Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за четката за подстригване на котки?
Как да кача снимка във форум?
Как да се справя с котката по време на пътуване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за четката за подстригване на котки?
Четката за подстригване на котки е много полезен инструмент за грижа за косата на котките. Той е специално проектиран да премахва излишната коса и заплитания, като по този начин предотвратява образуването на косми по домашните любимци. Много собственици го използват и го препоръчват за ефективно почистване на космите на котките.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Как да се справя с котката по време на пътуване?
При пътуване с котка е изключително важно да осигурите комфорт и безопасност. Уверете се, че имате подходящ контейнер или касетка за транспортиране, поддържайте идеалната температура и осигурете възможности за почивка и хидратиране. Освен това не забравяйте да поставите ясна маркировка на собственика върху котката си, да се уверите, че е ваксинирана и да сте подготвени за всякакви непредвидени ситуации.
-
Защо има ограничения за броя на котките в едно домакинство?
-
Какви са идеалните условия за пътуване с котка?
И аз това си мисля от известно време. Почти всички пишещи в темата сме за кастрацията, обичаме котките си и правим най-доброто за тях според разбиранията си. Когато някой иска съвет му го даваме, но винаги е с такт и ненатрапчиво.
. А ако все пак се появят някъде малки котенца, мисля, че е в реда на нещата да им се порадвам и ако мога да помогна в задомяването им. 

Много е изрисуванка и сякаш има маска на лицето. Май ще сме със зелени очички. 
Много съжалявам че така ги подведох. Те ще му намерят прекрасен дом, убедена съм в това. Той човека ме успокои, каза че нищо не е станало и излишно се тревожа, което не ми попречи да продължа да цивря.........Та Шаринка пак е сама ама ние си играем с нея и засега не го търси.
Косата чак ми настръхва от кеф като си гушна мъркалцето
Голям е красавец, както обичам рижи котаци...
Ми да, май не са ми лоши очите...

Ужас...
А твоя данък е бонбонски, как само се е опънал