Ремуувър за коса на Престиж

• 154 069
  • 485
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Благодаря момичета!  bouquet

# 346
Момичета, днес ми казаха нещо друго за Ремувъра- да смеся и трите шишета наведнъж,но странното е ,че много изсушава косата.Някой пробвал ли е тази схема 3 в 1....?---въпреки ,че в инструкциите за употреба не пише така  NaughtyТези дни ще се пробвам пак ,подготвила съм поне 6 пъти да нанеса от продукта.........и ако отново се върне черното това ще е убийствено ЯКО  smile3511 ---------дайте ми съвет как да запазя цвят след това? newsm12

# 347
Момичета, днес ми казаха нещо друго за Ремувъра- да смеся и трите шишета наведнъж,но странното е ,че много изсушава косата.Някой пробвал ли е тази схема 3 в 1....?---въпреки ,че в инструкциите за употреба не пише така  NaughtyТези дни ще се пробвам пак ,подготвила съм поне 6 пъти да нанеса от продукта.........и ако отново се върне черното това ще е убийствено ЯКО  smile3511 ---------дайте ми съвет как да запазя цвят след това? newsm12
Кой ти го каза това? Не трябва да се смесва с 3-тото шише - то е окислител и изтощава косата. Слага се накрая за 2 мин. Чети инструкциите на ремувъра и не слушай кой какво ти казва.

# 348
Момичета, днес ми казаха нещо друго за Ремувъра- да смеся и трите шишета наведнъж,но странното е ,че много изсушава косата.Някой пробвал ли е тази схема 3 в 1....?---въпреки ,че в инструкциите за употреба не пише така  NaughtyТези дни ще се пробвам пак ,подготвила съм поне 6 пъти да нанеса от продукта.........и ако отново се върне черното това ще е убийствено ЯКО  smile3511 ---------дайте ми съвет как да запазя цвят след това? newsm12
Кой ти го каза това? Не трябва да се смесва с 3-тото шише - то е окислител и изтощава косата. Слага се накрая за 2 мин. Чети инструкциите на ремувъра и не слушай кой какво ти казва.
Да ,така е права си .Няма как продавачката да е  по- компетентна от инструкциите ,които са дадени. Благодаря

# 349
Имали някоя мацка,на която да не и се  е върнал черния цвят след толкова пране   с този ремувър??? Laughing Днес направих 6 пъти мазане с продукта,отново свалих черното което се беше върнало,този път сложих и 3  шише,след което цвета се  уеднакви,изчезнаха  всякакви шарени петна.Долу-горе поносим цвят ръждясал както знаете каво се получава. NaughtyНадявам се  да се запази така .Имах под ръка една руса боя,реших да мацна само кичур...ииии ooooh! офффффф стана  почти черен,ужасссс,следователно какъв ли цвят ше помогне  в  случая ??? newsm12 Има ли вариант поне червено някакво светло да хване или пак същият резултат ще даде Sad Зная  ,че ако не сложа боя пак ще стана черна....Дайте ми някакъв съвет от вашия опит....Благодаря   bouquet

# 350
И на мен ми се върна черното Sad Боядисах се седмица след като бях използвала ремуувъра. Избрах си боя с 2 тона по-светла-някакво пепеливо русо мус на Велатон и в корените станах светла, даже белите коси не ми хвана като хората...Sad Пак ще си слагам ремуувъра то се е видяло, добре че не гори косата, а пък после не знам как ще се боядисвам. Явно наистина оксиданта има значение колко процента ще е(някои казват да е 9%, а не стандартния който слагат в боите 6%, но когато ходих за боя в магазин за професионални такива и продавачката ми каза че ще си изгоря така косата с този оксидант 9% и да не го правя сама и за това не посмях да рискувам, защото и аз не съм запозната...). Не знам какво да правя следващия път, дали да не се боядисвам или да отида на фризьор или пък да се поинтересувам повече за употребата на боя с оксидант 9%.

