Ремуувър за коса на Престиж

• 154 134
  • 485
  •   1
Отговори
# 285
 Embarassed лелеее благодаря Embarassed Simple Smile))) Иначе на мен ми казаха с руса боя само по дължината на косата да мажа за да махна черното... да следя как се получава и след 20тина минути да се измия... още ме е страх обаче да направя това... вчера имах куража, обаче магазина не работеше... и днес нямам кураж  Mr. Green

# 286
Здравейте! Искам да ви кажа, че Decolor Time е най-добрият обезцветител, който може да ползвате! Снощи направих огромната грешка много да се потъмня. Изпаднах в паника, изчетох всичко възможно в интернет за обезцветителите и днес си купих въопросния. Действително маха боята и действително е безвреден! Нарочно започнах да го нанасям от върховете нагоре, с цел те да се изсветлят най-много и взе че се получи така модерното напоследък Омбре - тъмни корени, които постепенно преливат в светло-кестеняви връхчета.
Страхотен продукт! Препоръчвам го горещо!

# 287
Реших да кача малко снимки, това резултата от обезцветяването, два пъти съм слагала изсветляваща боя и в момента косата ми е тонирана с балсам на Престиж, на снимката не се вижда, но корените са жълти:(

http://kiki84.snimka.bg/8mi-dekemvri/prestij.732449.29735697

http://kiki84.snimka.bg/8mi-dekemvri/prestij.732449.29735699

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 19:30 от бамбини

# 288
Ако косата има червен пигмент, той винаги ще избива - при не много светлите цветове на рижаво, а при по-светлите на жълто. Единственият вариант са тониращи продукти - балсами, маски, шампоани или добавяне на коректор от съответния цвят към боята (но трябва много да се внимава с количеството; аз си бях боядисала цялата коса във виолетово с един коректор понеже бях сложила повече отколкото трябва). По принцип син коректор убива оранжевите оттенъци, зелен - червените, а виолетов - жълтите. Коректори имат някои професионални бои и се изстисква съвсем мъничко в боята по време на боядисване - количество колкото лешник, за да няма после изненади като при мен.

# 289
  • София
Аз пък се утрепах на слагам син коректор в черната боя и все едно се бях боядисвала с обикновенна синьо - черна боя.Много ме беше яд, исках по синкава да ми седи косата. Crossing Arms

# 290
А от къде си купувате такъв син коректор ?

# 291
  • София
От където и боята. Grinning

# 292
Боята си купувам от Кауфланд, а там син коректор със сигурност няма Simple Smile

# 293
  • София
Имах впредвид магазините за козметика. Grinning

# 294
Аз си поръчвах по интернет от сайтове, където продават професионални бои за коса. Но честно казано трябва да се внимава с коректора. Иначе не съм проверявала по магазините за козметика - възможно е и там да има.

Аз пък се утрепах на слагам син коректор в черната боя и все едно се бях боядисвала с обикновенна синьо - черна боя.Много ме беше яд, исках по синкава да ми седи косата. Crossing Arms

Ако искаш да ти седи синкава косата, се боядисвай с руса боя (така де  Laughing) и сложи вътре син коректор да видиш какво става.  Mr. Green АЗ на боя и половина номер 9 (много светло русо) сложих половин боя виолетов коректор и да видиш каква виолетова бях станала.  Mr. Green На черното трудно ще проличи друг цвят, най-много като оттенък да стои.

# 295
  • София
Ама аз съм с черна коса бе жена, за каква руса боя ми говориш Shocked Joy
А ти тоя номер като си го правила с черна коса ли беше??

# 296
Ама аз съм с черна коса бе жена, за каква руса боя ми говориш Shocked Joy
А ти тоя номер като си го правила с черна коса ли беше??
Не, с руса.  Laughing Аз затова ти казвам, че на черна коса освен оттенък нищо друго не можеш да отимаш. И то оттенък на слънце. Само на светла коса може да стане като цвят. На мен ми беше станала виолетова косата.  Laughing Само ако си направиш светла косата и се намажеш с коректор, ще стане като цвят - това имах предвид. На черна коса не може да стане друг цвят, най-много лек оттенък.

# 297
  • София
Аха....Да ти кажа виждала съм черни коси с доооста ясно израсен син отенък, знам че с коректор сe постига, ама кой ли точно Rolling Eyes...Иначе като съм си слагала римувъри и косата ми стане кафеникаво червеНИКАКВА и после си сложа синьо черна боя, синьото е доста по добре изразено, обаче пък няма как на всяко боядисване преди това да мажа с римувър за да постигна желания цвят. Laughing

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 16:17 от КАРЧЕВА

# 298
МОже вместо с черна боя, да се мажеш с някаква тъмно руса да кажем - тя става обикновено кафява на косата и синьото ще се вижда по-отчетливо. Примерно аз като станах виолетова, не бях руса с виолетов оттенък, а цвета ми стана точно виолетов - поне с 4 тона по-тъмен - все едно не съм се мазала с боя номер 9, а номер 5-6 - самият коректор ме потъмни. Така че няма да си руса, но синьото ще се вижда по-добре. Аз сега пък искам да си направя медна косата и се чудя с каква боя.

# 299
  • София
Мхм, ти ме вкара са в някви странни мисли... LaughingДа се боядисам върху черната коса с руса боя викаш, пък корените ми на светло кестенявата ми коса ще станат жълти, пък надолу ще синея... CrazyМоже евентуално ако се навия да намажа един кичур да видим тая работа.След последния римувър на "Black" сега с каквато и боя да се боядисвам, след 2 седмици косата ми червенее..Пък се чудех дали да не пробвам и този на Престиж да видя какво ще стане...
  А ти си руса и искаш да си направиш меден цвят, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт