Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
http://eli7.snimka.bg/children/h-amp-m-george-next-i-dr.588465.24740026
ето ги покупките ми от Н/М и от ученическия сектор от Асда няколко неща за моята бъдеща първокласничка,само екипа е доста голям
от Н/М нещата са мн хубави,елека е за ръст 128 и е ок на голямата,поличките също стоят много сладко,клиновете най-много зарадваха каката, защото не обича да носи чорапогащници,ако някой го интересува нещо отговарям Wink

И аз очаквам за първокласничката доста неща подобни на вашите. Интересува ме черното екипче на ASDA то ли ви е голямо и кой размер сте поръчали.
поръчах размер 8-9 г 128-135см пише на него/щерка ми е 128см/,но е доста голям,ще го дам на майка ми да прецени дали може да се преправи,ако не ще и поръчам от Н/М,има мн сладки и там на добри цени,иначе гуменките за физическо са идеални и бяха сам 2,50
И аз съм поръчала такива гуменки дано съм уцелела размера /UK11/ а за дрешките поръчвам 6-7 години че нещо английските размери малко ми големеят особено бебешкото.

# 286
  • Пловдив
www.littlewoods.com      приемат ли Бг карти и колко е минимума за БД ?
 Thinking
Благодаря ви
Момиченце къде го откри този сайт, има интересни неща и то на добри пари, хайде да пускаме поръчкаааааааааа! Гледам гледам, но не им разбирам цените точно как се формират!

Това е сайта, който доставя само в Англия! Доставката е безплатана до УК адрес за всички артикули, с изключение на тези на които е изришно указано в описанието. Аз пазарувах от тук http://www.littlewoodseurope.com когато имаха безплатна доставка до БГ и отстъпка 10евро над 30 евро поръчка. Иначе ако не се лъжа доставката до БГ е 5 евро. Аз платих с Пей Пал, но мисля че приемат и БГ дебитни и кредитни карти.
Да добавя, че правят 30 лири отстъпка за нови клиенти при поръчка над 50лири, НО на изплащане!!

# 287
Значи не е оферта
Аз на кредит и дъвка не съм си взимала Simple Smile

# 288
Супер мудно е с посредник, от 2 седмици чакам една рокля и нищо. Sad Еххх защо не доставят директно до Бг някои сайтове. Sad

# 289
  • София
Видях, че има някакво приятно намаление в Асдата, ама нали съм боса с английския, та да питам по-вещите в занаята до кога е! Има и безплатна доставка над 20 паунда, ама е май за училищния сектор така като гледам!
Хм повечето неща за Out of stock!

# 290
Здравейте. Искам да се оплача, че вече 2 пъти поръчвах блузи от НЕКСТ /дъщеря ми е на 3г/, 1-я с размер 3-4/98-104/ и беше огромна. Втория път взех № 2-3/92-98/ и пак бяха големи, едната даже по-голяма от огромната! Сега имам блузи чак за догодина, а за сега повече не смея да взема от там. Днес поръчвах за 1-ви път с КДшопинг и съм възхитена от експресното им обслужване и перфектна комуникация! Лирата ми я сметнаха на 2.38 /някой питаше какъв им е курса/. За поръчката от НЕКСТ не ми взеха нищо ,а за M&S-3.90 ЛИРИ И 5% в/у  сумата комисионна.Ще видя как ще се представят по-нататък.

# 291
  • Варна
Тази блуза на Некст дали я има някой?   http://www.next.co.uk/x48796s2#119971x48    119-971-X48  Ако може размери на 4-5г или 5-6 също ще ме ориентира.
Довечера късно ли е? Поръчвала съм такава, но преди 2 г., нашата е бяла, относно размерите напълно си отговарят на номерата, аз съм много доволна от Некст. По принцип поръчвам следващия размер без да е огромна, за да може да се носи по-дълго.
Така, оказа се, че нашата е за 7 г и 122 см височина - дължина от рамо 46 см, ширина от мишница до мишница 41 см, дължина на ръкав от рамо 42 см. Ако детето ти е на 5 г, бих поръчала размер 5-6 г  Peace
Поръчах размер 4-5г. Ще дам размери като я получа.

# 292
  • София
Момичета, малко спам, извинявам се  Embarassed, но ми е важно  Peace
От миналата седмица съм леко напрегната  Grinning, заради една поръчка от M&S, на която статусът в страницата на ДХЛ е доставена, но не срещу подпис, а на рецепция ... и се притеснявам дали ще пристигне при мен ... на адрес на Г. е - единственият начин да разбера дали е натоварена и е пристигнала с курса, който пътува за БГ на 18.08. е днес в рамките на деня да получа стандартният смс ... ако не получа, тогава да се обадя - това беше отговора на телефонното ми обаждане ... та молбата към вас е, като получите смс от Г. за пристигнали пратки да ми драснете едно лично, за да не спамим в темата  Peace, че чакането така леко ме изнервя ...

Предварително ви благодаря   bouquet

п.п. Днес обработват курс 38 и 39 - смс-и до края на деня  Peace

# 293
А дано smile3508

.....ама надали ,стана 100 ч.

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 19:52 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

# 294
Да помоля някой ако има кодове за  Киди Кеар??? PraynigЩе съм много благодарна

# 295
  • София
А някой поръчвал ли е чаршафи от английските сайтове?
Последно купувах от ларедут ама сега нещо не мога да се оправя с този сайт!
Та някой ако има нещо като идея да сподели!

# 296
Поръчвах от Теско един детски комплект от памук и полиестер, намален беше на 9.99 май, горната част е с полиестер на плика, отдолу е друга материята, от 100% памук. Вече един път го изпрах добре се представя засега.Много е красив, с едни кутрета, и на няколко места с камъчета..Не че харесвам много камъни, но доста добре са го направили! От H&M  имам само поглед отгоре, нямам идея пир пране как са!

# 297
  • София
Ранички за Детска градина да сте срещали, освен в M&S ?

# 298
Ранички за Детска градина да сте срещали, освен в M&S ?

В ebay има. Поне аз от там купих миналата година.

# 299
И в sportsdirect имаше по 4-6 лири.

Общи условия

Активация на акаунт