Ремуувър за коса на Престиж

• 153 066
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Щотооо на фризьор съм ходила няколко пъти преди време и ми съсипаха косата, освен това имах 10 цвята. С римувъра свалям много повече от черното, от колкото фризьора. Crossing Arms А трябва да сваля сама максимума от тъмното и тогава да ида на фризьор, за да направи цвета който искам еднакъв за цялата коса. Освен това приключих с тази история за сега, боядисах се пак черна, някак нямам нерви да ходя така и да чакам докато се получи цвета, който искам. Тва се прави зимата, като ходя с шапки , малко късно съм се сетила, така че другата зима ще почна пак процедурите, белким до пролетта съм в приличен за излизане вид. Засега само безамонячни бои ползвам, пък и след римувър, косата колкото  и да я боядисвам с черно, след 2 седмици пак ставам червеникава, все излиза да му се невиди. Благодаря ви на всички за съветите, за отделеното време да ми обяснявате, ще запомня всичко, за да не задавам същите въпроси зимата. Laughing

# 391
Ако някой има повечко пари, мога да му кажа къде със сигурност ще му махнат черното. Преди години и аз бях черна - бях се боядисвала едно цяло лято с черна КЪНА, после 3 пъти с черна боя, а после отгоре и с червена. Отидох в скъп салон
Скрит текст:
Магама
и дори се чудеха дали да ме приемат, но аз не отстъпих от искането си. Обезцветиха ме, косата ми не се съсипа прекалено, но се изтощи. Направиха ми много хубав и равномерен цвят от рода на тъмно русо, тип лешник. Обезцветяваха ме на части - първо от ушите надолу, после 2-3 см от корена надолу (с друг оксидант мисля, че го направиха) и накрая ми боядисаха цялата коса. Обаче единствено не ми хареса, че след като си измих косата вкъщи (след 3-4 дена), цялата боя падна и станах рижава. Процедурата там ми струваше 110 лв със сешоара и това беше преди около 10 години. Сега съм чула, че има някакво изпиране на косата, което било по-добро от обезцветяване,  но не съм го пробвала.

# 392
  • София
Ами ходила съм в скъп салон, разказвала съм и преди...Обезцветиха ме, после кичури, после 2 нюанса боя - една за корените, една за крайщата....Ами с отстъпка платих 260лв...Резултата беше изгоряла коса, шарена, дет викаш след няколко миенета от корена до половината рижаво, надолу получерно...Втори път отивам, пак кичури, пак 2-3 бои, 160лв..Резултат -  на нищо не приличам....Писна ми да ходя като луда в главата и си сложих добре познатото черно, поне един цвят и не си личи колко изгоряла ти е косата. ooooh! Те с това обезцветяване нищо не правят освен да съсипят косата /говоря за чернокоски/, ако ползваха римувър къде къде по голям резултат, без съсипване на косата и да стоят на тръни и те, и ти, дали няма да останеш без коса...Навярно има нещо ново, което използват, защото доста певици, бързо бързо попреминаха от черно, на русо и неговите производни.

# 393
При мен цветът беше равномерен, но боята падна с първото миене и после стана грозно рижаво. Иначе като излизах от салона ме бяха нагласили доста добре. Иначе когато има кичури, е нормално косата да има няколко цвята. Те дори кичурите именно затова се правят, но ефектът не е грозен. И аз до скоро си правех кичури, а сега дето са те, цветът ми е винаги по-светъл и пада по-бързо (обезцветена коса не може да задържа боя), но не е грозно.
От обезцветяването няма как косата да не изгори и да не се изтощи. Този ремувър е много по-щадящ, но пък като няма ефект....
Абе най-добре човек да изчака да му израсте естествената коса и после тя се боядисва лесно в друг цвят. Пусни си естествената коса, спри да се боядисваш в черно и като израсте косата, я боядисай в желания цвят.
А за певците не се залъгвай - повечето са с перуки Lace front или изцяло Lace. Aко искаш напиши в Гугъл Lace front wig и виж изображенията - това е перука, която изобщо не си личи, могат да се правят всякакви прически - нагоре, настрани, стои по-естествено. Много световно известни звезди също я използват - Бионсе, Тайра Бенкс, Наоми Кембъл и др. Малко си личи отпред мрежичката, ако се вгледаш, но на клипове, на учатия не личи. Сега знам, че и много родни фолк певици използват такива перуки, а аз си поръчах такова тупе, но цената за изработката му е  много висока. Иначе тези перуки не са прекалено скъпи, но трябва да се поръчват от чужбина и не знам дали ще се справиш със слагането. Моето тупе ще е на клипси и ще го прикачам за моята коса, но перуките имат по-специфичен начин на поставяне, макар че има и без лепило (glue less).
https://www.google.bg/search?q=lace+front+wigs&hl=en&sou … =1280&bih=685

