Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за четката за подстригване на котки?
Как да кача снимка във форум?
Как да се справя с котката по време на пътуване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за четката за подстригване на котки?
Четката за подстригване на котки е много полезен инструмент за грижа за косата на котките. Той е специално проектиран да премахва излишната коса и заплитания, като по този начин предотвратява образуването на косми по домашните любимци. Много собственици го използват и го препоръчват за ефективно почистване на космите на котките.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Как да се справя с котката по време на пътуване?
При пътуване с котка е изключително важно да осигурите комфорт и безопасност. Уверете се, че имате подходящ контейнер или касетка за транспортиране, поддържайте идеалната температура и осигурете възможности за почивка и хидратиране. Освен това не забравяйте да поставите ясна маркировка на собственика върху котката си, да се уверите, че е ваксинирана и да сте подготвени за всякакви непредвидени ситуации.
-
Защо има ограничения за броя на котките в едно домакинство?
-
Какви са идеалните условия за пътуване с котка?
На работа съм и от поне два часа отвън дере гърло някакво малко коте ....Като знам кога ще си тръгвам и какъв джендем е наоколо , едва ли ще мога да го намеря .... А ако го намеря къде ще го дяна и него ....Ох....

така се къпят 95% от котките.

/ и най -редовно до тъмна доба или се натискат тинейджъри , или играят и врещят дечурлига или ... е , и други работи сме виждали .... Та ,какъв е бил замисъла с камъните , не мога да кажа . Най -безобидния вариант е -да не избяга до утре и пак да си играят с него ...... За останалите , ви оставям на възможностите на фантазиите ви ... А моята в това отношение е доста разюздана с отрицателен знак ...Ох , спирам , че ми се дигна адреналина
Хихи - е това определение ме разби ! С удоволствие бих си зарязала настоящата работа и да се занимавам само с това , ама нямам нито капацитет , нито субсидии .... Лошото е , че колкото и да си "запушвам ушите и затварям очите " все има "пробив " , а посегна ли да помогна на някоя душичка , то тя се превръща автомятично в мое задължение и отковорност ...и в повечето случаи си остава такава ....
Но на този етап просто не смея да ги събера. Ако имах повече физически повече време да стоя вкъщи, да ги наблюдавам и да се опитвам да възпитам любов и разбирателство, изобщо нямаше да се колебая!!!... но да стоят самички по цял ден + страхът да не се ранят и избият и стресът и за двамата (особено Миша, която от страх заживя на един висок шкаф)... не мога. :/ Много ми тежи, че се получи така. :/ Сигурно току-що паднах в очите на много от вас, но... това е решението ми (след много мислене, със самовнушението, че все пак направихме много за него).
На никого не пожелавам да го изпита в къщи и то с любими същества. Освен това никога не са оставали сами в къщи. И битките на "живот и смърт" са били в наше присъствие.
Разбира се, че ще направиш най-доброто за всички. Не си го изхвърлила на улицата, я! Като не става - не става, виновни няма.