Ремуувър за коса на Престиж

• 153 065
  • 485
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз снощи се мазах с Престиж и ми поизсветли косата, но сега съм подготвила 2 опаковки от Деколор тайм-а за довечера... Mr. Green В момента съм с доста светли корени,а надолу е тъмно кафяво с червени отенъци. Rolling Eyes Не че не ми харесва и сега, но съм твърдо решила да стана светло кестеняво.Купих си мат боя на Крамер 6.21(ако не се лъжа) и довечера ще мацам..Мисля да ми стигнат още 4 мазания,за да бутна тъмния цвят,как мислите? Rolling Eyes Снощи цялото количество намазах на косата си един път.Половината не ми стигна ooooh! А момичета,как успявате да си намажете косата само по дължините,без да засягате корените? При мен е ужас...Навеждам се и така мажа,но като се вдигна нали цялата коса си се омешва така или иначе и попада и на корените....Или аз съм недодялана.. newsm78 Laughing

# 46
Аз снощи се мазах с Престиж и ми поизсветли косата, но сега съм подготвила 2 опаковки от Деколор тайм-а за довечера... Mr. Green В момента съм с доста светли корени,а надолу е тъмно кафяво с червени отенъци. Rolling Eyes Не че не ми харесва и сега, но съм твърдо решила да стана светло кестеняво.Купих си мат боя на Крамер 6.21(ако не се лъжа) и довечера ще мацам..Мисля да ми стигнат още 4 мазания,за да бутна тъмния цвят,как мислите? Rolling Eyes Снощи цялото количество намазах на косата си един път.Половината не ми стигна ooooh! А момичета,как успявате да си намажете косата само по дължините,без да засягате корените? При мен е ужас...Навеждам се и така мажа,но като се вдигна нали цялата коса си се омешва така или иначе и попада и на корените....Или аз съм недодялана.. newsm78 Laughing

с теб сме на едно положение май (отностно цвета, който сме получили - светли корени и надолу червенее ) , и аз като теб съм решила да махна черното. С чужда помощ успявам да си намажа само крайщата, въпроса е да падне черното . И аз довечера ще се мажа с Деколор. Една приятелка ми каза след третирането с Деколор да изчакам 4-5 дни.и тогава да сложа боята

# 47
  • София
Ами...бих изчакала 4 дни, стига да приличам на нещо в главата след толкова процедури в един ден.. Laughing Иначе не мога да си представя да отида така на работа ooooh! М/у другото днес много ме харесаха колежките с "отмития" цвят. Mr. Green  Дано довечера успея да махна гадното черно...Ти със съвсем черно ли си се боядисвала до сега? А на каква коса най-добре "хваща" ремувъра? Пише  влажна, а на Престижа е на суха...Не знам как е най-добре Thinking

# 48
Благодаря ви за отговорите, намерих го в ДМ и ще се мажа да видя какво ще стане!

# 49

Ето резултата само от едно нанасяне - много добре се получи. От светло червено сега е пепелно русо, съжалявам че втората снимка е гадна, но е от телефона.
Само че съм патка и четох 10 пъти инструкциите, а забравих да фиксирам с окислител. След това нанесох боя, а в нея има окислител, дали не е същото. Ох, дано не съм объркала много нещата. Дали ще има последици според вас?

# 50
  • София
Много добър резултат при теб, супер! Flutter  Какво стана след като отми боята? Как ти е цвета сега? Според мен не толкова окислителя е важен, колкото да се нанесе поне 2 пъти ремувъра,за да е по-сигурно,че няма да с евърне стария цвят. аз се чудя дали не е и по-добре на другия ден поне след обезцветяването да се намаже боята...Знам ли.Само си разсъждавам. Rolling Eyes

# 51
Ами след ремуувъра цвета беше русо, но с кофти жълт отенък, затова нанесох пепелен нюанс, да неутрализира. сега цвета ми е като на втората снимка. Няма никакви червеникави отенъци, поне за сега.
Преди да стана червена си бях руса цял живот Simple Smile

# 52
  • София
Супер! При теб не е имало кой знае колко да с есваля. Друго си е при мен, с тая черна коса.. Tired Аз също си взех мат цвят,за да убие червения оттенък след ремувъра. На мен ми предстои мацотене в събота. Стискайте ми палци. Confused Онзи ден се мазах и съвсем леко се е отмило, но надолу си бие все още на много тъмно кафяво.Дано се отмие..

Ох, момичета..Моля ви някоя от вас,която е успяла да постигне цвета,който иска след ремувъра да сподели колко тона по-светла трябва да е боята,която нанася след това? Защото аз си взех първо шоколад,но след като прочетох,че трябва по-светла, купих тъмно рус мат.А сега пък чета няколко момичета са писали, че трябвало да се сложи светло русо,което след ремувъра ставало към средно кафяво  ooooh! Последно? Да не би да се намацотя няколко пъти с ремувъра и да се изсветля добре и после след боята и толкова труд и потене,да ми се върне тъмния цвят? Че направо ще се.. #2gunfire  Tired .

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 12:21 от @ddicted_to_

# 53
@ddicted_to_   според зависи колко светло ще ти стане след крайния резултат с ремулвера, затова най добре ти да прицениш и чак тогава да избягаш до магазина и да си вземеш боя... но ако искаш най добре вземи  поне с 2 тона по светло от това което искаш и вече след първата боя ще прецениш пак и ще си вземеш какъвто искаш цвят..но винаги при изсветляване ако не целиш русо те съветват да си вземеш тъмно русо  или средно пепелно русо си вземи ако толкова те е страх една 7.1 може би но с пепелните става първоначално малко тъмно и после се измива пепелното и остава основата, но вече ти трябва да си прецениш за да не обвиняваш накрая другите!

# 54
  • София
Добре....Точно някъде два тона по-светло си взех.Искам кестеняво, взех си тъмно русо. Но....имам нужда от съвет сега.. Sad Мазах се два поредни дни по два пъти с ремувъра, като преди два-три дни имам и още едно мазане.Общо станаха 5..Преди да сложа окислителя, след тези мазания, като че ли ми беше по-светло. Sad  В момента  цвета ми е...не съм много по описанията на цветове, но определено го няма черното,но не е и много светло(то и естествения ми цвят не е светък,кестеняв е ). Тъмно кестеняво може би с доста червен оттенък. Та, искам да ви попитам...това ли трябваше да очаквам или да изсветлее повече? И утре като нанеса боята,дали ще стане изобщо нещо? Много ми е съмнително с това тъмно русо дали изобщо нещо ще ми хване... Tired Кажете вие, които сте минали вече през това,че вече не знам какво да правя.  Praynig

*Silvi*, изчисти си пощата... Simple Smile

# 55
  • София
Момичета, мога ли следващия път да не нанасям изобщо окислител,а директно боята? Защото  съм почти 100% сигурна,че колкото и пъти да нанеса римувъра, ако намажа окислител,ще си стана пак тъмна.Sad Дали другия път да не го пропусна?И да нанеса някоя руса боя? Ммм?  Thinking

# 56
И аз сега си слагам, за пореден път. Бях черна, с доста други римувъри сега съм светло кестенява, но тук таме има по тъмен цвят.
Първо се мажа с римувъра, правя каквото пише на листовката и след 4 - 5 дни се боядисвам при фризъор, като обеснявам какво съм правила.
Недейте да се боядисвате сами, защото не се знае какъв цвят ще се получи.
Успех.

# 57
  • София
Аз пък реших да поръчам от Ефасор на Лореал.Ще взема окислител 6 или 9%,още не съм решила кой. Поне ще стане от един път.Много е изнервящо това мазане по сто пъти с другите ремувъри,после къпане по няколко пъти,косата се изсушава не от друго,ами точно от това къпане по сто пъти.И накрая...нанесеш боята и ...едно голямо НИЩО. Язък само за старателността и скубането на косицата. ooooh! Цвета си се връща.. Tired Ще изчакам малко да ми се повъзстанови косата,да я понапротеинча малко и ще я мажа с Лореал-а,пък каквото стане.. Писна ми!  Crossing Arms Успех на теб!   bouquet

# 58
Аз пък реших да поръчам от Ефасор на Лореал.Ще взема окислител 6 или 9%,още не съм решила кой. Поне ще стане от един път.Много е изнервящо това мазане по сто пъти с другите ремувъри,после къпане по няколко пъти,косата се изсушава не от друго,ами точно от това къпане по сто пъти.И накрая...нанесеш боята и ...едно голямо НИЩО. Язък само за старателността и скубането на косицата. ooooh! Цвета си се връща.. Tired Ще изчакам малко да ми се повъзстанови косата,да я понапротеинча малко и ще я мажа с Лореал-а,пък каквото стане.. Писна ми!  Crossing Arms Успех на теб!   bouquet

И аз мисля да пробвам с Ефасор , дано не ми изгори много косата . След римуъвъра  сложих Garnier 8.1  , уби червения цвят , но стана доста по-тъмна от това , което исках

# 59
  • София
Ясно..Значи и с по-светло русо да пробвам,пак ще е същия резултата. ooooh! Така съм се вманиачила да стана кестенява,че не знам накрая какъв ще е резултата за горката ми косичка Tired . Сега заочнах да издирвам добър колорист в София,ама не знам...да не ми изгорят пак косата.Страх ме е.За Ефасора чета различни мнения.А и не можах едно да разбера- това ремувър като другите ли е или по-скоро изсветлител,тип...супра?  newsm78  Малко ме е шубе да си го плесна това на косата,честно казано.Или да си пробвам с ремувър на Бес 2 пъти и..после да не слагам нито окислителя за запечатване ,нито боя...И да изчакам някъде две седмици и да търся фризьор.. Thinking Не знам,ама не се издържа..Отгоре цвета ми е светло кестеняво,каквото точно искам,а надолу съм тъмно кестеняв..Шаренияя ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт