Ремуувър за коса на Престиж

• 153 158
  • 485
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ми естествено, че не е задължително, по скоро го препоръчват като желателно да се използва този шампоан, щот си е на тяхната фирма.
Иначе можеш и на суха и на леко влажна коса да мажеш.Аз като мих, подсушавах, мазах, пак мих, пак подсушавах.........да не мислиш, че мн прецизно съм се сушила...духнах там малко и айдее..
По между другото да кажа, че ни кафяво, ни нищо не ми хваща на косата, все така червена си ходя..Последно сложих на Кастинг шоколад, еми съвсем леко потъмня....Като ще се ядосам и ще намажа чернотооо Crossing Arms..

# 376
  • Варна
Да и аз така предположих Simple SmileМерси Simple Smile А след кой път имаше ефект при вас? Simple Smile

# 377
Да и аз така предположих Simple SmileМерси Simple Smile А след кой път имаше ефект при вас? Simple Smile
Не искам да те разубедя,но няма да постигнеш кой знае какъв  добър резултат ...но пробвай  все пак ....,нищо съществено!В начлото ще се зарадваш на някакви нюанси,които  или не се задържат -потъмняват,или пък никаква боя  не може да угодиш както казват и другите..В продължение на  3 месеца никакъв успех не постигнах, накрая реших да покрия всички цветове с тъмно руса,за да сатне  почти черна,но  и това не става,пустото червеничко е много упорито и си червенее,та и аз сигурно ше премина пак към 4ерното,една приятелка ходи на фризиор и тя   със същите ефкти,5-10 см червено от корените ,а надолу черно това е  резултата,но било модерно....Може пък да се харесаш и
 да ти седи добре...УСПЕХ

# 378
По между другото да кажа, че ни кафяво, ни нищо не ми хваща на косата, все така червена си ходя..Последно сложих на Кастинг шоколад, еми съвсем леко потъмня....Като ще се ядосам и ще намажа чернотооо Crossing Arms..
Пробва ли с пепелно русо някакво? Червеното се убива със зелено, но не знам каква точно боя да е?
Дай една снимка  Hug
Зависи каква е основата и каква е боята, която ще махаш и колко е напластявана. Как е при теб?

# 379
Ми при мен имаше успех след първия път, но аз си бях руса, а бях сгрешила с една боя и се бях направила виолетова, та това виолетовото се махна веднага. То си пише - за руси и светло червени коси - 1-2 пъти, за тъмно червени и кафяви - 3-4, за черно - 6-7. ПОмня, че нещо подобно беше и зависи от цвета, от който тръгваш.

# 380
  • Варна
Попринцип от много отдавна не се боядисвам с черна боя може би от около година,и имам доста израстнала коса,която съм боядисла в шоколадово.Сега е мн интерено имам ефект тип "омбре" който всички мн харесват не и аз.Та така махам черно само от крайщата на косата си,снощи се мацах 3 пъти и да ви кажа почти няма резултат ест предполагам,че трябват и още опити.Искам само да отбележа и,че не е толкова щадящ   този продукт,а миризмата му е повече от ужасна

# 381
Попринцип от много отдавна не се боядисвам с черна боя може би от около година,и имам доста израстнала коса,която съм боядисла в шоколадово.Сега е мн интерено имам ефект тип "омбре" който всички мн харесват не и аз.Та така махам черно само от крайщата на косата си,снощи се мацах 3 пъти и да ви кажа почти няма резултат ест предполагам,че трябват и още опити.Искам само да отбележа и,че не е толкова щадящ   този продукт,а миризмата му е повече от ужасна
и аз мисля,че не е щадящ.по-добре пробвайте маската с витамин Ц за мен е много по добра от този продукт,но за нея трябва постоянство.

# 382
С този ремуувър черното хич не се маха, поне при мен нямаше никакво премахване на черната боя.Черното наслоявано от 10год. махнах с прахчета на линеабио и да ви кажа не се изтощи много косата, 2 пъти нанасях прахче, след което ремуувър-а на престиж и стане марковено, боядисах се с тъмно руса боя ВИЗАЖ някаква си от 2лв. стана страхотен цвят, но отдавна не съм се боядисвала и сега съм тип омбре. Sad
По принцип косата ми е тъмно руса към много светло кафява.

