Бременни Майнички има ли??? - тема 1

• 69 498
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
mimka_8  а някакви координати на докторката може ли, или поне къде работи

# 571
Daite mneniq za doktor Dimitrina Grueva mnogo vi molq

# 572
Момичета, някоя от вас може ли да препоръча добър педиатър от ДКЦ-то в Тракия? Ще съм много благодарна
Надявам се да не ти е късно моето мнение. Моята дъщеря беше при д-р Рашкова. Много готин човек и за мен добър лекар. Като забележка мога само да кажа че има страшно много пациенти при нея и се чака. Зажалост се преместихме в друг град и трябваше да сменя лекарят. Хубавото при нея че не от тези док. които действат крайно с антибиотик, опитва първо други варианти и в краен случай на антибиотик. Вдига си телефона по всяко време, което е много важно. Това мога да кажа.

Много благодаря, Мимка! Смятам лично да я посетя направо в кабинета. За мен е много важно да не тъпче излишно със силни лекарства! Все още съм чудя, но имам време да реша.

# 573
mimka_8  а някакви координати на докторката може ли, или поне къде работи
Работи в ДКЦ-то в Тракия. Ето телефона 0887322292, дано да не си го е сменила.

Poppy-fairy добре да я посетиш по рано, че нищо чудно да няма свободни места при нея. Много е търсена и желана.

# 574
Poppy-fairy добре да я посетиш по рано, че нищо чудно да няма свободни места при нея. Много е търсена и желана.

Мимка, благодаря ти много! Свързах се още на същия ден и се разбрах за август. Жената е изключително мила, а освен това една моя приятелка се изказа с такива суперлативи за тази лекарка, че реших да е тя!

# 575

Мимка, благодаря ти много! Свързах се още на същия ден и се разбрах за август. Жената е изключително мила, а освен това една моя приятелка се изказа с такива суперлативи за тази лекарка, че реших да е тя!
Радвам се че ти е допаднала по телефона. И на живо е същата. Аз също бях при нея по препоръки от моя приятелка. Мисля че няма да останеш недоволна. По линийката ти виждам, че си вече на финала. Пожелавам ти най-лекото раждане и едно здраво бебче.

# 576
Привет  Hug
Аз чакам второто си детенце до 8.08 и ще раждам в Окръжна.По ЗК ме следи Ямаков /при него родих дъщеря ми преди 4г./.
Виждам че темата се пише от миналата година и дано не съм сбъркала,но се включвам с конкретен въпрос:
понеже за първи път си избирам лекар на когото следва да платя,как се процедира когато той се случи на смяна в момента на постъпването ти в болницата и раждането и не си го вдигнала от вкъщи или кабинета му?
Бях попаднала на по-стари мнения на мами които не са плащали в такива случаи,но никак не съм сигурна как стоят нещата.
Не ме разбирайте погрешно- не искам да си спестя пари,а неудобство и евентуално недоразумение.А самия лекар не смея да го попитам .
Случвало ли се е на някой,особено в Окръжна?

# 577
Мукаддес, добре дошла   bouquet
Ако плащаш за избор на лекар мисля, че се плаща предварително, ако имаш уговорка с лекаря който ще те изражда може и след това, но има и такива, които искат парите предварително. Най-добре е да си говориш с доктора. Аз раждах във ВМИ и моят и дума не даде да става за плащане, въпреки че няколко пъти го питах.
Леко раждане!

# 578
Не иска предварително,а след раждането.Всичко се случвало и тн.
Следи ме от началото на бременността,но не е по касата и си плащам за всеки преглед.Заявила съм му категорично че ще раждам при него,мога да му звъня по всяко време.Засега всичко ми е ОК и не ми се е налагало,но не смея да попитам точно това.
Парите и плащането са ми тънка материя  Embarassed и ми е неудобно да разпитвам за тия неща.

# 579
здравейте пловдивски мами, някоя от вас има ли инфо каго са дните на ОВ във ВМИ през август

# 580
Имам питане ...  има ли педиатри във 2-ра градска в Кичука  Rolling Eyes
Вече търся такъв и ми се иска да е близичко до нас Heart Eyes Моля ако някой знае и има впечатления да сподели  Hug

# 581
Вече търся такъв и ми се иска да е близичко до нас Heart Eyes Моля ако някой знае и има впечатления да сподели  Hug

не Wink

# 582

не Wink

Ахам ... еми кофти  Mr. Green ще се слиза до МЦ Кичук Париж  Crazy

Мерси  Hug

# 583
Здравйте и от мен,пловдивски мами.Искам да се присъединя към вас.И аз съм от Пловдив,в 19 г.с.-първа бременност.На ж.к.ходя при д-р Мерджанов.Фейт,видях,че и ти си при него и искам да те питам къде ще раждаш след като той не изражда в никоя болница?Прочетох,че обсъждате педиатрите.Някоя мама беше препоръчала Дорка Калайджиева-за мен това е един от най-неуважаваните доктори-понеже живея в квартала и имам много познати изстрадали доста с децата си от нейното нехайство и невежество,но нека не коментирам повече-всеки си има мнение.

# 584
Здравей Angel's  Hug
Правилно си разбрала ... следя си бременността при него, но той наистина не изражда. Лично аз се насочих към ОБ. Ходих на Отворените врати и съм очарована от персонала и болницата. Има отделна тема за ОБ в Здравния справочник ... има и за ВМИ ако си се насочила там.
Лично той също ме насочи към ОБ за това съм още по-спокойна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт