Ремуувър за коса на Престиж

• 153 364
  • 485
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А равномерно ли свали боята? Защото аз също се бодисах с един цвят, а то се получи друг-доста по-тъмен  и ме чака и мен Деколора, но малко ме е страх, защото преди,когато се опитвах да свалям дълго напластяваната черна боя..станах на петна. В корените доста по-светла стана от надолу...После постинах така желания цвят на фризьор, чрез обезцветяване и сега....понеже все експерименти си правя ето какво сътворих.. #Cussing out Пак ще трябва да свалям цвета....Дано се получи.... Rolling Eyes Иначе миризмата верно е убийствена Laughing На мен и след следващо миене пак я усещах...Колко пъти ти беше нужно да намажеш, докато свалиш боята?

# 151
Стана много равномерно,може би,защото тъмна боя е слагана само един път преди това и стана лесно.Само с едно намазване успях да сваля тъмния тон и отдолу остана нещо светло кафяво-към тъмно русо,но е златисто.Цвета не е лош и без това сега са актуални тези гами,но на мен не ми харесва,аз съм свикнала с нещо от пепелната гама.За сега обаче ще задържа така,даже не смятам да слагам и боя отгоре,че кой знае какво ще се получи.Иначе корените ми се виждаха и те си останаха непроменени,не са станали рижави като при изсветляване.
За такива грешки с по-тъмния цвят,мисля че ремуувъра е доста подходящ.За предпочитане е пред това да ти изгори косата от обезцветяване,аз точно това исках да избегна.И това в така,тъкмо постигнем това,което искаме и пак се намацаме с каквото не трябва,ами създаваме си сами проблеми и занимавки с косите.

# 152
  • София
Именно.. Peace Хем си бях уцелила цвета и смесвах 7-ца и 8-ца, но ми скимна да се направя с една идея малко по-тъмно кафяво 6-ца и......ето ти резултата. С безамонячна боя...направо черно си стана. ooooh! А идеята беше да е някакво карамелено,както беше в каталога.....Сега в момента съм за пореден път с домашно забъркана маска на главата и затоплена хавлия за сваляне на цвета поне малко Laughing  Ако не се получи, другата седмица ще мажа ремувъра. На тоалетката е и ме чака.... Laughing

# 153
Здрасти пак!
Е и аз така се прецаках с 6.1 тъмно,пепелно русо,та станах доста тъмно кафяво.Чаках 2 седмици и малко се поотми цвета,ако бях изчакала още може би щеше да стане още по-добре,но не издържах.
Обаче аз се мазах с някаква професионална боя Voila,доколкото прочетох в листовката на Decolor time,той е разработен да премахва трайна,амонячна боя.Така,че незнам дали ще ти се получи нещо,защото той разрушавал молекулите на боята,която е натрупана върху косъма,а амонячните бои май проникват в самия косъм,поне така съм чувала.Не пречи да опиташ,но дали ще стане?
Успех!

# 154
Малка грешка,обратното е-амонячните проникват,а безамонячните образуват филтър,който бил по-упорит.

# 155
  • София
Ами сега след маската ми се е поотмил цвета малко, но пак е тъмничко... Sad Ще пробвам преди следващо боядисване първо с Деколора...Иначе,да...Безамонячната е по-опорита..Аз преди пробвах да сваля Кастинга ,натрупана с години и се получи,но....след няколкократно мазане.Обаче накрая след окислителя..цвета ми се върна и отгоре само стана рижаво,а надолу черна остана..Ужас..За това и отидпх да ме обезцветят, че приличах на чучело в главата ooooh! Та сега...пак от А започвам..ужасс ooooh! Tired

# 156
Здравейте, и аз имам въпрос към ползвалите Деколор

Аз съм с естествено много черна коса, преди 7 месеца реших, че ще я изсветлявам. Направих го при фризьор- пране на косата, кичури. Стана нещо, което на мен не ми допадна много. ИЗби много червен пигмент, жълтееше. Абе ужас, но реших да я оставя да почине малко. На второто боядисване на косата, цвета стана супер- точно това, което исках. Хубаво ама на 3тия път нещо объркахме боите и стана червеникаво. И оттам като се започнаха едни кичури, бои, чудесии, да не говорим за парите, които хвърлих ...... и все не става. Все червенее. Дори и в момента. Обаче аз няма да се откажа, но този път реших да пробвам с Деколор вкъщи.

