Ремуувър за коса на Престиж

• 153 174
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
Аз направих проучване ще се изсветля без блондор а с някакво на Лореал-професионалната серия.Едно прахче е на мен ще ми сложат 2-3 зависи и след това боя.Фризьора ми каза че се поизсушава косата но леко,после след боядисването ставала добре.Процедурата е малко скъпа обаче според мен е по добре отколкото при разни некадърни касапи.Другото,което ми каза е че в боите по пазара много често слагат много силен оксидант или нещо такова и след изсветляване косата пак става,какъвто и цвят да си вземем.След боядисване с купешка боя,след изсветляването в салон той каза,че не се съгласява да прави отново изветляване демек 2 пъти за 1 месец щото било много гадно.Така че аз взех решение скоро ще отида...Все пак ми е косата това не трябва да се ходи при кварталния фризьор/ка:)

# 361
Оо този продукт го използвах преди година и само с 2 използвания успя почти да ми премахне изцяло  черната боя от косата ми , която беше наслоявана дълго време. Определено действа и не изтощава косата , аз даже не си слагах след процедурата окислителя , за да не се потъмни отново косата. И е хубаво известно време да не се боядисва косата с боя .

# 362
Миналия ден бях на фризьор да се подстрижа и да се поинтересувам доколкото вършат работа тези римувъри. Фризьорката ми каза, че и да си махна черното с римувър, после като се боядисам пак ще потъмнее. Явно и при повечето от вас така се е случило..
Моята коса претърпя толкова мъчения - сума ти обезцветявания, боядисвания, преси, маши и какво ли не.. Беше станала като слама, скъсиха ми я до раменете и не растеше 2 години.
Като се боядисах черна и като спрях да използвам преси и темподобни, косата ми се въстанови и порасна много. Сега хич не ми се ще пак да я горя и като гледам единствения начин да я направя с моя естествен цвят е да не се боядисвам. Замислям се, че сега нали е модерна прическата ОМБРЕ- идеална за хора с израснали корени Grinning , но няма да се възприема така.  Ще видим Simple Smile

# 363
Аз направих проучване ще се изсветля без блондор а с някакво на Лореал-професионалната серия.Едно прахче е на мен ще ми сложат 2-3 зависи и след това боя.Фризьора ми каза че се поизсушава косата но леко,после след боядисването ставала добре.Процедурата е малко скъпа обаче според мен е по добре отколкото при разни некадърни касапи.Другото,което ми каза е че в боите по пазара много често слагат много силен оксидант или нещо такова и след изсветляване косата пак става,какъвто и цвят да си вземем.След боядисване с купешка боя,след изсветляването в салон той каза,че не се съгласява да прави отново изветляване демек 2 пъти за 1 месец щото било много гадно.Така че аз взех решение скоро ще отида...Все пак ми е косата това не трябва да се ходи при кварталния фризьор/ка:)
навярно става дума за Loreal Efassor.мисля,че резултата ще ви хареса малко изсушава косата.

# 364
Да, да точно за него става въпрос.И фриьзора така каза малко,че ще я изтощи, но малко е добре.
След тривитаминола състоянието на косата ми се подобри,както и след таблтеките,които пия.Не искам да я изтощавам много пак.Освен,че е къдрава и суха я изправях с ютия преди време голяяяма глупост.Но сега е ок.Сега ще проуча този продукт и ще помисля още малко какво да правя и дали да го правя изобщо.

# 365
Да, да точно за него става въпрос.И фриьзора така каза малко,че ще я изтощи, но малко е добре.
След тривитаминола състоянието на косата ми се подобри,както и след таблтеките,които пия.Не искам да я изтощавам много пак.Освен,че е къдрава и суха я изправях с ютия преди време голяяяма глупост.Но сега е ок.Сега ще проуча този продукт и ще помисля още малко какво да правя и дали да го правя изобщо.
Аз съм го ползвала този продукт,малко ми изтощи косата,но след него почнах да правя много маски с всякакви масла и косата ми се възстанови естествено не напълно.Пиши ако ползваш Loreala да се поихвалиш какъв е резултата.

# 366
Аз съм го ползвала този продукт,малко ми изтощи косата,но след него почнах да правя много маски с всякакви масла и косата ми се възстанови естествено не напълно.Пиши ако ползваш Loreala да се поихвалиш какъв е резултата.
А ти на фризьор ли ходи или сама в къщи?Фризиора ми иска само за обезцветяването  60 лв отделно боя и т.н.Мисля в къщи да пробвам ще всема 2 -в златната рибка го има 8.50 струва и да го смеся с окислител 6.Целя 2-3 тона да сваля не повече.Малко ме е страх защото пише да не се маже в корените ама после ще има голяма разлика ако изобщо падне боята.И после мисля да си взема някоя професионална боя за коса пак Лореал или нещо такова за да не се потъмни пак,тъй като фризиора каза че от масовите бои често се получава така.Та днес мисля да отида до златната рибка-имат магазин в София и да видя какво що да ме посъветват там.

# 367
А ти на фризьор ли ходи или сама в къщи?Фризиора ми иска само за обезцветяването  60 лв отделно боя и т.н.Мисля в къщи да пробвам ще всема 2 -в златната рибка го има 8.50 струва и да го смеся с окислител 6.Целя 2-3 тона да сваля не повече.Малко ме е страх защото пише да не се маже в корените ама после ще има голяма разлика ако изобщо падне боята.И после мисля да си взема някоя професионална боя за коса пак Лореал или нещо такова за да не се потъмни пак,тъй като фризиора каза че от масовите бои често се получава така.Та днес мисля да отида до златната рибка-имат магазин в София и да видя какво що да ме посъветват там.
Ами прахчето си го купих сама от нета,взеха ми около 10-15 лв в салона,но на мен не ми мазаха,цялата коса,а само отдолу където беше по-тъмна.

# 368
Ами прахчето си го купих сама от нета,взеха ми около 10-15 лв в салона,но на мен не ми мазаха,цялата коса,а само отдолу където беше по-тъмна.
А на лореал цветовете ставам малко по тъмни имай в предвид

# 369
На ЛОреал боите стават ДОСТА по-тъмни от тези на кутията, ако взимате от магазина. В каталога на професионалните се вижда, че са по-тъмни отколкото на някои други бои. АКо взимате бои на ЛОреал, гледайте да са поне 2 тона по-светли от желания цвят, за да се получи що-годе подобен резултат.

# 370
  • София
Момичета мазах се няколко пъти с римувъра Decolor time, станах ярко червена, казвайте каква боя да слагам сега, че се въртях 1 час в магазина и накрая взех златно светло кафяво.Целта ми е да се направя кафява, ама дали този цвят е подходящ... Rolling Eyes

# 371
Момичета мазах се няколко пъти с римувъра Decolor time, станах ярко червена, казвайте каква боя да слагам сега, че се въртях 1 час в магазина и накрая взех златно светло кафяво.Целта ми е да се направя кафява, ама дали този цвят е подходящ... Rolling Eyes
Карчева по мое мнение, вземи си средно пепелно русо, за да станеш кафява. От черно си ремууввала (егати думата), нали?

# 372
  • София
Да от черно, 5 пъти римуувах Laughing, станах светло червена, яркичка Crazy.Черното го махнах, имам надолу по тъмно червено естествено. Сложих 3-ката накрая, не ми промени цвета, не потъмнях.Ся тествам един кичур, взела съм тъмно русо, да видим кво ще/няма да стане. Joy

# 373
  • Варна
Здравейте,мисля да използвам този DeColor time,но имам няколко въпроса.В листовката пише,че трябва да използвам шампоан Herbal Time задължително ли е?И другият  е на мокра или на суха коса трябава да започна?Благодаря предварително.  Simple Smile

# 374
Не е задължително да използваш написания шампоан, просто си правят реклама на продуктите. С каквото и да се измиеш - все едно. Не пишеше ли в листовката как се нанася? Ако пише на суха - на суха. Ако пише на влажна или подсушена с кърпа, значи я навлажняваш малко с вода, за да е леко мокра, подсушаваш с кърпа (за да не текат вадички) и нанасяш.

Общи условия

Активация на акаунт