Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 155
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
извинявам се за подвеждането преди около година можеше,но аз ползвам посредник така или иначе е по-изгодно.. Peace

# 61
Привет !
Искам да попитам кой ви съдейства за поръчка от next ? Посредник или мама , която обединява.... ? Опитвам се от няколко седмици да открия някого , но не успявам... преди време имах в съобщенията една жена , но сега съм ги изтрила и не помня за жалост !
Благодаря ви предварително !
Хубав ден !  bouquet

# 62
  • Варна
Понеже не се сещам за ширината на обувките на clarks, някой може ли да ми каже F за какво краче е? Всъщност за нормално широко краче коя буква трябва да гледам?

Буквите в размера на обувките означават ширината на обувката:
Изключително тясно краче е с размер D. Размер E е често срещан, но все още е в рамките на тесните размери. Най-често срещаната ширина е F. Тя е стандартна за повечето деца. Малко по-широка е обувка с размер G, но не твърде широка. Най-широките обувки са с размер H.
... това от първи пост на темата ...  Peace

Благодаря ти  bouquet Уж гледах на първа страница, преди да питам тук, ама кво съм видяла, то очите ми ще изкара направо. Аз директно цъкнах на таблиците. Уф, ама съм и аз...

# 63
  • Burgas
Благодаря на всички за отговорите за КДшопинг   bouquet

# 64
Здравейте, искам да купя на сина ми гумени ботуши от асда, сега носи 6, кой номер да му взема? 7 или 8? Благодаря   bouquet

# 65
  • София
Здравейте, искам да купя на сина ми гумени ботуши от асда, сега носи 6, кой номер да му взема? 7 или 8? Благодаря   bouquet

Бебешондел, дано ти помогна ... имам тези https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/ZdSgYJ#5593228735798038850 - 7-ца, стелката е 16 см. Премери крачето  Peace

# 66

Бебешондел, дано ти помогна ... имам тези https://picasaweb.google.com/110399208743051388706/ZdSgYJ#5593228735798038850 - 7-ца, стелката е 16 см. Премери крачето  Peace
И аз да ти помогна с размер на стелката на 6-ца /то вярно че на резличните марки е различно, но все пак.../Спечелих тези страхотни ботушки за синът ми от ибей - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1905542 … ame=STRK:MEWNX:IT
Размера на стелката на 6-цата е 15 см.
  bouquet

# 67
gap не видях да го има в списъка, където може да се плаща с бг карта, някой знае ли как стоят нещата?

От Гап поръчвам с кредитна карта на Пиреус, доставят само до английски адрес. Peace

# 68
  • Пловдив
Тъй като и мен много ми харесват дрешките на Next, все още се чудя как е по-изгодно да се поръчва - чрез посредник, или директно от nextdirect.com. С прости сметки стигам до извода, че и двата варианта ми дават еднакъв резултат в лв. (взех случайно тарифите на Гив Транспорт, предполагам и на другите фирми-посредници са подобни) И май накланям везните към nextdirect.com, поне ще е по-бързо и по-лесно...  Вие как мислите? Има ли смисъл, специално за дрешките на Next, да се поръчва с посредник?

Според мен, ако правиш голяма поръчка, по-изгодно идва с посредник. Аз когато поръчвах на малкия дрешки от там също много се чудех и напълних кошниците и в двата сайта с едни и същи дрешки и разликата идваш със 100 лева повече през nextdirect. Ако искаш 1-2 неща не си струва през посредник.

# 69
Здравейте!

Може ли някой пазарувал от АРГОС да ми даде малко подробности за пазаруването. на първа страница пише, че приемат бг карти, някакви особености за карта, банка? Ще съм благодарна, че съм си харесала разни джунджурии за вкъщи.

Simple Smile

# 70
Здравейте!

Може ли някой пазарувал от АРГОС да ми даде малко подробности за пазаруването. на първа страница пише, че приемат бг карти, някакви особености за карта, банка? Ще съм благодарна, че съм си харесала разни джунджурии за вкъщи.

Simple Smile

Аз съм пазарувала с дебитна Виза Електрон на Пиреус банк, мисля че приемат всякакви дебитни и кредитни карти. Не съм имала проблем с отказана поръчка. Доставят само на английски адрес.

# 71
# 72
Момичета, много спешно ми трябва английсият адрес на Brits, искам да го посоча в адрес за доставка в Ибей. Търга изтича след няколко часа, а не мога да бийдвам...

# 73
Адресът на Бритс e :
136 Hill View Drive

SE28 0LL

London

UK
 Peace

# 74
Супер! Много, много благодаря!   bouquet

Въведох данните, за получател посочих Бритс, а телефона им не успях да разбия и въведа правилно и ми даваше грешка, докато не го изтрих и информацията в крайна сметка остана без тел. за контакт  Confused

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 04:01 от niа

Общи условия

Активация на акаунт