# 351
Аз сложих 12 % и  изсетляваща боя на Бес и не ми се върна черното

# 352
Странно е ,ако трябва всеки път да се повтарят процедури с ремувър.Е ,вярно, поне не изтощава,но защо не държи трайно. Confused А за оксиданта,който споменавате в  боята ли го смесвате,защото аз съм си взела някакъв 12% - 40 Volumes-Oxycream ...Колко време трябва да мине след ремувъра за  да се сложи боята?  HugИзвинявайте ,че питам само,но трябва да намеря правилния начин,толкова проби вече никакъв  ефект не постигам....... Embarassed

# 353
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=cqs1362871189b.jpg       Laughing           http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1362871337e.jpeg........Това са снимки от повече преди мсец,след което отново станах черна...      тази от  днешната процедура .........http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=klz1362871748k.jpeg

# 354
Странно е ,ако трябва всеки път да се повтарят процедури с ремувър.Е ,вярно, поне не изтощава,но защо не държи трайно. Confused А за оксиданта,който споменавате в  боята ли го смесвате,защото аз съм си взела някакъв 12% - 40 Volumes-Oxycream ...Колко време трябва да мине след ремувъра за  да се сложи боята?  HugИзвинявайте ,че питам само,но трябва да намеря правилния начин,толкова проби вече никакъв  ефект не постигам....... Embarassed
Пише, че може 40 мин след процедурата да се боядиса косата, но може и до 2 дена да кажем. Предполагам, че черния цвят се връща, защото не е махнат напълно. Явно черния цвят е доста упорит и е  много трудно да бъде премахнат. Преди 10 години ходих на обезцветяване и ми махнаха черния цвят, косата ми стана рижава, но доста се изтощи. Ако не стане с римувъра, което е по-щадящия вариант, мисля че остава обезцветяването, което освен всичко друго е и скъпо. Аз ходих в Магама и там ми взеха 110 лв за процедурата, това преди 10 години. Може по други салони да е по-евтино, но ако искаш пробвай с някоя изсветляваща боя, която по принцип е за руси коси (след римувъра).

# 355
Пише, че може 40 мин след процедурата да се боядиса косата, но може и до 2 дена да кажем. Предполагам, че черния цвят се връща, защото не е махнат напълно. Явно черния цвят е доста упорит и е  много трудно да бъде премахнат. Преди 10 години ходих на обезцветяване и ми махнаха черния цвят, косата ми стана рижава, но доста се изтощи. Ако не стане с римувъра, което е по-щадящия вариант, мисля че остава обезцветяването, което освен всичко друго е и скъпо. Аз ходих в Магама и там ми взеха 110 лв за процедурата, това преди 10 години. Може по други салони да е по-евтино, но ако искаш пробвай с някоя изсветляваща боя, която по принцип е за руси коси (след римувъра).
  Благодаря за съвета ,мила...явно това ще да е  най-сигурния вариант -обезцветяването ,друга версия май няма за "черното" Simple Smile

# 356
Здравейте момичета,

Искам да ви задам един въпрос.Фризьора ми иска да ме изсветли с блондор.Аз съм с доста тъмна коса,бях писала че искам нещо шоколадово като цвят по назад в темата.Не знам дали блондора е най-правилното решение за мен - косата ми е сухичка и къдрава страх ме е да не стане като слама.Нужно ли е за 2 тона по светло да се слага Блондор.Записах си час за петък,но мисля да ходя да хо отменя.И без това ми е трудно да си поддържам косата здрава след тоя блондор незнам какво ще стане.А и все пак не искам да ставам руса...Вие какво мислите?

# 357
По-добре отиди на фризьор, ако започнеш с ремувъра няма да останеш доволна от цвета и отенъците които се получават след употребата му, а и след това каквато и боя да сложиш почити е невъзможно да получиш желания цвят. Поне при мен стана така де, сега отново мисля да се направя с тъмен цвят, не мога да постигна това което искам и не мога  #Cussing out

# 358
фризьорката, при която ходя, ми каза че единствения вариант е супра.... Каза, че косата няма да изгори, но трябва да се следи състоянието й, но щяла много да се изсуши и след това да я третирам с Тривитаминол.... Страх ме е честно казано от тази процедура, тя моята коса нацъфтя много здраво дори от римуувъра, какво да говорим за супра. Вчера ми махна 3 пръста коса... ама поне няма цъвтежи вече. Утре ще се намацам с червената боя на Сайъс, да видим дали ще хване изобщо Simple Smile))

# 359
  И аз не съм доволна от резултатите ,които се получиха  с този ремувър в домашни условия...но от консултации с познати и близки,които са правили тази процедура и в салон -пак същата история.Косата ми е разцъфтяла като пролетно дърво вече,а за цвят да не коментирам, никаква боя не хваща ,освен 4-5 см в корените където е  най -светла и това определено дразни,следващата стъпка е  потъмняване отново.Моят  съвет е - Naughtyне си губете времето с този продукт,временно се виждаш по различна, в неприятни нюанси ... #Cussing out Отказвам се да експериментирам,че  ше остана  без коса някой ден

#Silly

Общи условия

Активация на акаунт