Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 512
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Мойри, честито, да расте здраво и щастливо бебе.
Името Калин много ми харесва, нали и ние мислим имена сега Wink

Ние вкъщи в момента боядисваме, а като свършим се надявам да отскочим до морето за няколко дни.

А снощи с мъжа гледахме филма Lе Premier Cri, интересен е, но и малко... как да кажа...различен.

Много хубав ден на всички!

# 526
Мойри - честито   bouquet

# 527
Мойри, честито! Да ви е много здраво, щастливо и послушно бебче   bouquet

# 528
Мойри, жив и здрав да ви е!

Къде ходихте на ФМ и колко парички се изръсихте за удоволствието?

# 529
Аз ходих само на втората - при Даскалов, голяма грешка  Naughty затова такива прехвалени вече не им вярвам  Stop Иначе се изръсих 100 лв  Crazy

# 530
Би ли обяснила по-подробно?

# 531
ми не ми се говори много, но е факт, че останах недоволна и излезнах ревяща от кабинета му, въпреки че всичко му беше наред на мъника.. АГ-то ме съветваше да ида при Малинова във  ВМИ, ама аз не, та не.. Даскалов, че е много хвален  #2gunfire

# 532
Аз с Даскалов не съм се срещала, обаче съм леко предубедена към него.
А Малинова как да я издиря за час?
Иначе, събирам и др идеи.
Бюти, айде да се разберем някой път да се видим, бе!

# 533
Ми да ти кажа не знам как.. виж в сайта на ВМИ някакъв телефон за запазване на час.. предполагам, че може и да не е нейния личен  Peace
Еми айде де.. че мен не ми остава много  Mr. Green ако искаш другата седмица във вторник, примерно към 9-10, че после много жега  Crazy

# 534
Душа, аз съм работеща бременна, че и не работя в Пловдив, а във вторник съм 1-ва смяна, ама ще го измислим.

А, само да те питам, Леви обяснява ли ти какво що по бебето? На мен - не Sad. Добре, че аз съм любознателна и я питам за всичко, ама някак си, не оставам очарована след прегледа, а тя отговаря с 1/2 уста. И не знам какво да мисля.

# 535
ами пиши ми тогава на лични кога си свободна и ще се срещнем, аз съм си вкъщи постоянно  Peace
Не, нищо не ми обяснява, снимки спря да ми дава от 5-6 месец.. миналият път ми пусна да чуя сърчицето и аз се направих на ударена и я питах дали това е запис на тонове и тя най-безцеремонно ме излъга и каза: ДА  Mr. Green (за който не знае - запис на тонове се прави поне 15-20 мин. и те увързват с едни колани).. та.. аз не съм доволна въобще, ама ми остава още месец и няма къде тепърва да търся.. надявам се просто наистина всичко да е наред, а не да не е довидяла нещо  Crazy така че не е само с теб така  Crazy

# 536
Къде ходихте на ФМ и колко парички се изръсихте за удоволствието?

При моя си доктор  Heart Eyes Мерджанов ... цената е 40 лв. прегледа е около 20-30 минути и дава снимки  Peace  http://teodormerdjanov.info/
За Даскалов и аз напоследък чувам не дтолкова добри отзиви  Flutter

# 537
  • Пловдив
Кати...Мойри... smile3525 Честити ви бебчета....да са живи и здрави и много да ви радват малките сладури Simple Smile

За ФМ бих ви препоръчала д-р Троянчев...в МЦ ''Тримонциум''...
И аз като вас  прочетох съмнителни изказвания за Даскалов...и реших ,че няма да е при него...мислех си и аз за ВМИ...но предпочетох да не обикалям из Хирургиите..да търся кабинети..лекари...и така... Rolling Eyes

От Троянчев съм много доволна като отношение на самия преглед и бях приятно изненадана...внимателен е , обяснява ,  отговаря ти на въпросите...дава диск със снимки и клипчета....прегледа  при мен трая 20-30 мин. /при положение че всичко с бебка беше наред  Naughty/ струва ми 70 лв....

# 538
  • Пловдив
Би Ю благодаря ти  Hug .Много ценна информация може да се получи от теб.
Мойри честит ти син, да е жив и здрав и много да ви радва.Избрал си е страхотна дата малкия Калин.

# 539
За др Даскалов и аз ще се изкажа отрицателно - много набързо обяснява, без подробности.

Общи условия

Активация на акаунт