Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мерси ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙
Ако не стане измислих друг вариант. Ще накарам брат ми да се регистрира и да поръча от свое име. След това ще се регистрира и при превозвачите и ще прати поръчката на техния адрес. А пък аз от тук ще ги предупредя, че чакам тази пратка за мене. Така вече няма начин да не стане  Grinning

# 256
Искам да ви попитам дали някой е опитвал да поръчва с английска карта, която е на чуждо име. Става въпрос за сайта http://www.mandmdirect.com
Разбрах, че не приемат български карти. Посредникът, който ползвам също не може да ми направи поръчката. Значи аз сама ще трябва да се боря. Имам възможност да ползвам картата на брат ми, който живее в Лондон. Дали обаче ще стане номера да си направя от тук поръчката, да платя с неговата карта и да посоча адрес за доставка на посредника, който естествено е различен от адреса на брат ми   newsm78
M&Mdirect приемат български карти. Ще ти приемат поръчката. Проблем няма. Но няма да я доставят. Искат адреса на картата и адреса за доставка да са еднакви. Засичат го това.

# 257
Да попитам ,има ли вече някой който е ползвал услугите на shopper.bg
Отказах се от Бритс,защото ми е в другия край на града,вече и Габко са ми далеч,но още не съм се преместила другаде Simple Smile
и аз се присъединявам към питането
мислех да ги пробвам при последната ми поръчка от амазон, но имах проблеми при въвеждане на адреса им
сега съм им писала и чакам да ми отговорят дали съм го въвела правилно и май ще ги пробвам скоро и на мен са ми по-удобни като местоположение

# 258
Да попитам ,има ли вече някой който е ползвал услугите на shopper.bg
Отказах се от Бритс,защото ми е в другия край на града,вече и Габко са ми далеч,но още не съм се преместила другаде Simple Smile
и аз се присъединявам към питането
мислех да ги пробвам при последната ми поръчка от амазон, но имах проблеми при въвеждане на адреса им
сега съм им писала и чакам да ми отговорят дали съм го въвела правилно и май ще ги пробвам скоро и на мен са ми по-удобни като местоположение

Понеже са ми близо и са до Еконт,мацката ми каза,че офиса им в Лондон почиват до 1 септ. също и мейл получих.Чакам само някой да сподели,да не се нарендря  Rolling Eyes

# 259
  • София
Искам да ви попитам дали някой е опитвал да поръчва с английска карта, която е на чуждо име. Става въпрос за сайта http://www.mandmdirect.com
Разбрах, че не приемат български карти. Посредникът, който ползвам също не може да ми направи поръчката. Значи аз сама ще трябва да се боря. Имам възможност да ползвам картата на брат ми, който живее в Лондон. Дали обаче ще стане номера да си направя от тук поръчката, да платя с неговата карта и да посоча адрес за доставка на посредника, който естествено е различен от адреса на брат ми   newsm78
M&Mdirect приемат български карти. Ще ти приемат поръчката. Проблем няма. Но няма да я доставят. Искат адреса на картата и адреса за доставка да са еднакви. Засичат го това.
Бубе, мерси. Сигурна ли си в това? Защото питах Г. днеска и те така ми казаха. Че не можело с БГ карта и че и те също не можели да ми поръчат с тяхна карта.

# 260
  • Пловдив
Да се похваля с 2 придобивки-някой ако иска размери:

http://www.next.co.uk/x483684s1#367438x48     средното яке размер 2-3 годинки
Мисля,че ще е идеално за зимата-меко и пухкаво.

http://www.next.co.uk/x483698s1#746936x48  елечето заек - размер 1,5 - 2 години
Много мекичко и сладурско

И двете са уникални!Препоръчвам с 2 ръце  Peace
По-късно ще кача и реални снимки.

# 261

Елечето заек ако е удобно smile3525

# 262
http://eli7.snimka.bg/children/h-amp-m-george-next-i-dr.588465.24740026
ето ги покупките ми от Н/М и от ученическия сектор от Асда няколко неща за моята бъдеща първокласничка,само екипа е доста голям
от Н/М нещата са мн хубави,елека е за ръст 128 и е ок на голямата,поличките също стоят много сладко,клиновете най-много зарадваха каката, защото не обича да носи чорапогащници,ако някой го интересува нещо отговарям Wink

# 263
Бубе, мерси. Сигурна ли си в това? Защото питах Г. днеска и те така ми казаха. Че не можело с БГ карта и че и те също не можели да ми поръчат с тяхна карта.

Вероятно проблемът при тях е, че са в "черния" списък на M&M  Mr. Green. А бе шантав сайт, наред с H&M. М&М не доставят на "масови" адреси. Само на частни. Аз накрая стигнах да поръчвам до БГ, но беше много скъпо и се отказах. Можеш да поръчаш без проблем до България, но са и други цените. нещо като в Next. direct.

# 264
Пробвах ги shopper за една поръчка от амазон, Освен недоразумението че пратката ми, пристигнала при тях два дни преди обявения курс пристигна чак със следващия им курс други забележки нямам.

# 265
  • София

Вероятно проблемът при тях е, че са в "черния" списък на M&M  Mr. Green. А бе шантав сайт, наред с H&M. М&М не доставят на "масови" адреси. Само на частни. Аз накрая стигнах да поръчвам до БГ, но беше много скъпо и се отказах. Можеш да поръчаш без проблем до България, но са и други цените. нещо като в Next. direct.

[/quote]

Ооо, да много е скъпо до тук. Сверих цените - едни и същи артикули много по-скъпи за нас. Въпреки, че са намалили доставката (18 евро е вече) пак излиза по-скъпо отколкото от Английския сайт. Писах им писмо одеве да питам дали мога да пазарувам с БГ карта до английски адрес. Да видим какво ще ми кажат.

# 266
Здравейте,
нямам много опит в пазаруването с посредник и затова искам съвет от по-вещите. Харесала съм една палатка от един сайт в UK, Г.казаха, че няма проблем да я доставят. Въвела съм техния адрес за доставка, но в пейпал не ми позволява да сменя шипинг адреса с техния. Изобщо не ми позволява да избирам друга държава освен Бг. Въпросът ми е дали ще има проблем, ако delivery адреса в сайта е английски, а ship to в paypal e български.
Предварително благодаря на отзовалите се    bouquet

# 267
Можеш да видиш и в темата за пейпал
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592341.360
 Simple Smile

# 268
http://eli7.snimka.bg/children/h-amp-m-george-next-i-dr.588465.24740026
ето ги покупките ми от Н/М и от ученическия сектор от Асда няколко неща за моята бъдеща първокласничка,само екипа е доста голям
от Н/М нещата са мн хубави,елека е за ръст 128 и е ок на голямата,поличките също стоят много сладко,клиновете най-много зарадваха каката, защото не обича да носи чорапогащници,ако някой го интересува нещо отговарям Wink

И аз очаквам за първокласничката доста неща подобни на вашите. Интересува ме черното екипче на ASDA то ли ви е голямо и кой размер сте поръчали.

# 269
  • Пловдив

Дължина от рамото до кръста-33см.,ширина под мишниците - 30см.

Аз имам въпрос към мамите,които имат олекотена завивка от UK - не мога да преценя каква дебелина да си поръчам-колебая се между 10,5 и 13  newsm78  По принцип зимата е топло вкъщи,но от друга страна съм малко зиморничава,та не знам и аз.
Моля за помощ!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт