Ремуувър за коса на Престиж

• 153 401
  • 485
  •   1
Отговори
# 195
cinderellarockafella здравей, Decolor time i decolora на престиж са едно и сьщо нещо,продават се да не кажа, вьв всеки един магазин за козметика и за бои,около 5 и нещо струва.,аз сьм се правила с него от черна,шоколадово кафяво,доста изсветлява косата,и на мен много леко ми я изсуши,не ми е изгоряла,има доста момичета ,които са се правили с него,прочети темата отначало ако искаш тук пише доста Simple Smile

# 196
cinderellarockafella здравей, Decolor time i decolora на престиж са едно и сьщо нещо,продават се да не кажа, вьв всеки един магазин за козметика и за бои,около 5 и нещо струва.,аз сьм се правила с него от черна,шоколадово кафяво,доста изсветлява косата,и на мен много леко ми я изсуши,не ми е изгоряла,има доста момичета ,които са се правили с него,прочети темата отначало ако искаш тук пише доста Simple Smile

Благодаря ти много за отговора. Интересуваше ме дали е един и същи продукт и смятам да си го купя в най-скоро време, дано този път се получи. Моята коса също се изсуши от другия ремуувър, но е за предпочитане пред русо-кафявите отенъци.  Simple Smile

# 197
Здравейте!Незнам колко глупаво ще прозвучи,но историята е следната-снощи си купих деколора и с огромното желание да сваля черната си боя която е наслагвана вече 6 г.У дома смоята майка запретнахме ръкави и започнахме да мацаме(старателно,барзо и равномерно)Като през цялото време препрочитахме листовката за да не обаркаме нещо EmbarassedТака нанесахме деколора 4 пъти като след всяко нанасяне седях 20мин.и измивах косата 5 пъти с шампоан много старателно.ПРОБЛЕМЪТ!Оказа се ,че след края на безкраиното таркане майка ми започва да почиства и установява че сме обаркали шишенцата и през цялото време сме нанасяли активатор + окислител ,а накрая съм мацнала редуктора(общо взето нищо общо с курса на долара)Резултат е съвсем леко пречупване на черното и много суха коса.Моля ако има вещи посъветвайте ме да пробвам ли отново(този път както трябва) или ще изгоря косата си много и ако да след какъв период от време мога да го направя отново? newsm78

# 198
Здравейте!Незнам колко глупаво ще прозвучи,но историята е следната-снощи си купих деколора и с огромното желание да сваля черната си боя която е наслагвана вече 6 г.У дома смоята майка запретнахме ръкави и започнахме да мацаме(старателно,барзо и равномерно)Като през цялото време препрочитахме листовката за да не обаркаме нещо EmbarassedТака нанесахме деколора 4 пъти като след всяко нанасяне седях 20мин.и измивах косата 5 пъти с шампоан много старателно.ПРОБЛЕМЪТ!Оказа се ,че след края на безкраиното таркане майка ми започва да почиства и установява че сме обаркали шишенцата и през цялото време сме нанасяли активатор + окислител ,а накрая съм мацнала редуктора(общо взето нищо общо с курса на долара)Резултат е съвсем леко пречупване на черното и много суха коса.Моля ако има вещи посъветвайте ме да пробвам ли отново(този път както трябва) или ще изгоря косата си много и ако да след какъв период от време мога да го направя отново? newsm78

Аз бих ти дала един друг съвет... Преди време се обезцветявах с римуувъра, исках от гарваново черна, косата ми да стане руса, какъвто е естественият ми цвят. И така използвала съм сигурно 10 опаковки от него, резултатът беше много тъмно кафява коса. Последният ми опит обаче беше трагичен, защото след римуувъра сложих много светла боя (№9), косата ми в корените стана много руса, а надолу тъмна  Laughing . Беше трагично наистина и в крайна сметка отидох на фризьор, за да ми изперат косата. Сега съм с много тъмно руса коса (№7) и имам намерение да отида пак да ме обезцветят, за да стане още по-светла. Така че най-добре си намери добър фризьор, отиди да те обезцвети и забрави за грижите. Знам че повечето от нас предпочитат да си правят тези процедури в домашни условия, защото си мислим, че при фризьора ще ни излезе много скъпо. Но повярвайте ми това с обезцветяването там излиза по-евтино, защото даваш веднъж една сума и забравяш. А ако го правиш у дома пак даваш същите пари, но не на веднъж. Да не говорим, че резултата изобщо не може да се сравни. Успех!  Simple Smile

# 199
  • София
Не винаги е така.Аз отидох при добър фризьор, обезцветява ме, кичури, бои и накрая нищо особено+изгоряла коса. /2 пъти ходих/ Crossing Arms

# 200
Моля ви кажете ми как да махна тъмно червената боя от косата ми.Благодаря Heart Eyes

# 201
Преди малко си получих  римувър-а на ойстер ...... след малко ще се намажа стискайте палци да има ефект ! Косата ми в момента е средно медно русо.. дано възвърне моя си цвят  newsm78

# 202
Момичета я кажете,след като се направих с деколора вече както трябва Embarassed,косата ми е много тамно кестенява но в никакав случай не е черна.Че мисля си сега, ако направя едни кичури да докарам тук таме до рижо(като даржа обезцветиреля по малко да не изгоря)и след това да сложа една боя светло кестенява.Как мислите какво ще стане дали ще се получи?Вече толкова много искам да го променя този цвят,че незнам какво да измисля Rolling EyesАко някоя от вас знае някоя боя която изсветлява за да не купувам разни блондори които много горят?

