Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е премахвачът за коса и как се използва?
Какви са разликите между продуктите за премахване на коса?
Как мога да използвам ремувър за коса, за да направя кичури у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е премахвачът за коса и как се използва?
Премахвачът за коса е продукт, предназначен да премахне боята от косата. Обикновено се състои от активиращ агент и редуциращ агент, които трябва да бъдат смесени и нанесени върху косата. След това трябва да изчакате определен период от време, преди да изплакнете косата. Важно е да следвате инструкциите за употреба, включително използването на окислител за фиксиране на резултата. Ремувърът за коса се прилага върху суха или леко влажна коса, в зависимост от инструкциите на продукта. След нанасяне изчакайте указаното време, обикновено между 3 и 5 минути, преди да го отмиете с шампоан. Важно е да следвате инструкциите за употреба, за да постигнете желания резултат.
-
Какви са разликите между продуктите за премахване на коса?
Различните продукти за премахване на коса имат различни формули и начини на действие. Например, редуциращият шампоан Rosa Impax не съдържа окислител и е с редуциращо действие, което го прави по-нежен към косата. Други марки като Oyster и Decoloр време също предлагат продукти за премахване на коса, които се използват за отстраняване на цвят от косата.
-
Как мога да използвам ремувър за коса, за да направя кичури у дома?
-
Как да фиксирате цвета на косата след използване на премахвач за коса?
-
Как да фиксирам цвета на косата след използване на премахващ цвят?
А момичета,как успявате да си намажете косата само по дължините,без да засягате корените? При мен е ужас...Навеждам се и така мажа,но като се вдигна нали цялата коса си се омешва така или иначе и попада и на корените....Или аз съм недодялана..

Какво стана след като отми боята? Как ти е цвета сега? Според мен не толкова окислителя е важен, колкото да се нанесе поне 2 пъти ремувъра,за да е по-сигурно,че няма да с евърне стария цвят. аз се чудя дали не е и по-добре на другия ден поне след обезцветяването да се намаже боята...Знам ли.Само си разсъждавам.
Аз също си взех мат цвят,за да убие червения оттенък след ремувъра. На мен ми предстои мацотене в събота. Стискайте ми палци.
Мазах се два поредни дни по два пъти с ремувъра, като преди два-три дни имам и още едно мазане.Общо станаха 5..Преди да сложа окислителя, след тези мазания, като че ли ми беше по-светло. 
Успех на теб!