Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 133
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ползвах Easy2buy за транспортна услуга. Регистрирах се всайта им и си попълних поръчката. Необходимо ли е да им изпращам мейл или това е достатъчно?

Няма нужда от мейл.
Само се зареди с търпение, че не са от най-бързите.

ОК  Wink

# 691
Здравейте, момичета, имам нужда от помощ! Опитвам се да се регистрирам в сайта на Теско - използвам данните на Емпреса. На адрес ми излиза отметка с няколко варианта - кой точно да попълня. А на телефон - кой номер да попълня - пробвах моя, но нещо не го харесва  Laughing Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 692
Момичета,някой случайно да е поръчал от тези ботушки № 11
     http://www.next.co.uk/x482648s5      ,ако да може ли да ми измерите стелката или пък друг номер ако имате,пак ще ми е от полза,за да се ориентирам   Peace

Благодаря Ви   Hug  Hug

# 693
Момичета,някой случайно да е поръчал от тези ботушки № 11
     http://www.next.co.uk/x482648s5      ,ако да може ли да ми измерите стелката или пък друг номер ако имате,пак ще ми е от полза,за да се ориентирам   Peace

Благодаря Ви   Hug  Hug
имаме ги в сиво,ук 13 стелката довечера ще я измеря,но предполагам тр да е около 21см

# 694
  • Пловдив
Здравейте, момичета, имам нужда от помощ! Опитвам се да се регистрирам в сайта на Теско - използвам данните на Емпреса. На адрес ми излиза отметка с няколко варианта - кой точно да попълня. А на телефон - кой номер да попълня - пробвах моя, но нещо не го харесва  Laughing Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

Въведи адреса ръчно. За телефон - попълни този на Емпреса. Телефоните трябва да са английски с кода за населеното място, за това не приема твоя  Peace

# 695
Момичета!
Трябва вашата помощ.
Искам да попитам тези от вас, кои поръчали с помощ на посредник стоки. Как става това?
Ако поръчаш от ХМ и платиш доставка от сайта до адрес в Англия - значи аз трябва имам отделен плик с поръчка, разпечатка с отбелязани артикули, нали? newsm78

# 696
  • София
Момичета!
Трябва вашата помощ.
Искам да попитам тези от вас, кои поръчали с помощ на посредник стоки. Как става това?
Ако поръчаш от ХМ и платиш доставка от сайта до адрес в Англия - значи аз трябва имам отделен плик с поръчка, разпечатка с отбелязани артикули, нали? newsm78

В самият сайт H&M имаш order history и там стои поръчката ти с отбелязаните артикули. Следиш си като влизаш в акаунта дали е обработена и изпратена.

# 697
Това го знам, ама ако знаеме колко див сайта - ползвах посредник, а не превозач.
И нещо сега хич не ми харесва какво става, за това и питам - аз ли притенциозна, или посредник правя себе си  на интересен

# 698
  • София
Това го знам, ама ако знаеме колко див сайта - ползвах посредник, а не превозач.
И нещо сега хич не ми харесва какво става, за това и питам - аз ли притенциозна, или посредник правя себе си  на интересен
Аз до сега не съм ползвала посредник, който да поръчва вместо мен, но мисля, че е редно в сайта на този посредник да имаш инфо за поръчката си. А H&M наистина е много див сайт и до сега не съм поръчвала от там, точно по тази причина. Но онзи ден пуснах една поръчка към адреса на Easy2buy, защото разбрах, че те имат някаква договорка да работят с H&M. Поръчката ми е dispached, тъй че се надявам всичко да е наред.

# 699
  • Пловдив

Обясни малко по-подробно питането си. В някои случаи посредника пуска само твоята поръчка, в други случаи на повече хора. Опиши твоята ситуация, за да сме по-конкретни в отговорите.

# 700
Здравейте, момичета, имам нужда от помощ! Опитвам се да се регистрирам в сайта на Теско - използвам данните на Емпреса. На адрес ми излиза отметка с няколко варианта - кой точно да попълня. А на телефон - кой номер да попълня - пробвах моя, но нещо не го харесва  Laughing Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

Въведи адреса ръчно. За телефон - попълни този на Емпреса. Телефоните трябва да са английски с кода за населеното място, за това не приема твоя  Peace

Благодаря ти, но няма вариант за вкарване ръчно на адреса  - активни са само адресите в отметката. Става въпрос за билинг адреса. Много пъти се е коментирало в темата, че за билинг адрес е хубаво да посочваме нашия, а шипинг е този на превозвача. Но като попълня кода от адреса на превозвача, директно на билинг адреса ми излиза тази отметка - мисля да отметна City Archives Supplies Ltd последвано от улицата на превозвача.

# 701
Ако поръчвам от ebay.co.uk до габко, къде пиша мия и къде техния адрес?  newsm78 Ще има ли проблем, че адресът на картата и за доставка са различни примерно?

# 702

Обясни малко по-подробно питането си. В някои случаи посредника пуска само твоята поръчка, в други случаи на повече хора. Опиши твоята ситуация, за да сме по-конкретни в отговорите.
Ползвах посредник за поръчка от сайта ХМ
Той пускаше само моята поръча, защото освен своята такса-% вземах още и пари за доставка до адреса им в Англия.
Освен това те не поискали ползва кода -5 паунда вместо мен. И още и опитвали се да взема с мен в 2 пъти повече пари - защото тогаво сайта давах -50% от всички - намалени и ненамалени артикули. А те казвали цена 100%
И така. Поръчам, хора казват колко пари, аз плащам.
После получавам писмо - днеска блаблабла получах вашата поръчка, ама само един артикул, а други са изчерпани.
Мамка им, много хубово плаща 3,9 паунда за доставка още 4 паунда комисия само за един артикул.
А най-обидно - артикули свършах се и намаление "-50%" също.
Аз не им вярвам - в този сайт ако ти поръчах артикули - ти ги получаваш, а ако те изчерпани - явно ти не познаваш за това само кога пакет пристигне, а още кога плащаш #Cussing out

# 703
Вишенка, незнам от кога поръчваш, но аз вече рядко поръчвам от Некст и H&M по намаления, просто защото само малка част доставят на посредника.
Предполагам, че посредника не следи ежедневно движенията по сметката си, нямам идея дали и в History гледа, когато има много поръчки.
Ползвам  посредник, с който имаме и др вид отношения и щом и на мои поръчки резултата е доста недоставени неща, лично за мен, не смятам, че вината е в посредника, а в политиката на сайта и начина им на работа.
Много неприятно, но вероятно този посредник ще ти предложи при следваща поръчка да не ти начисли комм или нещо друго, защото в противен случай ще те загуби.
Поне моят посредник прави така.

# 704
  • Пловдив
За желаещите да си закупят Ариел гел за пране, има по 4 лири в Асда.

Някой ще пуска ли?   Praynig    Praynig     Praynig

Общи условия

Активация на акаунт