# 203
Аз също използвах Decolor time миналата седмица, от тъмно кафява косата ми придоби хубав светло кестеняв цвят. Много се зарадвах, но  за кратко,  ден след ден косатата ми ставаше  все по - тъмна и по- тъмна, а съм сложила ремувъра точно както си пише в описанието  newsm78 .Днес реших пак да се пробвам, отново се получи същият прекрасен цвят, надявам се този път за постоянно  Praynig.
Ако някои знае защо така се получава моля да даде съвет  Simple Smile Страхувам се да се боядисам, за да не си възвърне старият цвят #Silly

# 204
Аз също използвах Decolor time миналата седмица, от тъмно кафява косата ми придоби хубав светло кестеняв цвят. Много се зарадвах, но  за кратко,  ден след ден косатата ми ставаше  все по - тъмна и по- тъмна, а съм сложила ремувъра точно както си пише в описанието  newsm78 .Днес реших пак да се пробвам, отново се получи същият прекрасен цвят, надявам се този път за постоянно  Praynig.
Ако някои знае защо така се получава моля да даде съвет  Simple Smile Страхувам се да се боядисам, за да не си възвърне старият цвят #Silly
И при мен се получи така, след всяко използване. Накрая всички пари, които дадох за кутиите на Де колор, ми излязоха колкото обезцветяването при фриз., и то успешно. Накрая съжелавах, че се измъчих така и с мазането с Де колора, и с миризмата му... Забравих да кажа, че боядисването след де колора ми възвърна тъмния цвят, което ме принуди да се обезцветя. Успех, и пиши как се развиват нещата при теб  Hug

# 205
Аз за сега нямам намерение да се  боядисвам, не че не искам, ами защото се страхувам да не стана отново с тъмна     коса   newsm78

# 206
bqh s 4erna kosa...neznaq kolko pati nanasqh hair remover,no kosata mi izsvetlq mnogo stana rijavo 4ervenikava..otdolo v krai6tata be6e po tamna .otidoh na frizior.napraviha mi rusi ki4iri s 6apka ........sled okolo 2-3 sedmici me boqdisaha s mnogo svetlo kestqva boq po4ti tamno ruso i rezultata be6e tamno kafqva kosa po4ti 4erna otnovo.sega si pravq maski s detski 6ampoan i vitamin C i da vi kaja dosta mi izsvetlq kosata i sam mnogo po-dovolna otkolkoto s removera..i rezultata ne e suha ,caftq6ta kosa kato ot removera,koito uj e bezamonq4en i bezvreden...a e blqskava meka kosa..probvaite maski s vitamin C 6te ostanete priqtno iznenadani..ima takava temi4ka vav fori\uma...,no trqbva tarpenie i s 1-2 maski ne se polu4ava Simple Smile

# 207
Моля да ми дадете съвет. Бях руса и понеже леко жълтееха дължините ми реших да се намажа с два тона по тъмна боя. След две седмици боята почти падна и бях още по-жълта от преди. Купих си Деколор тайм и го използвах според указанията. Върнах си стария цвят от един път. Вече ще си боядисвам само корените.Обаче сега не знам да слагам ли този окислител на цялата коса,той каква цел има да неутрализира обезцветяването/процеса  или да убие жълто-червения пигмент?!

# 208
Aз доколкото разбрах окислителя се слага за да фиксира цвета и да запечата косама,поне така ми обясни една фриз.,но защо пък ще се възвръща цвета ако това е така наистина..... Thinking
И аз приключих вече с деколор тайм окончантелно.Много съм доволна от маската с Вит.Ц(става бавно,но славно както се казва)

# 209
Вчера говорих с моята фризьорка, каза ми че деколора не изсветлява косата, той само маха  боята и то в зависимост от това колко е наслоена, аз така си обяснявам моето потъмняване на косата, при мен свали боята леко взе да рижавее, но пък ми харесва Simple Smile Притеснява ме боядисването, не знам какво ще се получи ако се боядисам, както вече споменах, а и знам че след деколор трудно се задържа боя на косата.  Засега съм на маска за коса с вит Ц и зехтин, за сега резултат няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт