Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 116
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И да попитам, Гъбите нали си изместиха адреса за раздаване, новия на по удобно място ли е, че на картата не ми говори много, или е пак така затънтен?

Според мен е на по-удобно място, намира се близо до The Mall. До предишния им офис не можех да ходя без кола, сега вече си вземам спокойно пратките.

# 16
Записвам се с една поръчка от некст, пуснах я преди няколко дни през  британисърв. ще пусна реални снимки като дойде.

# 17
  • София
запис   bouquet

# 18
  • София
Според мен е на по-удобно място, намира се близо до The Mall. До предишния им офис не можех да ходя без кола, сега вече си вземам спокойно пратките.
Алексче, благодаря много, точно това ме интересуваше, че на предното място без кола абсурд. Все тормозех половинката.

# 19
 И аз чакам с нетърпение втората част от новата колекция на Некст.Някой знае ли дали ще я пуснат този месец?

# 20
И аз чакам с нетърпение втората част от новата колекция на Некст.Някой знае ли дали ще я пуснат този месец?

Некст обикновено пускат втората част от колекцията си в началото на месец октомври/ или последните дни на септември/. Но тогава пък голяма част от артикулите пуснати в първата част са изчерпани и не се появяват повече. Peace

# 21
Да попитам ползващите  КДшопинг , на какъв курс смятат паунда, ако ги използвам за поръчка от Некст?
><Курс на лирата за онлайн поръчки 1 GBP - 2.40лв Курс на лирата за транспорт 1 GBP- 2.40лв
Пратките и онлайн поръчките за Варна ще се таксуват по 1 лира за кг/като минимума е 1кг за курс/За Пловдив- 0.80 GBP за килограм><

# 22
Цитат
Момичета, някой използвал ли е
http://www.shopper.bg/, ако да - дпволни ли сте?

Да дам обещания отзив за тази фирма.........днес се обадих в офиса им да попитам дали ми е пристигнала пратката с курса тръгнал от там на 01.08, тъй като по номера за проследяване е получена на 30.07. Ами няма я, ще чакам обяснение от "колегата" като се върнел в офиса им.   #Cussing out Май няма да повторя да поръчвам през тях, макар да са ми удобни като местоположение.

# 23
Да попитам ползващите  КДшопинг , на какъв курс смятат паунда, ако ги използвам за поръчка от Некст?

На 2.40. Като сметнах, излезе ми някъде 8-9% комисионната всъщност.

# 24
  • София

Некст обикновено пускат втората част от колекцията си в началото на месец октомври/ или последните дни на септември/. Но тогава пък голяма част от артикулите пуснати в първата част са изчерпани и не се появяват повече. Peace
Аз нямам спомени от миналите години, но все се надявах да е поне през септември...Гумените ботуши, които са пуснали сега нещо не ми харесват и се надявах на по- голямо разнообразие, но до Октомври може и да са ми потрябвали вече ботуши за дъжд, тепърва да ги поръчвам тогава...

# 25
  • София
Опааа, пуснали са нови нещица, току що видях:)

# 26
Танче, благодаря за темата!   bouquet

Ето малко снимки от Кларкс и Некст. Очаквам доста неща от H&M, ще пусна снимки, когато дойдат. Peace

# 27
За пръв път пуснах поръчка от Mothercare  Grinning Не знам за колко време ще изпратят нещата до адреса на превозвача, но като пристигнат ще пиша дали съм доволна от тях.

# 28
Може ли някой който е ползвал Gab_co малко да ми разясни как точно стоят с тях нещата защото от комуникацията която проведох с тях нищо не разбрах.
Имам пуснати две пратки от H&M и от TESCO.
TESCO ми пратиха номер и след проследяване ми излезе че на 05.08 стоката е приета. До днес във сайта на Gab_co няма никаква информация. Интересува ме след като пристигне в склада в София ли се отразява в сайта им или ако не е така тогава как да разбера че пратките ми са приети в склада в Лондон.
Досега съм пазарувала само от сайтове които директно ми доставят нещата и сега ми е малко объркано с посредник, но явно ще е докато свикна Laughing

# 29
Може ли някой който е ползвал Gab_co малко да ми разясни как точно стоят с тях нещата защото от комуникацията която проведох с тях нищо не разбрах.
Имам пуснати две пратки от H&M и от TESCO.
TESCO ми пратиха номер и след проследяване ми излезе че на 05.08 стоката е приета. До днес във сайта на Gab_co няма никаква информация. Интересува ме след като пристигне в склада в София ли се отразява в сайта им или ако не е така тогава как да разбера че пратките ми са приети в склада в Лондон.
Досега съм пазарувала само от сайтове които директно ми доставят нещата и сега ми е малко объркано с посредник, но явно ще е докато свикна Laughing

Когато пратката пристигне в София и я обработят, ще получиш SMS и имейл с инструкции. Не знам дали първия път не трябва да им пишеш, че очакваш пратка.

Общи условия

Активация на акаунт