Ремуувър за коса на Престиж

• 154 135
  • 485
  •   1
Отговори
# 270
За ремувъра на Престиж говорим  Simple Smile  Моите наблюдения са, че точно от ремувъра косата ми е рижава даже и след като я боядисах, но може и да греша не знам  Tired

# 271
Хмммм много ми е странно как като падне черното после пак се връща SadАко стана рижава мога ли да я боядисам отгоре със руса някаква боя?Това рижо няма ли махане?.Искам да стана пепелно руса, ама като ви чета се плаша че нищо няма да направя.А днес си го купих.Нищо,утре поне на един кичур ще го пробвам.Май трябваше да си купя черна боя с парите Joy

# 272
2 къпания след онази процедура, косата ми все още е тъмно кестенява с червен оттенък, но аз точно това искам. Знам че по-светло няма как да стане, то пак до тук щом се стигна е добре Simple Smile Искам да съм тъмно червена, но ще е много рязка границата. Майка ми се боядисва с русо и слага малко червено вътре, та смятам да си купя кестенява боя и да сложа вътре малко червено... да видя поне дали ще стане нещо... Ако не стане пък - черното си е най-лесния цвят за поддържане Simple Smile Та може и към него да се върна. Ще видим първо дали ще се промени още косата ми... Според мен тези продукти са измислени за да може ако не се харесаш в даден цвят, който скоро си нанесъл, да го премахнеш... а не да махаш наслагван с годините цвят... поне моя не се махна Simple Smile

# 273
Oт прочетеното до тук разбирам, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се сложи окислител след процедурата, за да се задържи цвета и е добре до няколко дена косата да се боядиса в подходящ цвят, за да не се върне стария.
При мен проблемът не е черна боя, а един виолетов коректор, който сложих към светла боя за коса
(по принцип съм руса) и сега косата ми стана виолетова.  ooooh! За да не ходя като палячо, мисля още днес да потърся римувър и дано намеря в кварталните магазинчета, но мислех да не се боядисвам известно време, за да си запазя здравината и блясъка на косата. Обаче както пишете, че премахнатия цвят се връща, ме хвана страх пък да не се върне и може би до 2-3 дена ще я боядисам. Четох, че след римувър трябва да се вземе боя с 1-2 тона по-светла от желания цвят или да се ползва по-висок процент окислител, защото цветът ставал по-тъмен.  Rolling Eyes
Дано прецедурата да има успех, за да не ходя като клоун с това виолетово по косата си!  Whistling

# 274
До HAPPY_QUEEN  ,най-добре е като си сложиш ремувъра,след него веднага и боята да  мацнеш.Ремувъра не изтощава косата,той  е безобиден само дето има   лоша миризма,която ще  усещаш няколко дни.Защото ,след  ремувъра ,ако не  сложиш боя ,всеки ден костата си променя цвета към този който е бил..Така ,че  Убий го навреме!!! От опит го казвам  2 седмици стоях без боя и стана такава кавато беше  newsm45  Успех ти желая  newsm10........

# 275
До HAPPY_QUEEN  ,най-добре е като си сложиш ремувъра,след него веднага и боята да  мацнеш.Ремувъра не изтощава косата,той  е безобиден само дето има   лоша миризма,която ще  усещаш няколко дни.Защото ,след  ремувъра ,ако не  сложиш боя ,всеки ден костата си променя цвета към този който е бил..Така ,че  Убий го навреме!!! От опит го казвам  2 седмици стоях без боя и стана такава кавато беше  newsm45  Успех ти желая  newsm10........
Е ама аз сега си взех само римувър, ще ме караш сега да ходя и боя да купувам. Хайде нека боята да е утре, тъкмо ще реша според получения цвят каква да си взема, ако не реша да взема още един ремувър примерно...  Rolling Eyes Явно до фризьора няма да се стигне, че трябва да запазвам час за другата седмица и май ще е късно... дано ми остане косица само след толкова третирания наведнъж!  Praynig Засега косата ми е добре, но знам ли - вчера боядисване, днес махане на цвета, утре пак боядисване - ужас! Май затова е най-добре да се ходи на фризьор, защото вкъщи като стане някоя грешка и като купиш n на брой продукти докато я оправиш + грижите в последствие за косата, накрая може да излезе и по-голяма сума отколкото би дал за боядисване при фризьор. Ако направя равносметка, май повече пари ще съм дала със всички бои+ремувър и т.н. и пак резултатът вероятно няма да е толкова добър - ами не може всеки да е фризьор ама го разбираме късно...

