Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 24

• 19 655
  • 750
  •   1
Отговори
# 705

Све, сладурче Hug , как си днес?!

# 706
# 707
# 708
# 709
# 710
# 711
# 712

Окей Peace bowuu Шътъм из къщи.... ooooh! Wink
Много со готини на промото...Кажи речи всички с нова визия....Мете,възмъжал...с брадичка....красавец,Айлин....с нов цвят на косата ...много секси,Берин ,както винаги елегантна,Джемиле....нямам думи....от ден на ден все повече ми харесва,а за малкия бонбон Осман....мале ...гелосва се с лимонннн Joy Joy Joy...сладурче малко ,как само свикна с камерата..... bowuu bowuu bowuu

# 713
# 714
Забравих Каролин.....малко върлинеста ми изглежда с тази рокля.... #Crazy

# 715

Окей Peace bowuu Шътъм из къщи.... ooooh! Wink
Много со готини на промото...Кажи речи всички с нова визия....Мете,възмъжал...с брадичка....красавец,Айлин....с нов цвят на косата ...много секси,Берин ,както винаги елегантна,Джемиле....нямам думи....от ден на ден все повече ми харесва,а за малкия бонбон Осман....мале ...гелосва се с лимонннн Joy Joy Joy...сладурче малко ,как само свикна с камерата..... bowuu bowuu bowuu

Ок, Све Wink

Наистина промото ми хареса, а и нашите грешка нямат Peace

# 716
Забравих Каролин.....малко върлинеста ми изглежда с тази рокля.... #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy "Върлинеста", направо ме уби Joy Joy Joy Joy

# 717
KANAL D'NİN TANITIM FİLMİNDEN KARELER!

Kanal D, 5 Eylül’de başlayacak yeni yayın döneminin tanıtım filmi çekimlerini tamamladı. “Renkli Hayat Müzikali” konseptli tanıtım filminde kanalın ünlü ekran yüzleri ve dizi oyuncuları kamera karşısına geçti.

24 Ağustos 2011 08:10

Ekip sahneye çıktığında gözler Ali Kaptan'ı canlandıran Erkan Petekkaya'yı aradı. Sezon finalinde vurulan Ali Kaptan çekimlerde yer almadı.

ТУК

# 718
24 Ağustos 2011

Mete şöhret mi oluyor?

'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yeni sezon fragmanındaki bir ayrıntı gözlerden kaçmadı

Kanal D'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 6 Eylül'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Duygu yüklü bir bölüm ile sezon finali yapan dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Erkin Koray'ın 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' şarkısı ile başlayan tanıtım filminde Küçük Osman okullu oluyor.

Fragmanda göze çarpan bir de ayrıntı var. Okula gitmek için hazırlanan Osman evden ayrılırken odanın duvarına asılı bir gazete sayfasında, liseler arasında yapılan müzik yarışmasına birinci olan Mete'nin 'Ailem ve gitarım her şeyim' başlığını taşıyan ilk röportajını verdiği görülüyor. Bu ayrıntı da 'Mete ünlü bir şarkıcı mı olacak?' sorusunu akıllara getiriyor.

ТУК

# 719
'ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'DE NELER OLACAK?
'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' 6 Eylül'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

23 Ağustos 2011 22:38

Geçen sezonun reyting rekorları kıran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ilk bölümlerine dair haberler gelmeye devam ediyor. Duygu yüklü bir bölüm ile sezon finali yapan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Erkin Koray'ın 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' şarkısı ile başlayan tanıtım filminde Küçük Osman okullu oluyor.

Liseler arasında yapılan müzik yarışmasına birinci olan Mete ise ilk röportajını veriyor.

ТУК

Общи условия

Активация на акаунт