Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Може ли отзиви за тези две фирми доставчици от първа страница?
 Easy2buy
 kdshopping 

# 241
  • София
Здравейте!  Grinning
Някой може ли да ми обясни как става поръчването и доставянето до България от  Mothercare ?
Много благодаря!  Hug

# 242
Трябва ти превозвач. Регистрираш се, даваш адреса на превозвача в Англия, плащаш с твоята карта. Над 50 паунда доставката е безплатна до английски адрес. После си взимаш нещата от превозвача като дойдат в България.
Ако те интересува нещо друго пиши на лични, ще ти отговоря  Simple Smile

# 243
 Easy2buy
 kdshopping 

Никой ли не ги е ползвал? Става въпрос за количка от eBay, втора ръка, която съм харесала, но могат да я доставят само на адрес в Аглия. Ще ме насочите ли към някоя фирма доставчик, от която сте доволни. Hug Притеснявам се, защото сумата все пак не е малка.

# 244
  • Пловдив
 Easy2buy
 kdshopping 

Никой ли не ги е ползвал? Става въпрос за количка от eBay, втора ръка, която съм харесала, но могат да я доставят само на адрес в Аглия. Ще ме насочите ли към някоя фирма доставчик, от която сте доволни. Hug Притеснявам се, защото сумата все пак не е малка.

Ползвала съм КД много пъти и съм повече от доволна. Много са точни, комуникацията е отлична. Имат курсове към БГ два пъти в седмицата и нещата пристигат винаги навреме.

# 245
 Easy2buy
 kdshopping 

mela, ако ме почакаш до към края на седмицата или началото на следващата, с удоволствие ще ти напиша отзиви за Easy2buy. Чакам да ми доставят детското легълце за моето бебе, както и ваничка, подложка за повиване, повивалник и два пакета дрехи. При толкова поръчки дано се справят на ниво!
Вчера си писах с техен представител в Skype и ми каза, че по-голямата част от поръчките ми са тръгнали за България и пътуват насам.
Имай предвид, че са във ваканция до края на месец Август.
За KDshopping мога да споделя само отзиви от една позната, която редовно си прави поръчки от там. Към днешна дата продължава да ги ползва, така че явно услугите им са на ниво. А и доколкото знам, комисионата им е най-ниска (не съм убедена обаче).

# 246
  • София
 Easy2buy
 kdshopping 

mela, kdshopping съм ползвала няколко пъти, доволна съм  Peace, бих ползвала отново. Easy2buy също съм ползвала, но не бих ползвала отново ....  Hug

# 247
  • Варна
Тази блуза на Некст дали я има някой?   http://www.next.co.uk/x48796s2#119971x48    119-971-X48  Ако може размери на 4-5г или 5-6 също ще ме ориентира.

# 248
Благодаря Ви момичета за отговорите! Hug

# 249
Тази блуза на Некст дали я има някой?   http://www.next.co.uk/x48796s2#119971x48    119-971-X48  Ако може размери на 4-5г или 5-6 също ще ме ориентира.
Довечера късно ли е? Поръчвала съм такава, но преди 2 г., нашата е бяла, относно размерите напълно си отговарят на номерата, аз съм много доволна от Некст. По принцип поръчвам следващия размер без да е огромна, за да може да се носи по-дълго.

# 250
Имам поръчка от Габко, която по мои сметки, трябва да е в София от вчера, но получих само този мейл:

''Здравейте,
Молим Ви, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписвате ID номерът си, когато попълвате регистрационните форми за адрес на доставка, /delivery address/ , в сайтовете от които пазарувате. Този ID номер е уникалната Ви регистрация в нашата база данни и може да го видите, когато влезнете личната си страница на, www.gabco.org

Примерна форма за доставка:
                      Name:
      ВАШЕТО ИМЕ         ID ............
       /на латиница/       /вашият ИД №/
                     Address:
           Access Self Storage 15
               Tottenham Lane
                    Post Code:
                      N8 9DJ
                       Town:
                      London
                      County:
                      London
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , когато изисквате информация или идвате, за да си получавате пратка от нашият склад, назовавайте ID номерът си от нашата уеб страница.ID номерът , можете да видите на www.gabco.org, когато влезете в личната си страница.''

а аз не съм писала този номер, само името си, и то не е много уникално. Сега какво, да им пиша ли нещо.  newsm78

# 251
Това го пишат за бъдещите ни поръчки,няма как вече за пътуващи стоки....
и аз получих само този мейл,явно не са се доспали Simple Smile

# 252
  • София
Искам да ви попитам дали някой е опитвал да поръчва с английска карта, която е на чуждо име. Става въпрос за сайта http://www.mandmdirect.com
Разбрах, че не приемат български карти. Посредникът, който ползвам също не може да ми направи поръчката. Значи аз сама ще трябва да се боря. Имам възможност да ползвам картата на брат ми, който живее в Лондон. Дали обаче ще стане номера да си направя от тук поръчката, да платя с неговата карта и да посоча адрес за доставка на посредника, който естествено е различен от адреса на брат ми   newsm78

# 253
Искам да ви попитам дали някой е опитвал да поръчва с английска карта, която е на чуждо име. Става въпрос за сайта http://www.mandmdirect.com
Разбрах, че не приемат български карти. Посредникът, който ползвам също не може да ми направи поръчката. Значи аз сама ще трябва да се боря. Имам възможност да ползвам картата на брат ми, който живее в Лондон. Дали обаче ще стане номера да си направя от тук поръчката, да платя с неговата карта и да посоча адрес за доставка на посредника, който естествено е различен от адреса на брат ми   newsm78

Да споделя...
Преди месец бях си поръчала туй-онуй от www.halfords.com,за които не знаех нищо преди това ,знам ,че са нещо като нашия Практикер например или от сорта.
Поръчах за 200-300лв,при което ми ги смукнаха за части от секундата.След това служител от отдел продажби ми обясни защо не може да се осъществи сделката....
Не защото моя IP адреса (и нещо друго) е български или в случая различен от  UK,а защото банката издател не е на територията на страната им.
Така,че нищо не губиш да пробваш Simple Smile

# 254
Да попитам ,има ли вече някой който е ползвал услугите на shopper.bg
Отказах се от Бритс,защото ми е в другия край на града,вече и Габко са ми далеч,но още не съм се преместила другаде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт