Ремуувър за коса на Престиж

• 153 190
  • 485
  •   2
Отговори
# 60
След 3 опаковки Decolor Time на престиж, един римувър  Black Proffesional не постигнах нищо повече от 4-5 пръста светли корени и надолу тук там светли кичурчета (кестеняво).. реших от отчаяние да пробвам и с блондор. Намазах го в долната част на косата , която беше тъмна и след като стоях колкото пишеше 15 минути нищо не се случи с цвета. Накрая се боядисах с боя в цвят шоколад и сега корените ми са по светли а надолу си е черното, което не помръдна. Явно онази къна, с която се правих преди 1 година си стои там в косата ми и не помръдва......
@ddicted_to_ изчистих си пощата

# 61
  Да се включа и в тази тема  Simple Smile

Първо да отбележа, че съм си обезцветявала косата от черно и резултата беше плачевен. Буквално си поплаквах от време на време по спомени за косата, която загубих, след тази процедура. Интересното е, че веднага след обезцветяването косата си ми беше добре. За един ден ме обезцвети фризьорката, като го прави на етапи, уж да след резултата, та само миеше и пак мажеше, след което ме боядиса с цвят 5-ца ако не се лъжа. Косата ми стана страхотна. Едно хубаво кестеняво, запази се дължината.... това има няма до 2 седмици след процедурата. След това започна да се тегли като дъвка, да избива жълтото и червеното ( защото от обезцветяването имах от всичко) и се наложи да се подстригвам постепенно, докато от коса до кръста, лъскава, чуплива и здрава не станах с коса до плешките, силно изтощена и изсъхнала. Не се търпеше. 2 години ми костваха да я възстановя Sad
  Тамън я възстанових и бях с хубав кестеняв цвят една продавачка ми набута грешния оксидант за цвят 4-ка и станах почти отново черна.  Сега съм отново с тъмни краища, но се принудих да се боядисвам с по- тъмно кафяво, за да се слива по- плавно разликата и да не съм като папагал в главата.

Обаче сега искам този цвят, които не е светъл - http://www.google.bg/imgres?q=wellaton+mousse+4/6&um=1&h … ed=1t:429,r:8,s:0   Направих се веднъж с него, но разбира се в горната част ми се получи много хубав цвят, на долу си е тъмна с лек отенък на виненото.    

Ако взема това- http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … ;order%5B%5D=real  една кутия ще ми стигне ли ( косата ми е етажирана, до кръста, чуплива и сравнително гъста) и ако сложа посочения цвят тъмна ли пак ще стана или да взема нещо по- светло. Веднага мога ли да се боядисам или след ден- два. ( Ако стана шарена ще ходя на кок, предполагам няма да се личи).
  Моля ви  Praynig , ползвалите този продукт, да споделят след месец как си усещаха косите, защото веднага след процедурата косата може да си е супер, но след време....
  Чакам отзиви и след това ще се ходя до ДМ да проверя все още ли предлагат Decolor time

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 18:21 от Tonichka

# 62
Tonichka 1 опаковка от римувъра ще ти стигне може би за 2 нанасяния (в зависимост от дължината и гъстотата на косата ). Резултатът зависи от наслояването на тъмния цвят надолу , колкото по малко е наслоен, толкова по- добър резултат може да очакваш. Лично моята косата след доста на брой третирания с римувър е добре ( все пак освен на римувъра я подложих и на други изтормозващи неща, нищо че ефект нямаше).След нанасянето му ми препоръчаха да оставая косата 3-4 дни и тогава да нанеса боята, която желая. Като много важно условия е да сложиш по -светъл цвят от това което желаеш като краен резултат.
Хубаво е след римувъра да позлваш маска или някаква терапия за подхранване, защото малко изсъхва косъма. Но римувъра НЕ ГОРИ, за това можеш да си спокойна.Успех!

# 63
 *Silvi* , благодаря за отговора. Този римуувър сваля само боя, нали? Косата ми по спомен е цвят 5-ца. Притеснявам се да не избие някакво жълто, като при обезцветяването, защото то е по- неприятно и от червеното и много избива под всякакви бои.  Ще си взема и нещо по- светло да сложа преди този ,които съм си избрала, защото той е тъмничък.
 Реша ли да го ползвам, защото все още съм в колебания, ще споделя резултата със снимки.

Ако има все още някой да сподели опита си ще ми е интресно да чуя какво ще каже за Decolor time- а 

# 64
Aз се правих с този римувър на Престиж януари, свали донакъде черното, в краищата остана тъмно-кафява, но доста ми изсуши и изгори косата:(.
Оставих я една седмица без да я боядисвам, ходих рижава и малко на два цвята, после боядисах с пепелно-русо, за да стане кестеняво, горе-долу се получи, в краищата си беше пак по-тъмна. Забелязах, че с времето косата потъмнява пак след този римувър, е не се връща черното, но не е като в началото след него. Не съм много доволна, много изтощава косата, колкото и служителят на Роза Импекс да твърди друго, всъщност той си беше преписал опаковката им, много хитро, няма що! Whistling.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 15:48 от Зеринтия

# 65
Аз вече постигнах много светъл цвят . Grinning
Но да знаете , че само с римуъвър и боя не става нищо

# 66
Аз вече постигнах много светъл цвят . Grinning
Но да знаете , че само с римуъвър и боя не става нищо

А с какво още? Аз не че целя светъл цвят. Само тон- два по- светло от това, което ми е сега. Като застана до някоя чернокоска се личи че съм си тъмно кафява, с винен отенък, но иначе си е тъмничко. Косата ти в добър вид ли е след remover- а ?

# 67
След римуъвъра косата ми изобщо не беше изгоряла , след него сложих боя 8.1 пепелно русо , но изобщо не стана ,както исках . Цвета пак стана много тъмно кафяво на места дори черно .
Последва изсветляване с Ефасор на Лореал и накрая я боядисах като смесих 2 бои перлено русо и тъмно пепелно русо.

След всички тези процедури косата ми изгоря  малко , само по връхчетата и след като ги подстригах е в перфектно състояние .
Дори фризьорката ми се изненада колко е жива косата ми

# 68
    Взела съм remover- а и днес ще го слагам. Плана е следния. Днес мажа един път от долу на горе, отмивам 100 пъти с шампоан, както е указанието и констатирам резултата. Утре ще повторя и ще сложа оксиданта. Надявам се да не стана много шарена, за да мога поне 2-3 дни да ходя на кок и след това да се боядисам. Плаши ме момента в който трябва да си взема боя с № 7-ца , а аз искам поне 4-ка, 5-ца. Не се ли получи се отказвам и я оставям. Много се шашкам да не остана без коса. Момента с пресушаването според мен идва от това с премиването. Ще я мажа с масла- имам био кокос, шеа, зехтин. Ще сложа и арган и ще подхранвам и омекотявам. Ще споделя резултата. Стискайте палци  Praynig

# 69
  • София
Да се включа и аз с моя опит със същия ремувър..... Аз имах наслоявана доста годинки тъмно кафява боя,която от това натрупване си изглеждаше черна. Купих въпросния ремувър, мазах се 4 пъти за два дни. А преди това забравих да спомена, че слагах и веднъж още ремувъра на Престиж (червения). Ами....косата ми доста изсветля и бях много щастлива..... до момента, в който не плеснах оксиданта...... ooooh! Косата си ми стана абсолютно същата, върна се цвета.Полудях #Cussing out  Бях взела тъмно руса боя,която въпреки потъмнялата ми отново коса, имах надежда,че може да ми изсветли и току виж стане чудо .Ама не...отгоре,където ми е била по-малко наслоявана боята,станах рижавеещо кафеникакво,а надолу си ми беше все така тъмна. ooooh!  Иначе косата изобщо не ми се изтощи,като имаш впредвид,че моята е доста тънка и изобщо не държи на много третиране. Но..нищо не се получи просто Sad  След това, понеже не можех да се понасям с тоя шарен цвят, отидох на фризьор,изпраха ми косата,боядисаха ме после и в момента съм със страхотен меден цвят.Много съм щастлива, защото и косичката ми грам не пострада.Все така лъскава си е и къдричките ми са си ок Hug Вярно обаче ,че и на доста висока(за мен) цена де....Успех! Пиши какво се е получило при те,ще ми е интересно. Някои момичета успяват и са много доволни от ремувъра,но явно зависи  от това колко е напластявана боята. Thinking  Peace

# 70
Момичета, не слагайте в корените !! Това ме предупреди и продавачката , за да не се получават оранжеви корени

# 71
  За сега изсветляването при мен върви добре. 2 пъти мажа Decolor time-a. На десетина сантиметра и повече от корена не намазах 2-рия път, защото стана още с първото изсветляване. Получи се много хубав рижаво- златист цвят. Но на долу продължава да е по- тъмна, въпреки че вече е кафяво. Ходя с вързана коса, разликата не е фрапираща. Тест с оксиданта не съм правила, но мисля, че на този етап няма смисъл. Предвиждам да намажа още 2 пъти поне. Но ще го направя в Сряда и може и Събота, за да не ми се пресуши косата от толкова миене. Взела съм такава боя- http://www.loreal-paris.de/coloration/coloration/casting-creme-g … bluetenhonig.aspx  с цел да стана тъмно кафява, но да видим. Ще споделя резултата. Правя нещата доста умерено и с неприсъщо за мен търпение, надявам се да е оправдано  Confused

Всъщност първите 2 мазания ги сложих за 2-та почивни дни и след това обилно се мажех с био масло от шеа и косата ми изглежда доста добре. Не е мръднала...

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 21:29 от Tonichka

# 72
Аз мога да кажа,че съм очарована от резултата. Бях си взема една опаковка Decolor time и ми стигна за два пъти. Първият път беше в събото, вторият днес.. Още в събота имаше ефект, направих всичко така, както бе написано. Днес резултатът е още по- очевиден почти съм с моя естествен цвят (бях го збравила от толкова цветове Simple Smile ) Имаше голям ефект, но също така не се бях боядисвала от края на декември, при което корените ми бяха естествения цвят. Мога да кажа, че никъде нямам червено или рижаво, но не слагах от сместа в корените. Също така след процедурата въпреки , че пише" повторете и сложете окислителя" аз и двата пъти го сложих..Днес си позволих да седя с по 5 минути повече.

# 73
Здравейте момичета Simple Smile Не знам дали това е точната тема за моя въпрос но тази ми се стори най-близка. Скоро реших да мина към отбора на блондинките и естествено като си наумиш нещо бързаш да го направиш. Купих си боя с изсветлител и косата ми стана оранжева в корените а по краищата си остана почти същата. После се разрових из форуми начетох се на всичко и реших да повторя изрусяването след една седмица си взех този път друга боя и то две опаковки за да е достатъчно за цялата ми коса след малко помощ от приятелка косата ми стана руса но на места е жълтеникава на места оранжевее. Купих си един шампоан с тонизиращ ефект да премахна малко жълтото и горе долу се получава, но не достатъчно и понеже от преди си имам руси кичури и надолу косата ми беше на много места руса те стават бая сиви а останалата част не се променя много. Та естествения ми цвят си е светло кестеняв и от доста години си правя косата на кичури в началото майка ми ми ги правеше после фризьорката ми но никога не съм получавала жълти или оранжеви отенъци и не ми се е налагало да ползвам тонизиращи шампоани. Понеже вече от 6 месеца живея във Виена и тук колкото и да ми се иска ако отида на фризьор ще банкрутирам затова реших сама да се правя и тъй като ми писнаха само кичурите реших да съм цялата руса. Взех си една боя на Л'ореал  пепелно русо за да убия жълтите и оранжеви тонове но първо реших да я тестван на един кичур коса но цвета се получи по тъмен което не беше по принцип проблем, но беше много сивкав и даже леко ми зеленее като че ли. Аз се стремя към по натурален цвят по бежов дори и да е малко по тъмно не искам да съм платинена блондинка или супер светло руса. Скоро четох за боите Мажиблонд и намерих къде във Виена има такива и се чудя ако някой знае нещо за тях да ми препоръча нюанс или ако имате други предложения за подходяща боя ще съм много благодарна.

# 74
Нямам много информация за обезцветяването с косата имаше един период , в който и аз използвах , но не получи същият ефект (шарено). Едва ли с тонизиращите шампоани ще се получи нещо, а да си купиш по- тъмен цвят няма смисъл. Виж в магазините или в нета за продукти като ремуувър(гледах има един на Лореал ) пробвай с такъв продукт да си направиш косата еднаква като останеш с твоя естествен цвят(предполагам, че като си със светла коса ще бъде много по-лесно , аз  съм с черна от доста години и има ефект) така като махнеш всички нюанси от косата си и останеш с естествения ще може при при нанасянето на русото да стане равномерен цвета. Това е , което мога аз да те посъветвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт