Ремуувър за коса на Престиж

• 153 328
  • 485
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мишеее Hug ти си толкова нежна и красива, че и с гола глава ще ти отива, изобщо не се притеснявай за късата коса, хубаво ти е и се възползвай от нея докато е къса да изпробваш различни прически за къса коса. Heart Eyes

# 136
Мерси, мило ми Дес  Heart Eyes

# 137
  Мишинаторка наистина ти е хубаво и с къса коса. Въпреки, че и аз съм фен на дългите гриви, но и така ти отива. Много добре си казала това :

Цитат
Давам ви тези примери за да помислите преди да правите каквото и да било.

Аз също докарах по- светъл цвят от това, което целях. Не се харесах особено, но го оставих за известно време, за да свикна да се гледам с различно от почти черното и пак да преценя дали да продължа с изсветляването. Резултата е: взех цвят 6-ца и сега съм с тъмно кафява коса. Определено с по- тъмна се харесвам повече, но да не е черна  Peace

# 138
  • На острова
Много ми харесва цвета на Мишинаторка след второто обезцветяване, с боята Алфапарф 9.1  Heart Eyes

С какво са те обезцветявали? Оф, ако постигна такъв цвят без да ми се пресуши косата (че тъкмо я съживих), много бих била щастлива Blush

# 139
Миа, аз си я обезцветих сама  Crazy
Обаче римуувъра по смъртно не мога да се сетя какъв беше.
Взех го от магазинчето на Алабин, беше единствен. Помня също, че цената му беше
около 45 лв и беше уж "изцяло от натурални съставки".
Това би те ориентирало кой е, ако са заредили и друг вид вече.

# 140
  • София
Да споделя и след боята.

Намазах я с номер 8.3 и оксидант 40. В основата е точно това, което искам, но плавно става по-тъмна. В краищата е кафява с лек червен оттенък. Краищата ще ги отрежа (около 3-4 пръста) и се надявам с още две-три боядисвания, до края на лятото цялата ми коса да е един цвят.

Лошата новина е, че доста се изсуши. Sad

# 141
 Пораженията върху косата не се виждат веднага след измиването на продукта, а след още 3-4 измивания. След обезцветяването ми, което правих преди години в салон, косата ми изглеждаше перфектно и аз така се успокоих, че не съм я съсипала. 3 месеца след това бях с коса от до кръста се наложи да я подстрижа половината и докато не израстна изгорялото все си седеше суха. Къдриците ми се изправиха... направо плачевно. Мазах какво ли не, но нямаше оправия, само ножицата ме спасяваше.
  Не е повод за радост, когато измиеш ремулвъра и установиш, че косата е в добро състояние. Аз за това бях притеснена месец след старирането на обезцветяването. Но вече 2 месеца може би изминаха и косата ми изглежда не помръднала. Дори непосредствено след Decolor- а става много жива и бляскава.

etomira и моята по дължината е по- тъмна, а на горе по- светла, но сега целя с боята да уеднаквя цвета. Там където е натрупана по- дълго и повече боя, наистина няма махане. Поне с по- щадящ метод като Decolor time.

Предпочитам здрава и жива коса, от колкото светъл цвят на слама. Пък да не говорим за риска ако не се харесаме с по- светли нюанси  Peace

# 142
Здравейте дами    bouquet
Преди няколко дена използвах decolor time и съм супер доволна..бях скептично настроена. обаче стана добре. Сложих го 2 пъти и имам за още веднъж и тези дни ще го приложа.  Косата ми беше кестенява (тъмно) и сега ми се иска да се поизсветля ...

Към по запознатите - ако не сложа третото шишенце (оксиданта), а си остана  така ще има ли проблем после с боята?

# 143
да да кажа аз преди два дни завърших процедурата,ако не фиксираш и суперизсветляваща боя да сложиш и супра даже ще се връща цвета,след като изсветлиш косата колкото искаш се пражи смес оксиданта,тоест стъпка три и прибавяш шампоан за по лесно разнасяне,и масажираш с тази смес около 3 до 5 мин,изплакваш,измиваш пак шампоан,маска и там каквито грижи полагаш после като изсушиш и минат 40-50 мин може да нанасяш боя....и да знаеш задължително след трета стъпка връща малко цвета но няма страшно аз от почти черна съм руса и с минимум да не кайа никакви щети по косата...дано съм ти била полезна даже може да погледнеш ж темата за блондинките съм пуснала снимки хубава вечер

# 144
а ако не сложа оксиданта а направо боя???
Минала е 1 седмица от последната ми процедура..

# 145
ами аз когато пробвах обливката бяха минали повече от 7 дни....но направи проба само на кичур и ако не се върне тогава цялата....

# 146
2 пъти се мацнах и така ми харесва цвета, може би още малко по-светла искам, обаче се надявам да сполуча с боята. Та...въпроса ми беше следния : след  2 пъти мацане с обезцветителя , искам да си сложа боя, която както разбрах, трябва да е по-светла от това, което искам. Такааа... ако направи сложа боя, без да си слагам окислителя, ще стане ли ????
Благодаря

# 147
  • София
Ще стане по тъмно, според мен първо окислител. Peace

# 148
Здравейте!
От няколко дена чета темата.Ползвах 1 път Decolor time,целта ми беше да сваля боята,с която се намазах преди 2 седмици.Цвета беше 6.1 тъмно пепелно русо,но ми се получи доста тъмно.Иначе естествения ми цвят не мога да го определя точно-нещо между тъмно русо и светло кафяво,но пепелно.От доста години се опитвам да си го върна,но все не успявам.То начина е един,да се остави да израсте,но ми е трудно,издържам по 1 година и после пак слагам кичури.Иначе добре се получава с кичури върху естествената по-светла коса,но и кичурите омръзват.Като пък реша да е едноцветна,ако сложа 7.1-средно пепелно русо,става малко по-светла от моята и после се виждат корените като израсте,като сложа 6.1 ми е пък доста по-тъмно.Някой имал ли е такъв проблем,сещате ли се за кой цвят говоря?Ако някой може да помогне или да ме посъветва как бих могла да го постигна.Пробвала съм и доста професионални бои,хубави цветове се получаваха,но винаги имаше разлика с естествения.И на фризьор съм ходила,и пак по-тъмна ме направиха с идеята,че като почне да се отмива ще се получи почти това,което искам-да ,ама не.След отмиването на каквато и да е по-тъмна боя под нея винаги ми остава една такава златисто-рижава нишка,която моя естествен цвят няма,най-вероятно е от самия окислител в боята,без значение колко процента,дори съм забелязала,че от най слабия 6% най-малко рижее.
И така сега имах 1 боядисване с тъмно русо,а то стана кафеникаво.Иначе не ми е наслоявано,отдолу даже имах руси кичури на малко по-тъмно руса основа.И след употребата на ремуувъра успях да сваля по-тъмния цвят,за което съм доволна и което беше целта,но някак си косата ми стои пак една такава златиста,а аз исках по скоро друго.Но не съм слагала боя след ремуувъра,нали не е задължително да се сложи?Иначе оксиданта-шише 3 си го сложих,всичко както си пише в листовката.Обаче много мирише косата от тези първите две шишета-редуктор и активатор,особено когато е мокра.Някой помни ли за колко време му се отмириса.Когато е суха няма проблем,а и аз съм я мила едва 1-2 пъти от мацането.
Ако може да се вкюлча и с още един въпрос който не е точно по тази тема.Знаете ли как точно се води тази прическа?Някакво етажирано каре ли е?Много ми харесва,ако можете помагайте,или ако някой е с такава прическа,да ми каже къде ходи на фризьор,че напоследък аз не мога да случа на свестен.
Благодаря предварително!

# 149
хихих, милата Simple Smile
Моята коса е вече на 9-10 дена и още се усеща гадната  миризма   Sick
Много по-слабо, но мъжа ми я надишва   ooooh!   Joy

Общи условия

Активация на акаунт