# 383
  • София
Пробва ли с пепелно русо някакво? Червеното се убива със зелено, но не знам каква точно боя да е?
Дай една снимка  Hug

Пробвах с тъмно русо, все едно не се бях боядисвала, никаква разлика.
Снимка искаш, ето ти

Последно ще пробвам маската с Вит. С и ако нищо не стане слагам черното и тва е....Ааа колко време се седеше с тази маска? newsm78
Оня ден една фризьорка, като ми заприказвала колко ми отивала черната коса ииии.......ми вкара мухата в главата. Crazy

# 384
Може би трябва да си вземеш професионална боя с по-висок процент оксидант, примерно 9% (обикновено в боите за масова употреба е 6%, само супер изсветляващите /без блондор/ са 9 или 12% според степента на изсветляване).
Не знам дали сте забелязали, но точно така пишеше на самия ремувър - не само да се вземе по-светъл тон от желания, но и окислителя да е по-силен от обикновено. Вероятно ще се получи с окислител 9% и професионална боя. Не е задължително боята да е професионална, но мисля, че само при тях може да се избира процента на окислителя.

С витамин С се седи около 40 мин.

# 385
  • София
HAPPY_QUEEN благодаря ти за съвета, ще взема да опитам. Да и аз мисля, че само на професионалните бои можеш да си избираш окислителя. Въпроса ми е, ако взема боя цвят шоколадов някакъв и взема окислител 9 или 12% какво ще стане....или може би трябва да взема някакво русо с такъв процент окислител за да изсветли още.Притеснението ми е обаче, че на това червено, като сложа русо, ще стане още по светло....червено. А аз искам да се оттърва от него.

# 386
HAPPY_QUEEN благодаря ти за съвета, ще взема да опитам. Да и аз мисля, че само на професионалните бои можеш да си избираш окислителя. Въпроса ми е, ако взема боя цвят шоколадов някакъв и взема окислител 9 или 12% какво ще стане....или може би трябва да взема някакво русо с такъв процент окислител за да изсветли още.Притеснението ми е обаче, че на това червено, като сложа русо, ще стане още по светло....червено. А аз искам да се оттърва от него.
цветът шоколад съдържа много червен цвят в себе си,ако искате да убиете червеният отенък вземете някакъв пепелен цвят.

# 387
По-добре вземи русо някакво, защото цветът става с 2 номера по-тъмен от този, който взимаш и ако вземеш шоколад, може пак да станеш черна.
Мен ме боядисаха във фриз. салон с боя ниво 8 (средно русо, макар че някъде го водят светло,  но не е много светло) и стана почти кафява. И тъй като аз не исках кафява коса, се мазах после с вит. С и бебешки шампоан, стоях 40 мин и се отми половината боя, но стана пак червенееща.
АКо търсиш кафяв цвят, си вземи боя ниво 7 или 8. Професионалните бои са на номера, нямат имена като непрофесионалните, а имат оттенъци -1 е пепелен (ако искаш да е по-сивкаво), 2 - перлен (по-лек е от 1), 3- златист, 4-меден и нататък стават по-червени. МОжеш да си вземеш боя 7.1 или 8.1 с пепелен оттенък, за да убие червеното с 9% окислител и да седиш не 30 ами поне 35 или дори 40 мин. Съветвам те обаче окислителя да е 9%, а не 12, защото 12 ще ти изпържи косата.

# 388
Ами Карчева, доста червена е станала да му не види  Thinking
Според мен пробвай с по - силен пепелен нюанс, но вземи светло или средно русо.
Но не знам до колко ще се получи.
Принципно червения цвят се убива със зелено, та в този ред на мисли може да се добави зелен коректор в боята.

# 389
Обаче ако пробваш с коректор, не слагай много, че аз така се бях боядисала във виолетово с един коректор! А защо не отидеш на фризьор направо?

Общи условия

Активация на акаунт