Та въпросът ми е като го сложа този деколор/ идеята ми е да сваля червеното/ да не ми лъсне отдолу чисто черната коса newsm78
Искам от ето това да стана ето това:

Препоръчайте ми номер и марка боя, с която може да стане след деколора.
Тенкс

# 157
Здравей, няма да ти избие черно отдолу, защото косата ти е вече частично обезцветена от всичките третирания

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 13:04 от stefinka

# 158
  • София
И аз съм влюбена в този цвят на Ева Лонгория... Crazy Нещо пепелно е, но кой номер точно, не знам. И мен ме интересува  Flutter

# 159
Здравейте момичета!
Няма да избие черно след Деколор,но може да излезне жълто или медено,както излезе при мен.
Аз ходих 7-8 дена след Деколора на фризьор,да ми махне медения отенък.Цветът след Деколора беше тъмно-медено русо,не беше лош,но мен ме дразнеше.Та ме намазаха с 8.19 на Keune.Това било светло-пепелно,матово русо.Очакваше се да стане по-светло,а то се получи нещо като 7.19.Може да ги видите в каталога на Keune.Аз съм доволна от резултата,защото нито жълтее,нито червенее,много естествено стои цвета.А и ние имахме впредвид,че може ремуувъра да не е разградил всички молекули на старата боя и от там цвета идва малко по-тъмен.То не напразно на листовката пише да се вземе 2 тона по-светло от това,което искате да постигнете.Аз лично се консултирах с моята фризьорка преди да започнем да мацаме,разказах й с какво съм се мазала преди това и решихме да се боядисам с 1 тон по-светло от това,което исках.Защото,ако пък сте отмили хубаво боята,може да станете пък много руси.Има още две марки професионални бои,които имат такива подобни цветове,които искате.Погледнете Voila i Imperity,има и други може да ги видите в сайта:-spam083-.От тях може да си вземете с по-слаб окислител,той се продава отделно,ако няма нужда да се изсветлява повече косата.Фризьорката ми сподели,че медено се маха с боя пепел-мат,а златисто само с мат(такива,които завършват на .1).
Надявам се да съм ви била полезна.
Споделете после до какъв цвят успяхте да я докарате!

# 160
Здравейте момичета, за пръв път пиша тук. Не съм сигурна дали това е точната тема, но мисля, че е тя Grinning. На кратко ще кажа през какви етапи мина косата ми: естествено е тъмно руса, след това я боядисвах кафява, после тъмно кафява и накрая като за капак сложих 4 пъти черна боя. Използвала съм само без-амонячната боя на палете.
  Сега реших, че ще ставам блондинка, купих си ремувъра деколор тайм и се започна едно обезцветяване, 5 пъти го използвах. Като цяло съм много доволна има ефект и изобщо не изтощава косата. Сега обаче имам една дилема. Косата ми сега е светъл шоколад, пак си купих деколор тайм и мисля този път вече да ставам руса, купих си и боята на гарниер "ледено руси" (пепелно русо). Проблемът е следния: на листовката на римувъра пише, че мога да боядисвам косата 40 минути след процедурата, а на листовката на боята пише, че може да се използва 15 дни след обезцветяване. Сега все още се чудя какво да правя. Моля ви посъветвайте ме нещо. Благодаря предварително Simple Smile

# 161
ами да ти кажа на скоро и аз минах процедурата и те съветвам да изчакаш поне седмица или даже ако не е много зле цвета две и да направиш и третата стъпка за да не се върне цвета...аз като ползвах римувъра(6 пъти) за период от месец почти бях много приятно изненадана изобщо не ставаха петна цвета беше много равномерен и изчаках така...дано съм ти била полезна

# 162
ами да ти кажа на скоро и аз минах процедурата и те съветвам да изчакаш поне седмица или даже ако не е много зле цвета две и да направиш и третата стъпка за да не се върне цвета...аз като ползвах римувъра(6 пъти) за период от месец почти бях много приятно изненадана изобщо не ставаха петна цвета беше много равномерен и изчаках така...дано съм ти била полезна

Благодаря за съвета Simple Smile Аз също съм ползвала вече 6 пъти ремувъра, за да махна черната боя. Много ми е странно как се случва това с връщането на цвета, нали уж пада при процедурата  newsm78 При мен проблемът е, че след обезцветяването се появяват едни огромни корени (рижави), а надолу косата пак е с един гаден червеникав цвят. Та ако трябва да чакам седмица преди да се боядисам, трябва да съм заточена в къщи през цялото време  Laughing .

# 163
ами незнам при мен беше много добре положението спокоино можех да си ходя така  Peace но аз и не бях чисто черна а тъмно кестеняво,може би има значение...успех  Hug

# 164
ina_violina, третирането с ремуувъра не е обезцветяване, боядисвай смело

Общи условия

Активация на акаунт