Ремуувър за коса на Престиж

• 153 427
  • 485
  •   1
Отговори
# 210
Вчера говорих с моята фризьорка, каза ми че деколора не изсветлява косата, той само маха  боята и то в зависимост от това колко е наслоена, аз така си обяснявам моето потъмняване на косата, при мен свали боята леко взе да рижавее, но пък ми харесва Simple Smile Притеснява ме боядисването, не знам какво ще се получи ако се боядисам, както вече споменах, а и знам че след деколор трудно се задържа боя на косата.  Засега съм на маска за коса с вит Ц и зехтин, за сега резултат няма Simple Smile

Има голяма вероятност каквато и боя да сложиш сега косата ти да стане доста тъмна и на места пак черна (при мен така се получи) . Ако искаш доста по-светъл цвят на косата ,без обезцветяване няма да стане

# 211

Има голяма вероятност каквато и боя да сложиш сега косата ти да стане доста тъмна и на места пак черна (при мен така се получи) . Ако искаш доста по-светъл цвят на косата ,без обезцветяване няма да стане
+ 1

# 212
Здравейте момичета, както бях писала по-рано, пробвах да изсветля косата си с римуувъра, имаше ефект, но много малък. Черната коса трудно се променя. В крайна сметка отидох на фризьор и ми изсветлиха косата, получи се много тъмно русо, но на петна, на места е по-светло, на други по-тъмно. 

Сега обаче искам да ви споделя, че открих и друг начин за изсветляване, по-безвреден. Веднъж си рових в нета и попаднах на някакъв сайт, в който бяха описани две домашни маски, с които черното пада (може би някои от вас също са ги виждали). Първата е с витамин С:  стривате 40 таблетки витамин С(един блистер), смесвате със 100мл. шампоан за коса, нанасяте на косата, завивате с найлонова шапка, а отгоре с кърпа. Стои се така 2 часа (аз стоях 3).   Другата маска е с мед: 1 с.л. мед се смесва със 6 с.л. дестилирана вода и 1 ч.л. канела или зехтин. Стои се 1 час.
Аз реших да си направя и двете маски на веднъж. Първо направих тази с Витамин С, а после с меда. Резултатът беше невероятен, косата ми е с половин тон по-светла, без да съм използвала вредни продукти. На всичкото отгоре беше станала много мека и хубава. Правила съм процедурата само веднъж, ако се прави редовно резултатът сигурно ще бъде още по-добър. Пробвайте и вие, нищо не губите, съвсем безвредно е.

# 213
При мен също има резултат от домашните маски, аз си направих 2 едната беше с майонеза и 1 ч.л пчелен прашец, другата с 3 с.л канела и балсам за коса може и мед(стои най-малко 4 часа, другото което искам да спомена е че канелата иритира леко кожата, затова може да осетите леко парене на главата, но нека това да не ви притеснява защото маската е напълно безвредна), ама аз нямах и не сложих, ще продължавам с маските и ще видим(направих си и една снимка преди да започна да изсветлявам  косата си с помоща на домашни маски, за сравнение)  Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 14:19 от бамбини

# 214
Тази с витамин Ц наистина деиства,аз даже писах в една друга тема.При мен първият път наистина резултата беше минимален обаче след това започва да се вижда доста.Вече сам я правила 5 пъти,но последният я направих с балсам вместо с шампоан и нещо не се получи.Тази с мед и канела също я пробвах но не видях разлика.ЗА сега се поспрях малко защото ми се изсуши косата доста.Виждам,че на някой маската с вит.Ц им се отразява добре,но на мен ми изсушава доста.Моля кажете ми някоя марка боя която има естествено кестеняв цвят,който не става много тамен.От тези опити да си свалям боята косата ми е с силно червен отенак.Някаде бях чела че имало бои които едновременно сабаряли няколко тона и боядисвали(но мисля че ставаше вапрос за червено) и все пак би трябвало да са по щадящи от едно парво изсветляване и после боя.

# 215
  • През девет планини в десета...
Мацки вижте какво открих за преминаване от черна към по-светла коса. Незнам подробности, даже дали я има тази боя в България, но се впечатлих:  Peace
http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod620078
Доколкото разбирам е за черни коси само.... Thinking

# 216
Ами този тониращ балсам на престиж някои ползвал ли го е и какъв е ефекта  newsm78

# 217
Страмно неможах да го видя и в страницата им http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/feria/74-mango.aspx
Доколкото разбирам е нещо от рода да станеш по светла ,но не да те изруси ами някакво светло кестеняво.Много е привлекателно.Ето на тази снимка се вижда отстрани на кутията от черно резултата е тъмно кестеняв.

# 218
# 219
Да,домашните маски имат голям ефект!Ползвайте ги преди и след изсветляването-задължителни съставки в тях и такива,които влиаят най-силно на пигмента са-кисело мляко,лимон,оцет,жълтък,добавяйте зехтин,за да може да не са толкова агресивни към структурата на косъма.

# 220
Здравейте и от мен,
Днес цял ден чета темата бях писала в тази за витамин ц,но при мен резултат няма.
Имам тъмно кестенява боядисвана коса почти черна седи а искам кестеняв цвят или шоколадов.
Взех си Деклора и утре ще се направя,само не ми е ясно на суха коса ли трябва или на влажна,защото в опаковката пише на подсушена коса,което за мен значи влажна демек мокричка?
А също и окислителя как се нанася в смисъл суши се косата и на суха или на влажна?И веднага след другата процедура ли е или как?Нещо не е обяснено много добре според мен.Съжалявам ако има такива въпроси не съм ги видяла.

# 221
Здравейте и от мен,
Днес цял ден чета темата бях писала в тази за витамин ц,но при мен резултат няма.
Имам тъмно кестенява боядисвана коса почти черна седи а искам кестеняв цвят или шоколадов.
Взех си Деклора и утре ще се направя,само не ми е ясно на суха коса ли трябва или на влажна,защото в опаковката пише на подсушена коса,което за мен значи влажна демек мокричка?
А също и окислителя как се нанася в смисъл суши се косата и на суха или на влажна?И веднага след другата процедура ли е или как?Нещо не е обяснено много добре според мен.Съжалявам ако има такива въпроси не съм ги видяла.
Опитай с маска с вит. Ц и шампоан. От опит го казвам. Така се изсветлих, когато боята ми се получи по-тъмна от очакваното. Преди това бях с черна коса и мацах 5-6 пъти Деколор. След това като сложих светлокестенява боя, станах отново черна, някаква реакция се получи...Обезцветих се и постигнах желания резултат.

# 222
Опитах с витамин ц нищо не става при мен...направих процедурата около 8 пъти няма никакъв ефект.Ще опитам с Деклора леко ще намокря косата няма да я мия...ако не стане ше я измия и ше пробвам пак...ако  това не стане ще си ходя с тъмна коса то се е видяло Sad

# 223
Опитах с витамин ц нищо не става при мен...направих процедурата около 8 пъти няма никакъв ефект.Ще опитам с Деклора леко ще намокря косата няма да я мия...ако не стане ше я измия и ше пробвам пак...ако  това не стане ще си ходя с тъмна коса то се е видяло Sad
Сигурна ли си, че с вит. Ц правиш всичко както трябва?

# 224
Смесих 60 таблетки витамин ц и бебешки шампоан....наклепах се стоях2 часа,след това измиване балсам както си го правя по принцип...ефекта никакъв ама абсолютно.8 пъти правих процедурата не можах да бутна и малко от тъмно кафявата боя....Sad много ми е гадно а искам да я направя по светла не руса ами кестенява или шоколад.Фризьора ми отказа да ме изсветли,защото косата ми е гъста,дълга и къдрава и каза,че ще трябва да отрежем доста после.

Общи условия

Активация на акаунт