# 276
Аз използвах DECOLOR и вътре имаше препарат, с който се маже след ремувъра, за да се провери дали ще се върне цвета отпреди процедурата. При "Престиж" няма ли нещо подобно в опаковката?

На мен не ми хареса рижавото, което се получи, и нарочно използвах този препарат с надеждата, че ще си върна стария цвят, който уж исках да махна. Получи се.

# 277
АЗ си взех Decolor time на Роза Импекс - такъв имаше в нашето магазинче и мисля, че е точно на Престиж, както казвате, защото Роза Импекс произвеждат боите и балсамите Престиж.  Simple Smile
=real]http://www.rosaimpex.com/index.php?step=module_action& … ;order[]=real
Виж тук, просто ремувъра им се казва Decolor time, но е същата фирма, която произвежда "Престиж" боите и балсамите, но ремувъра им не се казва Престиж, но мисля че са едно и също нещо.  Simple Smile
А явно ти се е получил рижав цвят, защото при всяко боядисване малко или много се изсветлява и обезцветява косата като се премахва част от естествения пигмент на косъма и след махане на боята се връща полученото изсветляване от боята. Май не го обясних добре. Дори и боята да е тъмна, пак леко изсветлява косата и я покрива с боя и като се отмие боята, ако е била в по-тъмната гама, се получава именно рижаво. Ако е била по-светла боя, става по-светло, но ако пигмента на косъма по принцип си е червен, все ще е рижаво в една или друга степен и може да се матира с пепелна боя или сивкав тониращ балсам. Дано съм ти била полезна.

# 278
Съвсем същият е. Crazy И да, беше ми много полезна, благодаря!  bouquet

# 279
ЧЕстно да ви кажа не вярвах, че този римувър ще свърши някаква работа, но останах безкрайно изненадана и то приятно, защото ми махна абсолютно цялата боя по косата. Много съм доволна. Единственото лошо нещо е, че сега косата ми жълтее в корените, но утре ще я мацна с някаква боя. Определено има ефект, а при светли тонове става с едно мазане. Римувъра не миришеше чак толкова лошо или по-точно само шишенцето 1 мирише доста неприятно, но като се смеси с 2 става по-приятна миризмата. Единственото, което не ми допадна е, че много се стичаше и варианта да се маже с четка е малко неприятен от тази страна, че целия под става накапан. Но като цяло съм много доволна.   bouquet Като че ли малко ми изсуши косата, но не я изтощи. Доста по-добър е от обезцветяване или изрусяване (и двете съм ги пробвала).

# 280
 До  HAPPY_QUEEN ,1 ден по късно да сложиш боята не е проблем,ще чакаме да кажеш резултата утре  Simple Smile Wink Simple Smile

# 281
Моя резултат от 5 пъти нанасяне на Деколор тайм и веднъж маска с витамин Ц :
от ... мисля да й мацна една руса боя само по дължините  Whistling

# 282
Браво, Стефани! Много интересен цвят се е получил.   bouquet

При мен косата не потъмня изобщо, а тъй като стана доста светла - толкова, че чак не ми отиваше, много се изкушавах да се боядисам с по-тъмна боя. Но нали пише да се боядиса косата с 1-2 тона по-светла от желаното, взех боя с 1 тон по-светла от желания и цветът си стана толкова светъл, колкото беше боята.  Laughing Така че това правило с по-светлата боя може би не важи за русите коси, а само за тъмните. Сега си мисля, че ако бях взела по-тъмна боя, точно каквато искам, щеше да стане по-добре.
Искам да кажа, че аз спазвах точно интрукциите - мих си косата 3 пъти със шампоан след обезцветяването, мацнах с окислителя, чаках 2 мин, после пак измих със шампоан и накрая маска, а след маската сложих и кристали. Косата ми дори се сплъсти след толкова много мазила, на следващия ден след обезцветяването ми беше също толкова мекичка, колкото и преди него, без цъфнали връхчета. Доволна съм!  Wink

# 283
Аз си махнах черното,трупано с години,с ремувър Decolor time(1 път мазах), стана не особено равномерно светло кафяво, малко след това лепнах най-русото на Палете от мусовете и станах едно такова като на кафе 3в1, супер стана Simple Smile

# 284
Сори за офф-а, но stefani.d- страшно красива си! Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт