Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 508
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Кати, честита рожба, да ви е жива и здрава и цял живот да ви радва!
Аз също не съм впечатлена от лекцията в мола, особено накрая когато двете лекторки започнаха да се надприказват и прекъсват .... обаче пък и аз спечелих ваучер от Хипото  Mr. Green
Много хубави емоции през уикенда  Hug

# 511
Бюти, как върви курса за бременни?

# 512
Бюти, как върви курса за бременни?
никак  Mr. Green не се записах, реших, че няма смисъл да давам 80 лв. за неща, които съм ги слушала на другите лекции, а и ми е много неудобен часа, до 8 часа вечер  Stop Stop

# 513
beauty_, честит аватар  Wink  Hug
Как сте, коремчета?

# 514

ние сме добре ... растем, дебелеем и хубавеем  Mr. Green

А вие как сте с малкото човече ... свикнахте ли вече  Hug

# 515
beauty_, честит аватар  Wink  Hug
Как сте, коремчета?
благодаря  Hug
аз направо умирам в тия жеги  Crazy вече нямам търпение, ама трябва да седи бебо на топло още поне месец  Heart Eyes а ти как си? моята съседка (ти я познаваш) роди на 3 юли, беше планирано секцио за 5 юли, ама водите й текнаха  Mr. Green

# 516
F.a.t.e., браво това да се чува Hug
Днес бяхме на консултация - за 20 дни сме качили 430гр и сме пораснали с 5см. Опитвам се да изградя режим на хранене, но малкото човече си има собствено мнение  Laughing. Даваме капки за колики, утре почваме и профилактиката за рахит, мажем за афтички... Общо взето времето си минава бързо, но пък е забавно. Не смея да излизам по разходки все още, че на едни познати дъщеричката на 1г. хванала някакъв летен грип и ме е страх.

beauty_, да я поздравиш от мен. Знам че сега ти се иска бебчо да излезе по-скоро, но си е най-добре да си стои на топличко до края  Hug Сега мама помага и аз успявам да поспя малко, но малката като реши някоя вечер да будува съм на линия  Grinning

# 517
Браво на вас ... сега само това ще правите, ще ядете, растете и ще пълните памперсите  Mr. Green Hug
И аз чух за летните вируси, но и в тази жега по-добре не рискувайте ... малко да разхлади и парковете ще са ваши Heart Eyes

# 518
Някой знае ли каква ще е темата на лекциите тази събота в мол Галерия?

# 519
  • Пловдив
Би Ю  да те питам с какво мажеш за афти?Аз чух за мед и сода,но не знам дали това няма да му дразни стомахчето.И да те питам удобно ли е да ти пиша на лични като имам такива въпроси ? Знам,че в нета пише всичко,но има доста противоречиви мнения,а ти си много добре информирана за всичко.

# 520
Кати, не се притеснявай да ми пишеш, с каквото мога ще помогна  Hug
Относно афтите, това с меда и содата върху мен не бих го пробвала, да не говорим за бебка.
Аз използвам Дактарин орален гел. Взехме го от Марешки за 9.74лв. Афтите са упорити и трябва да се мажат продължително дори и след като изчезнат. При нас минаха първоначално за 2 дни и после пак се появиха, сега продължавам да мажа. Този гел е много добър и няма да сбъркаш с него, дори и майка ми се намаза и веднага почувства облекчение Simple Smile
Днес бяхме на преглед при д-р Цонев в Тракия (детски гастоентеролог), гледа ни на ехограф, всичко ни е наред. Той също препоръча Дактарин. За коликите каза, че нищо не помага, но ни изписа Еспумизан Л, който е безвреден, а не като педиатърката - Колийф (които съдържат ензим), че и 30лв дадохме за тях.  ooooh!

# 521
момичета влизам за бързо ,за да се похваля   Simple Smile - на 07,07,12 се роди сладкият ни Калин  Heart Eyes
във ВМИ при др Ямаков, бяхме спешно секцио. Малко избърза от датата на плануваното- беше за 19 ти, ама и 7-ми е ок  Mr. Green

# 522
Мойри честит ти Калин! Да расте здраво и щастливо бебе.

# 523
Честито, Мойри! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 524
момичета влизам за бързо ,за да се похваля   Simple Smile - на 07,07,12 се роди сладкият ни Калин  Heart Eyes
във ВМИ при др Ямаков, бяхме спешно секцио. Малко избърза от датата на плануваното- беше за 19 ти, ама и 7-ми е ок  Mr. Green

Честито  Hug Да ви е жив и здрав малкия и да порасне голям мъж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт