Ремуувър за коса на Престиж

• 154 133
  • 485
  •   1
Отговори
# 300
Мхм, ти ме вкара са в някви странни мисли... LaughingДа се боядисам върху черната коса с руса боя викаш, пък корените ми на светло кестенявата ми коса ще станат жълти, пък надолу ще синея... CrazyМоже евентуално ако се навия да намажа един кичур да видим тая работа.След последния римувър на "Black" сега с каквато и боя да се боядисвам, след 2 седмици косата ми червенее..Пък се чудех дали да не пробвам и този на Престиж да видя какво ще стане...
  А ти си руса и искаш да си направиш меден цвят, така ли?

С руса боя върху черната изобщо недей да се правиш . Аз го пробвах това корените стават руси , а надолу си оставаш черна . Ужасна гледка бях .Истината е , че какъвто и римуъвър да използваш косата няма да ти стане много по-светла каквато и боя да сложиш след това. Ако искаш да ти стане доста по-светла ще трябва да използваш някакъв обезцветител. Казвам ти го от опит Wink

# 301
  • София
И с обезцветител са ме правили, 2 пъти, бях лисица.. #Silly

# 302
Да споделя и аз.От 2005 съм с черна коса.От 2 месеца съм твърдо решена по най-безвредния начин да махна черната боя.Като почнаха да ми израстват корените дори и с 1мм вместо пак черна реших да почна да слагам червено на Велатон.Дори пробвах прословутата маска за сваляне на боя с Витамин С и детски шампоан.Ефекта след нея КРЪГЛА НУЛА!Вече втори път слагам червено и корените ми стават червени,но краищата не помръдват.Чух от тук за Деколора на Престиж и си купих.Днес най-накрая се осмелих.Отидох при моята фризьорка и тя ми каза,че вече няколко пъти чува много добри отзиви за него и така седнах на стола.След първото нанасяне по краищата на редуктора и активатора ефекта беше почти незабележим.Сложихме и втори път и съм видимо очарована.Черните ми краища вече са тъмно кафеви с червеникави отенъци.Сега ще постоя така два,три дни и тогава чак ще нанеса боята.Да уточня,че аз искам да ставам червена и то не ярко.Ползвам на велатон 55/46 Тропическо червено.

# 303
И аз от тук разбрах за този продукт и в момента е вече на косата ми. Това е второто нанасяне. Силно се надявам да няма поражения след него. Иначе косата ми е черна, боядисвам я така от 2 години и сега искам малко промяна-насочила съм се към нещо топло кафяво Simple Smile

# 304
Здравейте, купих си Ремуувър и веднага след използването му искам да се боядисам у дома, това което не знам е дали косата ми трябва да е суха преди да премина към боята Rolling Eyes моля пишете спешно! Praynig

# 305
  • София
Еми леко влажна също става според мен.Има бои което пише, че леко се навлажнява косата преди да се боядиса, така че предполагам не е проблем да ти е леко влажна.

# 306
Благодаря! Убеди ме и аз мисля, че става  bouquet

# 307
Не знам дали си прочела упътствието на ремувъра, пише да се изчака поне 40 мни. и след това  да се слага боя Simple Smile

# 308
Ето какво пише на упътването:
В зависимост от желаното обезцветяване Ефасор може да се използва с топла вода или окислител 6 или 9 %. За съвсем леко обезцветяване - до 1-2 тона смесете едно пакетче Ефасор 28 гр. с 60 мл. топла вода. Време на престояване 5-20 мин. За средно обезцветяване смесете една опаковка с окислител 75 мл. от 6 %. Време за престояване от 15 до 40 мин. За смъкване на черна боя и силно обезцветяване смесете една опаковка Ефасор с окислител 75 мл. от 9 %. Време за престояване от 35 до 60 мин. Изплаква се обилно с вода. Нанасяйте върху неизмита и суха коса, като започнете от най-тъмните части на косата. Не нанасяйте в корените. Намажете областта на челото и другите открити части предварително с крем.  newsm78

# 309
Това е някакъв друг ремувър, аз имах предвид този на Престиж, на него пишеше че трябва  да се изчака 40 мин. и след това можеш да слагаш боя Simple Smile

# 310
Да,  друг Е  Wink но  сега мисля да изчакам 40 минути. Благодаря!   newsm53

# 311
Мхм, ти ме вкара са в някви странни мисли... LaughingДа се боядисам върху черната коса с руса боя викаш, пък корените ми на светло кестенявата ми коса ще станат жълти, пък надолу ще синея... CrazyМоже евентуално ако се навия да намажа един кичур да видим тая работа.След последния римувър на "Black" сега с каквато и боя да се боядисвам, след 2 седмици косата ми червенее..Пък се чудех дали да не пробвам и този на Престиж да видя какво ще стане...
  А ти си руса и искаш да си направиш меден цвят, така ли?
Е черната коса няма да се боядиса по никакъв начин - черното не може да се махне с друго освен с римувър или обезцветяване. Но наистина няма как да стане по-синьо на черна коса. Обаче ако мацнеш израсналите корени с тъмно рус цвят (няма да стане русо, а кафяво), наистина ще има доста разлика с останалата коса.
А аз вече отдавна минах номера с римувъра и съм доволна. А сега искам меден цвят, да.  Simple Smile
Иначе за да стане по-светъл цвета, след римувъра трябва да се мацнеш с боя 1-2 тона по-светла от желания цвят. Мен ме правиха във фриз. салон с 8-ца (води се светло русо), а станах светло кафява, та после махах боята с вит. С - при мен се получи.

Този ремувър за коса Ефасор е на Лореал, доколкото знам - той гори повече косата, защото се смесва с окислител по време на обезцветяването и самият окислител върши работата - по-агресивен е.

# 312
моята коса я видяхте... обаче тя май потъмня  Mr. Green
та отказвам се, след седмица ще си мацна една боя "Горещ шоколад" само в корените, та да видим какво ще станее....
Мислех си, дали след като е тъмно кафява и боядисам корените, ако мацна един червен оцветител, ще направи някакъв оттенък?

# 313
 Rolling Eyes Stranno neshto e tozi remuvar.....stuva mi se  4e e  nqkqk si magi4eski no za opredeleno vreme,kosta mi si vurna otnovo 4erniq cvqt ....UJASSSSSS, a tolkova  se radvah . Naughty ,no    sum reshila v nai-skoro vreme pak da napravq procedurite ta da vidq dali greshkata ,koqto dopusnah she ima efekt  Mr. Green

# 314
Rolling Eyes Stranno neshto e tozi remuvar.....stuva mi se  4e e  nqkqk si magi4eski no za opredeleno vreme,kosta mi si vurna otnovo 4erniq cvqt ....UJASSSSSS, a tolkova  se radvah . Naughty ,no    sum reshila v nai-skoro vreme pak da napravq procedurite ta da vidq dali greshkata ,koqto dopusnah she ima efekt  Mr. Green
и при мен беше така.Грешката не е във вас.просто черните молекули от боята излизат от косъма,но остават на повърхността му и черния цвят бързо се връща,за жалост е нужно да си обезцветиш косата ...друг вариант за мен няма.....................

Общи условия

Активация на акаунт