Ремуувър за коса на Престиж

• 154 131
  • 485
  •   1
Отговори
# 255
добро утро-сега след 4 мазания с Де Колор горнич пласт стана уникален но на долу седесхе по тамно червено,не мога да ходч така и вариантите бчха 2:черна или нчкаква боч веднага!Сложих си вишнев цвят на корена седчх 5 мин и сега имам мн красива тамно червена коса без никакво изгаряне или увреждане-за понататак мислч да се консултирам с фриз.какав цвят да ползвам за да  не стане белч-но категорично окислителч не сам го и отворила

# 256
Реших да кача няколко снимки на процеса и да ви покажа резултата,процедурата,която няколко поста по-нагоре описвам подробно е направена в домашни условия.

http://prikachi.com/images.php?images/80/5825080d.jpg

Тук се вижда цвета,който бе наслагван с години.

http://prikachi.com/images.php?images/89/5825089c.jpg

Резултата след процедурата.

http://prikachi.com/images.php?images/100/5825100Q.jpg

Крайна цел-пепелно рус цвят,без оранжеви оттенъци (постигнат след 2 боядисвания в рамките на 1 седмица.Първото веднага след ремувъра,второто 2 дни по късно)

# 257
Страхотно, аз все още не мога да постигна този резултат.... Каква боя ползваш и колко% окислител  Simple Smile

# 258
Както може би видя по датите на снимките,процедурата бе правена преди 2 години.
Тогава ползвах професионалната боя на Бюти-цвят 9,1.
После продължих с боята на Янг 9,1,а сега след като вече имам светъл цвят дори ползвам безамонячни бои,каквито ми попаднат.Първоначално ползвах оксидант40-ка,а сега 30.

# 259
Аз в момента съм с Бесс и целя тъмно пепелно русо, но резултата е кестеняво с зелен оттенък  Sad окислителя е 30

# 260
Не знам какво е състоянието на косата ти,но бих ти препоръчала на първо време балсам с туниращ ефект на Престиж-върви около 3 лева,вземи си цвят Северно сияние-това е за убиване на гадните нюанси,освен това в него има масла,които действат страхотно на косата.Без амоняк е и би коригирал тези неприятни последици със сигурност.След това,когато косата ти се съживи опитай с боя с по-светъл цвят-примерно 10,1 и задължителни оксидант 40.
Тя няма да стане с цвят като на каталога,не се плаши,но ще вдигне степента на изсветляване и няма да има неприятни оттенъци.

# 261
Мерси за съвета   bouquet

# 262
Виждам,че има успех с този Ремувър,но аз направих доста голяма грешка сигурно,7 пъти мазах остана шарена  с разни  нюанси ,което не ме притесняваше.От страх да не се изтощи косата ми,защото все пак исках да съхраня  дължината  и,не си сложих боя  реших да изминат две седмици....и така всеки изминал ден тя потъмняваше,докато сега резултатът е направо плачевен... smile3511 ,....''ЧЕРНОТО ''' се върна.Но  ще направя още едно третиране ,не с е отказвам newsm10.......

# 263
Здравейте момичета Simple Smile
Реших и аз да споделя своя опит Simple Smile
Ако косата ми можеше да говори, много щеше да ме псува... Simple Smile))
Както и да е, до сега сигурно само синя и зелена не съм я боядисвала, бях естествено руса няколко години, бяло руса още 2 и след като косата ми започна да се къса и тегли като ластик заради супрата, с която я третирах за да добия цвета, реших че ще мина в отбора на брюнетките Simple Smile
С кичури първоначално, после я боядисах цялата кафява и я подстригах късо Simple Smile Беше перфектна... Докато реших да се боядисам черна. 4 години се боядисвах черна, но след като родих детето си, впрочем онзи ден той стана на годинка, и чак сега бях готова да си сменя цвета.
Преди седмица се намазах само веднъж с Деколор тайм, стама тъмно кафява, но за седмица пак се върна черното, за това реших вчера да я намажа 4 пъти като след последния път намазах оксиданта Simple Smile
Резултата е страхотен, косата ми е цвят горещ шоколад с червен оттенък (принципно това ми харесва, защото е топъл цвета), но в корените е доста по-светло, дори оранжево. Сега се замислям дали ако си боядисам само корените със светло кестеняво, ще стане добре. Надолу ми харесва, но с тези корени... трябва да нося шапка Grinning Та така Simple Smile) Лек ден от мен Simple Smile)

# 264
Момичета искам да ви помоля с две думи да ми кажете има ли смисъл след като цял живот съм черна има ли смисъл да се пробвам с това обезсветляващо нещо на престиж.Огромно желание имам да стана тъмно руса и изобщо по различна от черната ,поне да се видя как ще съм.Ще има ли ефект или  да не си губя времето.Благодаря

# 265
Аз махнах черното, но за сметка на това косата ми е  много зле в момента, като цвят smile3511 и вече наистина ми се налага да посетя фризьор, отказвам се, не успях сама да постигна желаният цвят... ако колко парички само ми отидоха  Banghead
П.С Добре че съм в майчинство и не ходя на работа, имало е моменти когато косата ми е била в плашещо състояние..... рижаво.червено, жълта

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 13:32 от бамбини

# 266
do bobo23........Мила ще има ефект ,ако решиш да смениш черното,но много търпение и труд  ще ти трябва за постигането на крайния резултат.Ииии newsm12 най-важното е  правилните действия ,че малко да объркаш пак си  ''ЧЕРНА'' ......... Успех  newsm10

# 267
Само едно не  доумявам,защо след като се постигне някакъв  цвят дори  шарено  -грозно да се получи...то след  време пак се променя ,и се питам дали това не е  временно отстраняване само,или аз нещо не схващам как да задържа цвят,вече 2 седмици и грозните ми корени  потъмняха,а  косата  е здарва уж ,но се омазнява на 3 дни е ужасна  Sad ...Жалко за  парите и за  времето,то ма по-добре човек да си посети някой компетентен фризиор ,не че  и това е гаранция  Cry

# 268
При мен ремувъра успешно си свърши работата, проблема дойде след като реших да се боядисам, каквато боя и да сложа косата ми е с рижав оттенък Sad

# 269
При мен ремувъра успешно си свърши работата, проблема дойде след като реших да се боядисам, каквато боя и да сложа косата ми е с рижав оттенък Sad

Съжалявам но да попитам за каква марка ремувър говорите знам, че темата е за ремувър за коса на Престиж но все пак да попитам. Аз преди се боядисвах с боята на Лонда светло пепеляво русо, но напоследък сякаш нещо промениха състава и косата ми не става пепеляво русо ами по-скоро рижаво руса  #Crazy та се чудя дали този ремувър ще подобри и изсветли малко тона на цвета newsm78

Общи условия

Активация на акаунт