Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 110
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София, Манастирски ливади
Ulia, малко в страни от темата, но от Габко ми бяха казали, че може и само ID да се изписва без име. Сигурно не е имало място и затова не ти го е изписало при името.

Naq2009   bouquet

# 676
Naq2009 , не не е било на мен. Иначе, искрено се надявам да си права и пратката да е в следващия курс, въпреки че липсата на feedback ме карада се съмнявам, че нещо все пак не е наред.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 14:04 от Ulia

# 677
  • София
Ulia, спокойно  Hug. Два пъти ми се е случвало да получа пратка на адреса на Габко в деня когато е обявено че им тръгва курса. И двата пъти, пратките ми бяха в следващия курс обаче. Предполагам си имат някаква тяхна организация, и е трудно всичко което дойде да се натовари в последния момент.
Мисля си че ще ти дойдат нещата със следващия курс.

# 678
Някой знае ли Яна до кога няма да приема поръчки?

Вече приема. Sunglasses

# 679
Naq2009 , не не е било на мен. Иначе, искрено се надявам да си права и пратката да е в следващия курс, въпреки че липсата на feedback ме карада се съмнявам, че нещо все пак не е наред.

Юли, я провери тук дали същото ще ти изпише http://www.hermes-europe.co.uk . Тези от Хермес са уникални, дано всичко да е наред. Аз не съм пазарувала от Азда и нямам идея какви писма пращат при доставка на поръчката. Но пък покрай "великото пазаруване" от НМ съм разглеждала проследяване на пратки на други майки и когато поръчката е върната, това се отразява и в страницата на Хермес /едни ретърни, едни чудеса/. Пиши после какво е станало.  Hug

Drunda, много kisses  и newsm51 от мен

# 680
  • Пловдив
Здравейте,
Имам едно питане, имаше един код за безплатна доставка на бебешки дрехи от АСДА. А сега не го виждам някой да го има? Или е изтекъл?  newsm78

С този код е БД до Англия и само на бебешки дрехи,нали?

# 681
Здравейте,
Имам едно питане, имаше един код за безплатна доставка на бебешки дрехи от АСДА. А сега не го виждам някой да го има? Или е изтекъл?  newsm78

Да,само за бебешки е,а доставка извън Англия така или иначе няма.

# 682
  • Пловдив
Здравейте,

Да,само за бебешки е,а доставка извън Англия така или иначе няма.

Мерси,за първи път влизам в сайта.Значи ще поръчвам до Англия

# 683
Юли, я провери тук дали същото ще ти изпише http://www.hermes-europe.co.uk . Тези от Хермес са уникални, дано всичко да е наред.
Проверих - абсолютно същото инфо излиза и от там.
Дано всичко е наред, че освен дрешки за моите деца, в пратката е и подаръкът за първия рожден ден на единия ми племенник, който е в първите дни на октомври и ми е важно освен да пристигне пакета, да пристигне и на време.
Няма информация за return, което е обнадеждаващо. Ще се надявам тия дни на известие за пратка от следващия курс и непременно ще пиша за развитието. Peace

# 684
Някой знае ли Яна до кога няма да приема поръчки?

Вече приема. Sunglasses

Страхотна новина, благодаря   bouquet 

# 685
Сладурки,кажете моля ви,какъв телефон за контакт оствяте в ASDA,защото на мен ми отхвърля бг тел.номер и иска английски  Hug Благодаря ви предварително!   bouquet Heart Eyes

# 686
на превозвача Peace

# 687
За желаещите да си закупят Ариел гел за пране, има по 4 лири в Асда.

# 688
  • София
Ползвах Easy2buy за транспортна услуга. Регистрирах се всайта им и си попълних поръчката. Необходимо ли е да им изпращам мейл или това е достатъчно?

# 689
Ползвах Easy2buy за транспортна услуга. Регистрирах се всайта им и си попълних поръчката. Необходимо ли е да им изпращам мейл или това е достатъчно?

Няма нужда от мейл.
Само се зареди с търпение, че не са от най-бързите.

Общи условия

Активация на акаунт