарах махагоново-червена,ужасно. Бодисах се обаче минимум 6-7 пъти,доста се наслои цвета. След две опаковки ремуувър на Престиж и няколко боядисвания с русо след това разбира се съм супер светло руса. Това за месец и половина. Препоръчвам горещо! Въобще не уврежда косата!

# 104
  • Пловдив
А под кестенявата боя какво има, какъв е цвета, какви са били предните ти боядисвания и каква ти е естествената коса?
В момента съм боядисана с горещ шоколад, а естествения ми цвят е много близо до него, дори корените не ми личат. Имам 2 боядисвания с него, а преди това бях ето такъв цвят Той се получи много странно, не съм го гонила, но ми харесва. Свалях черна боя и я покрих с червено, но на бригадата ми е изсветля косата.

Общи условия

Активация на акаунт