# 394
  • София
Ааа перука не бих носила. Naughty
Относно естесвеният цвят, абсолютно немога да го изтърпя. Моята коса е светло кестенява, в добавка и бели косми, представи си ме сега на половина светло кестенява, на половина черна Laughing...Аз докато я пусна да израсте, ще побелея съвсем Joy.Единствения вариант по приемлив за мен е да слагам само безамонячни бои, докато изрежа останалите краища напластени с амонячни бои.След това да не се боядисвам 3-4 месеца, да се отмие по хубаво боята и после римувър няколко пъти и вече на фризьор, който да направи някакъв приличен цвят.
HAPPY_QUEEN оценявам много съветите ти и изобщо, че се занимаваш с мен.  bouquet

# 395
Можеш примерно вместо черно да слагаш средно кафяво/кестеняво - пак ще стои тъмно, но не чак черно и разликата вероятно ще е минимална с черното надолу, но пък има вероятност по-лесно да изсветлее после. Моят опит показва, че до 4-5 номер боите стават доста тъмни, много близко до черно. Можеш да пробваш с малко по-светло от черното.

# 396
  • София
Да така е, кестените стават тъмни например, разлика няма и да се забелязва.

# 397
И на мен ми омръзна от червените и рижавите оттенъци и се боядисах кафява, уф и все още не мога да се отърва от тях, каквато боя и да сложа все става един и същи цвят.

# 398
  • София
Е и аз така, два пъти се боядисвах, все червена бях, накрая се предадох на черното... Mr. Green

# 399
И на мен ми омръзна от червените и рижавите оттенъци и се боядисах кафява, уф и все още не мога да се отърва от тях, каквато боя и да сложа все става един и същи цвят.
Използвай пепелна боя. Пепелна е боята, която има 1-ца след основния номер - примерно 6.1 или 7.1 или 8.1 и т.н. Професионалистите използват малко зелен коректор към боята, за да убият червените нюанси.

# 400
Използвай пепелна боя. Пепелна е боята, която има 1-ца след основния номер - примерно 6.1 или 7.1 или 8.1 и т.н. Професионалистите използват малко зелен коректор към боята, за да убият червените нюанси.
Последно сложих Лореал кастинг 613, след 2 седмици отново изби рижавото. А косата ми е нацъфтяла и изгоряла и започна да ми пада(съмнява ме че е от боята и друг път съм я ползвала).

# 401
Боите на Лореал и при мен се отмиват много бързо, както и Гарние. Вероятно ти трябва някоя по-силна и трайна боя, но тъй като все още не съм попаднала на достатъчно трайна боя (само Алфапарф е била трайна при мен), не мога да ти дам съвет. За последно се боядисах с Лакме, но все още е рано да кажа колко е трайна.

# 402
Изпробвах какви ли не бои и нюанси,без черното ,след този ремувър нищо не се задържа и косата изглежда като ръждясала,не спират да излизат онези червеникави ръждиви петна УЖАСНО е не Ви препоръчвам изобщо да си съсипвате хубавите косици Confused травеститско циганско се получава както и да се стараеш,и сега  се размислих как преди 1 година  ходих само да се подстригвам ,фризиорката ми даде предложение за този продукт ,че само за 20 мин.съм щяла да стана с различен цвят от черното,тогава се навих да пробвам ,но за съжаление тя нямаше продукт в наличност,каза ми след 2/3 дни да отида .Нямах мира,бях доста амбицирана ,отидох а тя се измъкна тогава, че нямала време,някви лични проблеми уж,явно е искала да ме предпази след като е знаела ,че нищо няма да с е получи Wink ,но аз сама си направих грешката да съжалявам.Има ли някоя мацка ,която да  е постигнала целта си изобщо  Laughing  Peace

# 403
АЗ я постигнах и съм доволна от продукта, дори се чудя дали пак да не го пробвам. НО аз се боядисвам в тъмно русо, а не в черно. При мен от първия път имаше ефект. А замисляла ли си се, че може и в боите да е проблема. На мен боите също много бързо се измиват, но открих боя, която се задържа за по-дълго. При мен това е Кюн, боядисах се с ниво 7 - не се изми. Ако се боядисваш с Лореал и Гарние - те падаха до 2 седмици от моята коса и преди да бях ползвала деколора.

# 404
Аз си премахнах черното с Palette mousse color 1000, станах малко цвят тиква, после сложих едно пепелно русо,ако не се лъжа, и резултата е цвят като на кафе 3в1.

Общи условия

Активация на акаунт