Ремуувър за коса на Престиж

• 153 366
  • 485
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към доволните от Деколор. Многократно се опитвах да си върна естествения цвят, като на шест месеца ми падаше пердето и се боядисвах с нещо тъмно. Този път обаче се справих блестящо благодарение на информацията от форума. Heart Eyes

Та...с къса коса съм, за три дни се мазах шест пъти. Никакви забележки откъм поражения, ама наистина никакви, ако се усеща сухота то тя се дължи на премиването, но това се оправя с маска. От тъмно кафяво, почти черно, до колкото си спомням три четири бои ми бяха върху косата,  постигнах това русо рижавеещо, което някой описа в по - горните постове.
Естественият ми цвят е пепелно тъмно русо, така че реших просто да я остави да израсте и с едно подстригване почти махнах рижавкото, че много ме дразни. Остатъчната миризма се усеща и след два месеца, особено по време на тренировка - т.е. при потене, също и при миене, но тогава поне съм насаме със себе си  Laughing LaughingНякак си ще я преживея, още повече че съм на едно подстригване от раздялата с третираните кичури. Как не го е имало този препарат преди да отрежа дългата коса  Cry ... леки лирични отклонения  LaughingТака и не сложих оксиданта, т.к нямах намерение да се боядисвам скоро.

Към тези, които се чудят дали да го ползват - от опита с моя светъл естествен цвят мога да споделя, че това което се получава в крайна сметка не е много красиво т.к оксиданта от предходните боядисвания вече е поразил естествения пигмент и избива златист оттенък. За сметка на това се получава добра основа за преминаване от черно-тъмно кафяво към нещо по светло, но не и пепеляво. Почти съм сигурна, че ако си плесна светла боя, със студен оттенък, ще имам що годе приемливи корени, но рижавеещи отенъци.  На тази мисъл ме навежда неколкократните опити при фризьори - отивам с пет пръста естествен корен, отмила се тъмна боя /нещо средно между измито кестеняво, златисто/ и се прибирам вкъщи с равномерно златисто кафяво. Една от фризьорките ми обясни, че косъмът ми явно съдържа червеникъв пигмент и каквато и да е боя го провокира  newsm78, нямам идея дали това твърдение има почва.

Ако ми остане време ще кача снимки от първата проба на препарата и резултата към момента. Надявам се поста ми да е от полза за тези, които още не са се престрашили,  така както темата ми беше от полза, за да науча за Деколор и приложението му  Hug  bouquet

# 166
ina_violina, третирането с ремуувъра не е обезцветяване, боядисвай смело

Много ти благодаря  Simple Smile Не бях запозната с тази подробност. Сега вече съм спокойна, че няма да е необходимо да бъда карцирана в къщи няколко дни.

# 167
Момичета да ви се оплача какво се случи днеска при мен.Направо няма да мога да спа от яд.Боядисвах се черна от близо пет години, но последните месеци (горе долу 4-5) се боядисвах с най-тъмното кестеняво (не че имаше голяма разлика).Днес се престраших и си купих 2 Деколара, купих си и боя и се нагласих,че до вечерта ще съм с нов цвят на косата.И двата ми стигнаха за 5 мазания, спазвах всичко по указанията.Първите пъти я боядисвах само по дължината без корените - резултат никакъв.Пред последния път намазах и в корените и то десет минути преди да отмия.Там веднага изсветля и станаха светло кестеняви с червен оттенък,но дължината ми след всичките мазания не помръдна и грам.На края се ядосах много и взех един обезцветител.... и какво да ви кажа, намазах я стоях около 30 минути и отново без резултат, все си стоеше черно.Така и не сложих оксиданта защото нямаше смисъл и се боядисах отново кестенява.Незнам защо така се получи при мен, най ми е странно,че и от обезцветитела не помръдна цвета, а преди години той беше първата стъпка когато реших да ставам руса от черна и още след първото намазване станах рижава,но сега не стана Crossing Arms

# 168
  • София
А каквъв беше обезцветителя, който сложи сега?

# 169
И аз тези дни мисля да направя процедурата с деколора , но да попитам и сама ли мога да се мацам или някой трябва да ме маца , и тези 2-3 процедури последователно ли се правят , и накрая се слага окислителя така ли ?
А ако реша да се боядисвам с боя след това, слагам ли пак окислителя или как , че това не го разбрах Simple Smile

# 170
  • София
Мажеш, колкото е необходимо пъти и чак накрая, след като си свалила доколкото искаш цвета, нанасяш окислителя на косата, седиш няколко минути и отмиваш или го разреждаш със шампоан и вода и масажираш малко на косата и отмиваш. Можеш и сама...Аз лично карам някой да ме намаже, защото имам дълга коса и сама няма да успея равномерно. Но те съветвам по дължините няколко пъти само да нанесеш и накрая само веднъж да намажеш и в корените или ако са ти по-светли и не са  боядисваниви скоро, не ги мажи изобщо. Това от личен опит, защото моите отгоре станаха рижи, надолу косата си беше по-тъмна и дори и след боята после, не се уеднакви тая разлика....И по-добре изчакай поне няколко дни, дори седмица, преди да се боядисаш с боя, защото лично при мен се върна цвета, след като сложих боята...По-скоро потъмня доста от това, което се очакваше ,че ще се получи..След боята не слагаш никакъв окислите. Само след като намажеш деколорра и то не след всяко мазане, а след като получиш желания резултат и с мазането на ремувъра, слагаш окислителя. Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 09:09 от @ddicted_to_

# 171
Много ти благодаря за подробното обяснение Simple Smile ,другата седмица ще споделя  какво се е получило с косата ми , след като го тествам през уикенда ... , а да попитам на мръсна коса ли се прави, или не пречи дори да е измита същия ден ?

# 172
  • София
Няма значение, но мисля, че по-добре да не е къпана същия ден не за друго, за защото след всяко мазане с ремувъра, след това трябва поне 3 измивания със шампоан. Това е задължително, за да има ефект.Даже аз и по4, 5 пъти съм отмивала след всяко плескане. И да знаеш, че ако махаш черно, ще ти трябват поне 2 опаковки и то пак зависи от дължината на косата ти.Ако е и по-дълга и черна наслоявана дълго време...се запаси с 3...Ако искаш да постигнеш нещо наистина.

# 173
Ами не е наслоявано много черното , защото до преди 2 месеца... половин година я обезцветявах и мацах с медно русо , светло кафяво .... и бях премахнала черното , но реших да я потъмня пак и само веднъж съм я боядисвала от тогава , а косата ми , не е дълга...
А това , че в момента е някаква суха въпреки , че с какво ли не я подхранвам.. деколора.. ще  и навреди ли повече ?

# 174
Aз се чудя дали ако не бях стояла поне два часа нямаше да стане.Някой беше писал по на пред,че е стоял два часа и половина и не е имало проблем за косата.
Обезцветитела беше някакъв BlondTime беше син гел, даже бях в готовност като се намажа да стоя много малко,колкото да падне черното ама нищо не падна.

# 175
днес си го купих... най-скоро ще го изпробвам , стискайте палци Simple Smile)

# 176
Здравейте мацки, и аз бях с черна коса и искам да стана руса. Вече за 6 ти път се мацам с Деколор и дори още на 3ти път ми се беше получил кестеняв цвят, а косата ми е светло-кестенява към тъмно русо.. Надавам се сега да ми се запази цвета, тъй като аз 1 след друг се мажа и ще видим ефекта Simple Smile Ако не сложа онова 3 % дали ще ми се запази цвета? Simple Smile

# 177
Днес пак се направих с деколора , но не сложих накрая окислителя и в момента имам много червене отенъци. Препоръчайте ми какво да направя , че да ги убия... Но да е нещо щадящо косата Simple Smile)
Гледах днес някакви шампоан оцветители ... руси , сиви - те ще вършат ли работа в случая ? Или направо да си взимам някаква боя..

# 178
Аз използвах този продукт
http://www.google.bg/imgres?q=color+b4&um=1&hl=bg&sa … 29,r:12,s:0,i:107
използвах го 4 пъти да се отърва от черното без амоняк е и не изтощава косата,след процедурите чувствах косата си доста суха от честото миене.когато използвате remover трябва да увиете косата си с фолио и е препоръчително 10 -15 минути да я сушите със сешоар.removerа не трябва да стой на косата ви повече от 30 минути.Не знам дали този продукт го има в България аз го купувам в Англия

# 179
А как по точно търкате/перете косата си сами за да падне черното?

Общи условия

Активация на акаунт