Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Е,щом повечето сте довлни от пътувания от сайтове за колективно пазарене ще се възползваме и ние.Питах,защото ако ще взимаме нещо ще ходим с двете деца,а за тях компромиси с храна и обслужване не правя вече.
Ками, с резервацията не си имала проблеми,но с кое си имала?

# 361
  • Бургас
След всичко това което си описала си останала доволна?  Shocked
Че това са недопустими пропуски в основната услуга, за които има вина самия хотел, а от друга страна че си прекарала добре в приятна компания си е изцяло твоя заслуга.  Peace

ПП. Според закона за туризма, никой няма право да ви предоставя услуга с по-ниско качество от закупената. Същото важи и за дублирани резервации. В тези случаи качеството на услугата, настаняването и т.н. трябва да съответства на предварително закупената или да е на по-високо ниво.

Да, останах доволна - хотела беше хубав и чист. Ресторанта им наистина беше зле от към храна и обслужване и затова ходихме да ядем в заведенията до пистите, където обслужването и храната бяха просто супер. Затова и си изкарахме много добре. Естествено на тръгване попълнихме анкетните карти на хотела и отбелязахме недоволството си. Един глупав ресторант не може да ми скапе настроението и доброто ми прекарване.

# 362
И ние бяхме на почивка с ваучер. Всичко беше както си го бяха описали в офертата, единствено нямаше интернет. Явно в момента, в който ние бяхме имаше проблем.

# 363
Някой да е ползвал този Хотел: http://grabo.bg/2-noshtuvki-sas-zakuski-za-dvama-plius-spa-s-50-otstapka-0dwd49 ,че ми се ходи в Сандански а офертата ми се струва добра ? newsm78

# 364
......Ками, с резервацията не си имала проблеми,но с кое си имала?
Ами казано честно с всичко останало: хотелската част - занемарено, неподдържано, мръсно и с много "домашни любимци" в стаята; басейнът - ужасТ, чудя се как си пускаха хората децата вътре; ресторантът -същата мръсотия, бедно меню, а прекалено скъпо, посредствено обслужване и дива музика до никое време, която се чува и по стаите  ....

# 365
Мами имам едно питане, в нас правим двумесечен ремонт и косата ми направо загина!
Сега гледам, че Глорията пак са пуснали оферта за 6 лв.... макар, че за тези пари една ли ще е нещо кой знае колко съживяващо, но пък е с прическа  Thinking та не е зле.
Но видях http://sikera-bs.com/ofer/176--.html - та искам да питам, някой ходил ли е? И това ли е кератиновата терапия, за изправяне или не е  Thinking  Някой да е ползвал тези продукти? Гледах сайта на производителите, но пише стандартните неща, а вече нямам вяра в тях.

# 366
Момичета,някоя ползва ли си вече ваучера за кислородната мезотерапия в х."България"?

# 367
Мами имам едно питане, в нас правим двумесечен ремонт и косата ми направо загина!
Сега гледам, че Глорията пак са пуснали оферта за 6 лв.... макар, че за тези пари една ли ще е нещо кой знае колко съживяващо, но пък е с прическа  Thinking та не е зле.
Но видях http://sikera-bs.com/ofer/176--.html - та искам да питам, някой ходил ли е? И това ли е кератиновата терапия, за изправяне или не е  Thinking  Някой да е ползвал тези продукти? Гледах сайта на производителите, но пише стандартните неща, а вече нямам вяра в тях.

И мен ме заинтересува тази кератинова терапия. Принципно трайното изправяне е скъпа процедура, особено с качествени продукти....Аз от този сайт никога нищо не съм купувала-много малко инфо има за офертите и това ме плаши.....Ще чакам мнение от по-смелите:)

# 368
yzida - аз звъннах и питах. Това си е терапията за подхранване с кератин. В Интернет намерих инфо за продуктите и звучат доста добре, но не намерих мнения за тях. Гледах им цените не са мн скъпи - по около 40 лв. е опаковката и са 3 продукта в серията за терапията. По евтини са от Керастаз и Лореал. Но пък ако ми харесат мога да си ги взема. Аз се престраших и си заявих, остава да видя дали ще го платя.
Взех си и за Глорията по 6 лв. ако не кератиновата, то поне ще съм все с  прическа този месец  Laughing

Аз да питам още нещо, някой да е попадал на намаления за фитнес?
Или нещо хубаво за Коледа - Нова Година. Чудя се къде да ходим с милото.

# 369
Кератинова терапия само за 15, вместо 30 в центъра под Стоматологията. Фризьорката е чудесна, въпреки, че за кератин. терапия не съм я ползвала.
http://promograd.bg/offers/view/id/206

Женски фитнес - http://bg.kolektiva.net/burgas/perfektnite-formi-veche-ne-sa-mir … itnes-selena.html

# 370
Някой правил ли си е Вега теста, че сега има пак оферта?

# 371
Някой правил ли си е Вега теста, че сега има пак оферта?
и на мен ми е интересно Simple Smile Аз на такива неща изобщо не вярвам и не знам как бих повярвала.
"Гледате колежката ден след ден как си хапва баничка сутринта, после спагети, а следобед сладолед. И е само 50кг! Тайната е, че тя вече знае кои храни я обичат!"

Дрън дрън - колежката така се опитва дори да напълнее ... но и това не става.. всичко е ген, начин на живот и т.н.... не че баниците ме обичат а козунаците ме мразят Simple Smile 
Винаги съм се чудила кой ходи и защо... и мисля, че по-скоро действат чрез психиката подобни неща ... трябва да си много вече отчаян Thinking даваш пари за да ти внушат някаква измишльотина ... всичко е въпрос на бизнес и реклама

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 12:48 от Ками*

# 372
Лесно ти е на теб, адаш, ама ние дебеличките все се чудим за какво да се хванем като удавник за сламка.  Mr. Green

# 373
yzida - аз звъннах и питах. Това си е терапията за подхранване с кератин. В Интернет намерих инфо за продуктите и звучат доста добре, но не намерих мнения за тях. Гледах им цените не са мн скъпи - по около 40 лв. е опаковката и са 3 продукта в серията за терапията. По евтини са от Керастаз и Лореал. Но пък ако ми харесат мога да си ги взема. Аз се престраших и си заявих, остава да видя дали ще го платя.
Взех си и за Глорията по 6 лв. ако не кератиновата, то поне ще съм все с  прическа този месец  Laughing

Аз да питам още нещо, някой да е попадал на намаления за фитнес?
Или нещо хубаво за Коледа - Нова Година. Чудя се къде да ходим с милото.

Аз съм си правила кератинова терапия в домашни условия. Продуктите бяха на Джойко и мога да ви кажа само ,че това е страхотна процедура и косата след нея изглежда страхотно. Най-добре влияе на изрусена, изтощена и суха коса.

# 374
а от къде купуваш тези продукти ?

Общи условия

Активация на акаунт