Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Ехеее ... събрахме се значи  Mr. Green Hug

Понеже темата е стара и не може да се прави редакция, но можем да си пишем и обменяме инфо за предстоящи събития в нашия хубав град  Hug

# 151
Хайде и аз да се присъединя и към тази тема! Септемврийските мами нападнахме темата. На 26 години, Пловдив, първа бременост, чакаме момче /доно и на феталната да се потвърди пола Grinning/

# 152
Georgia определено може да се засечем...нашето бебче върви с няколко дена напред и аз имам някакво вътрешно усещане че няма да си дочака термина ама знам ли го какво ще реши...Въпреки че аз с моята предистория ще се опитам да навия доктора да ми предизвика раждане една седмица по рано че чакането да започне само раждането ще ми дойде в повече на психиката

# 153
Здравейте бъдещи мамчета!   bouquet
Записвам се и при вас. Аз съм от ноемврийската тема с термин 14,11,2012 г.
И сега да ви попитам къде ходите на ЖК по здравна каса, че още не съм се записала. Искам да е жена.
Леко бременеене ви желая!

# 154
И сега да ви попитам къде ходите на ЖК по здравна каса, че още не съм се записала. Искам да е жена.
Леко бременеене ви желая!

Ох, ами сега  newsm78 Аз ходя при д-р Мерджанов, ако има някой мами, които ходят нека пишат  Hug

# 155
Добре дошли на новите мами   bouquet

# 156
В кой квартал искаш?Или в коя клиника?В Секената има 3-4доктара които работят със здравната каса.Има и жени,но не ти ги препоръчвам... Някой няма ли да ражда скоро Simple Smile Моят термин е на 27 май.но чакам всеки момент.По-рано ще  е.Нямам търпение вече  Grinning

# 157
... Някой няма ли да ражда скоро Simple Smile Моят термин е на 27 май.но чакам всеки момент.По-рано ще  е.Нямам търпение вече  Grinning

Май ти си първа ... ние сме повечето  септември и ноември  Heart Eyes

# 158
Аз нещо жените гинеколози не ги харесвам много...Мъжете са ми по приятни, а жените повечето ми се виждат злобнички, а и най-добрите гинеколози все са мъже.. Simple Smile

# 159
Мен ме пишете юни  Grinning

# 160
Аз ходя на ЖК при д-р Елева Леви в 4-то ДКЦ. Не че съм предубедена да е жена, просто за мене е е удобен вариант. Преди забременяването съм ходила при Николова, тя работи със ЗК, но нещо ми се вижда печалбарка, а все пак аз не съм ходещ банкомат, пък и редовно ми удържат здравни осигуровки и то не малко. В сайта на здравната каса има всички АГ-та, които имат договор с касата

# 161
Наистина са злобни жените гинеколожки!Пък и вече бях бременна и ходих при една и тя ми каза,че не съм могла да имамм деца представяте ли си Shocked А аз в същото време съм бременна.И си отидох при стария ми гинеколог др.Кръшков понеже много се изплаших,а той като ми съобщи добрата новина ми дойде като гръм от ясно небе  Shocked Мъжете са наистина по-добри професионалисти.Юнската мама кога ти е термина Simple Smile И при теб не остана.Още малко.Къде ще раждаш?Аз от 3дни при най-малката болка и си въобразявам,че се започва Simple Smile

# 162
По принцип ми е на 18-ти юни, но вървим с 2 седмици назад и ще е секцио, така че не е много ясно. Ще раждам във ВМИ на Пещерско Simple Smile

# 163
По принцип ми е на 18-ти юни, но вървим с 2 седмици назад и ще е секцио, така че не е много ясно. Ще раждам във ВМИ на Пещерско Simple Smile

Значе на 9ти 10ти си родила Wink Една приятелка и тя тогава ще ражда и тя секцио.Ти с каква упойка ше си?Аз още се чудя,но другата седмица ще говоря с анестезиолог и ще преценим.Ти по желание ли или има някаква причина за секциото?

# 164
Има медицинска причина, с епидурална. Много е важно да си направиш тестуване за алергии и да обсъдите с анестезиолога, защото при мен се оказа, че съм силно алергична.

Общи условия

Активация на акаунт