Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 122
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ако погледнем така на нещата, ако ти е близо София, направо отиди в МОЛа  Simple Smile.
Сериозно-доколкото виждам изборът в ервопейския Next е сякаш по-беден.

# 46
gap не видях да го има в списъка, където може да се плаща с бг карта, някой знае ли как стоят нещата?

# 47
Запис в движение, че ме чака голямо напоръчване, на дребната иде РД, че и кръщене, охх, пари ще се харчат  Laughing
За протокола, утре си чакам една поръчка от Асда, тя е с бебешки неща за една приятелка, но ще дам отзиви.  Peace

# 48
  • София
чакам едни неща от намаленитео на next.Идват леко с 4 седмици закъснение но то така си и пишеше на поръчката Blush

# 49
  • София
Танче, благодаря за темата!   bouquet
Аз пак да помоля, ако някой пазарува от Мадъркер да ми пише.

# 50
аз да попитам мадъркеър вече нямат безплатна доставка за над 50 лири поръчка,нали?само кода за -15% важи Thinking

# 51
аз да попитам мадъркеър вече нямат безплатна доставка за над 50 лири поръчка,нали?само кода за -15% важи Thinking
аз вчера пуснах
кода мисля че е до 12 август валиден
и имах безплатна доставка за над 50 лири до превозвача
всъщност не съм наясно дали ако е над 50 лири ще бъде безплатна до България, това не го проверих  newsm78
но до лондон със сигурност беше безплатна

# 52

Уау, убийствени са! Особено зелената и синята жилетки Heart Eyes

И аз се ориентирам вече за есен-зима пазаруване.

Харесах си 2 модела адидаски в сайта на адидас, но са много скъпи, някъде виждали ли сте подобни по-евтини: http://shop.adidas.co.uk/product/EU223/G40357/Sports/Kids-V-Sole/detail.jsf и http://shop.adidas.co.uk/product/KU711/G40351/Sports/Kids-Disney … Piglet/detail.jsf

# 53
  • Варна
Понеже не се сещам за ширината на обувките на clarks, някой може ли да ми каже F за какво краче е? Всъщност за нормално широко краче коя буква трябва да гледам?

# 54
  • София
Понеже не се сещам за ширината на обувките на clarks, някой може ли да ми каже F за какво краче е? Всъщност за нормално широко краче коя буква трябва да гледам?

Буквите в размера на обувките означават ширината на обувката:
Изключително тясно краче е с размер D. Размер E е често срещан, но все още е в рамките на тесните размери. Най-често срещаната ширина е F. Тя е стандартна за повечето деца. Малко по-широка е обувка с размер G, но не твърде широка. Най-широките обувки са с размер H.
... това от първи пост на темата ...  Peace

# 55
аз вчера пуснах
кода мисля че е до 12 август валиден
и имах безплатна доставка за над 50 лири до превозвача
всъщност не съм наясно дали ако е над 50 лири ще бъде безплатна до България, това не го проверих  newsm78
но до лондон със сигурност беше безплатна
Ами да де до адрес на превозвач ...значи може и от двете да се възползвам ,благодаря  bouquet

# 56
Здравейте!
Интересува ме Mothercare правят ли доставки до Бг без посредник? До сега съм използвала само посредник или чрез друго лице. И ако може някакъв ориентир да ми дадете за цените (до 12 август няма да се класирам) на доставката ще съм многооо благодарна Simple Smile  
Предварително Ви благодаря!   bouquet

# 57
ами то като влезеш в сайта на мадъркеър на доставки мисля имаше и цена до бг,ако не се лъжа някъде окооло 25 лири беше... Peace

# 58
  • София
В момента пише, че не доставят до България.
N.B. We are currently unable to deliver to Bulgaria, Greece, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, Afghanistan, Burundi, Congo Republic, French Polynesia, Georgia, Guinea-Bissau, Iraq, Liberia, Rwanda, Somalia, Tajikistan & Uzbekistan.

# 59
ами то като влезеш в сайта на мадъркеър на доставки мисля имаше и цена до бг,ако не се лъжа някъде окооло 25 лири беше... Peace
Благодаря! Не бях сигурна дали това е точната цена.

Общи условия

Активация на акаунт