Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Някой да има инфо за курса на Easy2Buy от 05.09?
Погледнах си салдото по разплащателната сметка и ми е на -36лв. Не знам как е станало, предполагам че АСДА първо са ми блокирали сумата за цялата поръчка и после са дръпнали само за доставените артикули, а старата сума е останала блокирана  newsm78

Миналата седмица им писах с въпрос какво се случва, натоварена ли ми е поръчката и кога ще пристигне. Не ми отговориха. В понеделник звънях, пратките току що били дошли, не можаха да ми кажат дали моите неща са вътре. Вчера сутринта получих имейл - "Елате да си ги вземете днес или в сряда до 2 ч" #Crazy Добре че днес мъжът ми можа да излезе от работа и да отиде. Оназ мома закъсняла с половин час от обявения, оправдала се със задръстването.

тия са... такъв customer service, че... ooooh! хич не съм доволна.

Много гадно, на мен не са ми писали за пристигнала пратка... май ще си чакам другия курс...

Уф, и аз чакам няколко пратки от миналия месец... ooooh!
Ще сменям посредника май!  Naughty

Впрочем, Tesco са пуснали 20% намаление на детските дрешки.  Peace

# 646
Впрочем, Tesco са пуснали 20% намаление на детските дрешки.  Peace

Аз виждам само на бебешките  newsm78

# 647
  • Софето
Когато един код е пр.  "Expires: Fri 16 Sep 2011" означава че е валиден и на 16ти или до 24:00ч. на 15ти?

# 648
  • София
Когато един код е пр.  "Expires: Fri 16 Sep 2011" означава че е валиден и на 16ти или до 24:00ч. на 15ти?

*MALENA, мисля, че до 24:00ч. на 15-ти, нали в 00:00 ч. става вече 16-ти .... а той е валиден до ... , не чакай до утре, давай днес Peace

Ама изтича на 16.09. - знам ли, може пък и утре да е валиден ... опитах да помогна, а и аз се обърках  Embarassed  Grinning

# 649
  • Добрич
Момичета ще пазарувам от Ebay , след като спечеля търга ли се вписва някъде адреса на доставчика или някъде преди това трябва да го попълня?
И понеже нямам регистрация в Пейпал,трябва ли да си направя или и директно плащане е ок-т.е. случват ли се някакви проблеми при директно плащане?

# 650
  • Пловдив
Момичета ще пазарувам от Ebay , след като спечеля търга ли се вписва някъде адреса на доставчика или някъде преди това трябва да го попълня?
И понеже нямам регистрация в Пейпал,трябва ли да си направя или и директно плащане е ок-т.е. случват ли се някакви проблеми при директно плащане?

Въпроса ти е за другата тема  Peace
Адреса се попълва след спечелване на търга.Ако продавача приема и друг начин за разплащана освен Пей пал - добре,но мисля че повечето приемат само ПП.Най-добре според мен е с ПП  Peace

# 651
Мацки имам един странен въпрос: Някоя пазарувала ли е полилеи от Англия? Дали са съвместими с нашите стандарти за ел. инсталации. Аз лесно ще ги поръчам, но ако не стават, не са дрешка да ги прибереш, господинът ще ми каже, че това са единствените полилеи в света и в Бг няма никакви  Rolling Eyes/ а и ми трябват три еднакви/.
Моля за компетентен отговор и мацките, които са живяли там!

# 652
Здравейте,
много моля за размери на момчешки панталони 18-24 и 2-3г на F&F от Теско
Благодаря и хубав ден на всички

# 653
Момичета, реших да попитам в тази тема, ако въпросът ми не е за тук, извинете!
Можете ли да ме насочите от кой сайт да купя столче за кола? 10х

# 654
  • Добрич

Въпроса ти е за другата тема  Peace
Адреса се попълва след спечелване на търга.Ако продавача приема и друг начин за разплащана освен Пей пал - добре,но мисля че повечето приемат само ПП.Най-добре според мен е с ПП  Peace

Извинявам се,че не е за тук. Благодаря за разяснението! В крайна сметка реших посредника да плати вместо мен,да  не се занимавам с регистрации разни...

# 655
  • Хасково
Момичета днес получих един комплект на Disney от този сайт http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Outdoor-and-Sports/Swimming-P … -Set%280057878%29 , но закъсня много поръчката ми и ми е излишен . Ако някой се интересува да пише  Hug Hug

# 656
  • София
Момичета, реших да попитам в тази тема, ако въпросът ми не е за тук, извинете!
Можете ли да ме насочите от кой сайт да купя столче за кола? 10х
Аз се сещам за kiddicare

# 657
Момичета,
Моля, помагайте!!!  Praynig
Искам да купя на моята дъщеричка, която е на година и 2 месеца едни обувчици от Спортсдирект, но немога да разбера какво означав номерата там. Търсих сайз гайдове и в други сайтове, но така и не намерих номерата с  "С" отпред какво означават ... Например, харесах едни кецки, но номерата са от "С0" до "С3", а тя носи по бълг. номерация №17/18.
Моля ви помогнете ми кой размер трябва да й търся!

Предварително благодаря!

# 658
  • София
Питай в темата за Спортсдирект  за конкретния модел. Иначе С0 е 17, С1 е 18.

# 659
oki4, благодаря! Открих го и аз този сайт. Дали ще ми доставят до Бг или ще трябва до английски адрес?

Общи условия

Активация на акаунт