Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 4

• 65 949
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Ивиче, изданието е от тази година - 2011.

# 151
Благодаря ти, видях го. Peace

Чудя се само дали напоследък в книгите не втъкават златни нишки, та са им такива цените. Tired

# 152
  • София

За цените не ми се говори... Но, в детските книжки и разходите са повече -имам предвид и хонорара на художника, без да оправдавам издателя, разбира се.

Вариантът е Панаир на книгата, където цените са поне с 20 % по-ниски.  Peace Е, разбира се и промоциите в големите вериги книжарници.

# 153
  • София
За цените не ми се говори... Но, в детските книжки и разходите са повече -имам предвид и хонорара на художника, без да оправдавам издателя, разбира се.
Вариантът е Панаир на книгата, където цените са поне с 20 % по-ниски.  Peace Е, разбира се и промоциите в големите вериги книжарници.
Да добавя и онлайн книжарниците. Там обикновено цените са малко по-ниски.

# 154
  • Ямбол
....
Да добавя и онлайн книжарниците. Там обикновено цените са малко по-ниски.
Но имат цена за доставка.

# 155
  • Sofia
Но имат цена за доставка.
Която пък е вместо бензина/билетчетата за транспорт. Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 17:45 от Morena

# 156
  • София
Някои издателства и книжарници поемат доставката над определена сума. Друг вариант е да се съберете няколко човека и да си поделите разхода.

# 157
Да, съгласна съм с всичките варианти и ги практикувам редовно. Просто ми прави впечтление колко реводно и  много скачат цените. А не мога да кажа, че всички издателства държат на качеството.
Да вземем "Пан" напр. Вестникарска хартия, повече от ужасни илюстрации, лоша корица......е кое в книжката струва между 6 и 10 лева?!?!
Смятам, че както и много други неща, цените накнигите като цяло са изкуствено надути. ПОне парите да отиваха за добра редакция, а то .... някои са пълни с толкова грешки, че могат да се изпозлват като допълмително помагало по БЕЛ за упражняване на граматиката. Tired

# 158
Да, съгласна съм с всичките варианти и ги практикувам редовно. Просто ми прави впечтление колко реводно и  много скачат цените. А не мога да кажа, че всички издателства държат на качеството.
Да вземем "Пан" напр. Вестникарска хартия, повече от ужасни илюстрации, лоша корица......е кое в книжката струва между 6 и 10 лева?!?!
Смятам, че както и много други неща, цените накнигите като цяло са изкуствено надути. ПОне парите да отиваха за добра редакция, а то .... някои са пълни с толкова грешки, че могат да се изпозлват като допълмително помагало по БЕЛ за упражняване на граматиката. Tired

Абсолютно съм съгласна.  Peace
Особено "Пан" прекалиха. Например новото (и пълно) издание на "Пипи" струваше към 12 лв.
С твърди корици, но на ужасна вестникарска хартия.  Stop

# 159
# 160
  • Бургас

Много приятна книжка, дори и аз я чета с удоволствие  Mr. Green

Като я купувах обаче имаше само 2 том. Първи имате ли го и какво има в него?

# 161
Мон, за коя книга питаш? При мен не се вижда.

# 162
  • Бургас
Мон, за коя книга питаш? При мен не се вижда.

100 класически приказки, том първи. Аз имам само втори, исках да знам какво включва първият том, за да знам има ли смисъл да го търся.

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт