Ремуувър за коса на Престиж

• 152 121
  • 485
  •   1
Отговори
# 30
Zdraveite.Iskam da vi pitam trqbva li da e suxa ili mokra kosata kogata izpolzva6 Decolor time.Za6toto v listovkata ne pi6e.Namazax se vednuj no ne vijdam efekt nikakav.

# 31
От един път не става. Аз го използвах 3 пъти един след друг.
Относно сушенето, наистина не пише, а и жената от фирмата, която обясняваше тук, не ми отговори на този въпрос. Все пак си мисля, че трябва да уточнят дали има значение напълно суха или влажна трябва да е косата. В указанието единствено пише да се подсуши с кърпа.

# 32
Naistina trqbva da otu4nat za6toto takiva kato men ne znaqt kakvo da pravqt. Ti na mokra osa li go slaga.

# 33
в описанието пише ясно, да се измие косата и да се подсуши с кърпа, на влажна коса момичета се слага ..

# 34
Много добър продукт, препоръчвам. Ползвах го веднъж, но косата ми не пострада от процедурата и се изсветли. Препоръчвам го. Hug

# 35
  • Варна
Ползвах този на Роза Импекс  2 пъти, един след друг. Никакъв ефект.

# 36
Вчера с правих с Де Колор-а , два пъти  в корените стана посредата червенее надолу чернее. Днес си направих отново долната част на косата още 3 пъти, резултатът е следния - долу пак стои тъмно но някой кичури са в светло кафяво. Като цяло иска време тази процедура. Чух съвет от познат да не си фиксирвам косата фиксатор (шишенце номер 3) и да не се бояисвам 3-4 дни за да не се върнело черното..............и така ще ходя няколко дни с нестандартна коса - оранжеви корени.....
https://plus.google.com/u/0/photos/115438015290298382831/albums/ … 06118684893232738

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:15 от *Silvi*

# 37
От къде може да се купи ДеКолор-а на Роза Импекс?

# 38
От магазините за козметика, от кой град си ти?

# 39
То ясно де, ама по малките магазинчета го няма. В ДМ дали ще го има? От Габрово съм.  Simple Smile

# 40
Доколкото знам в ДМ се предлага, мисля че и по горе в темата става дума за това.........

# 41
в описанието пише ясно, да се измие косата и да се подсуши с кърпа, на влажна коса момичета се слага ..

Не пише, че косата трябва да е влажна.  Peace

# 42
  • Варна
В ДМ–а го има, от там го купих.

# 43
не знам на каква точно коса се прави, но когато се правя едно след друго , косата ми е вече мокра , ще пробвам днес на суха. В долната част съм се минала 5 пъти и все още не иска да изсветлее, само някой кичури са с леко кафеникав отенък. С рижави корени съм още от първото нанасяне и сега не знам какво да правя. Мисля да се мажа още и още ......не се отказвам......

# 44
  • Варна
Аз се отказах на третия. Косата ми стана толкова суха,че стоеше като метла.

Общи условия

Активация на акаунт