Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 270

Дължина от рамото до кръста-33см.,ширина под мишниците - 30см.

Аз имам въпрос към мамите,които имат олекотена завивка от UK - не мога да преценя каква дебелина да си поръчам-колебая се между 10,5 и 13  newsm78  По принцип зимата е топло вкъщи,но от друга страна съм малко зиморничава,та не знам и аз.
Моля за помощ!  Praynig
Ще ни е големичко,значи сме за расмер по-малко
Благодаря ти ! Simple Smile

# 271
Тази блуза на Некст дали я има някой?   http://www.next.co.uk/x48796s2#119971x48    119-971-X48  Ако може размери на 4-5г или 5-6 също ще ме ориентира.
Довечера късно ли е? Поръчвала съм такава, но преди 2 г., нашата е бяла, относно размерите напълно си отговарят на номерата, аз съм много доволна от Некст. По принцип поръчвам следващия размер без да е огромна, за да може да се носи по-дълго.
Така, оказа се, че нашата е за 7 г и 122 см височина - дължина от рамо 46 см, ширина от мишница до мишница 41 см, дължина на ръкав от рамо 42 см. Ако детето ти е на 5 г, бих поръчала размер 5-6 г  Peace

# 272
  • София
Може ли отзиви за тези две фирми доставчици от първа страница?
 Easy2buy
 kdshopping 

mela аз бих ти препоръчала brits. Последно им сравнявах цените с тези на kdshopping . Да процента им е по-нисък, транспорта също малко, имат безплатен куриер за суми над 100 паунда, ноооо последно ми дадоха курс на лирата 2, 38 и освен това ми искаха 3.99 паунда за доставка от Некст, която при бритс отсъства. Мисли си.

# 273
Ами май не е по-изгодно при Brits, ако се сметне всичко+кг. Може би да излиза приблизително едно и също за 100 лири примерно. За под 50 лири може би пак ще излезе приблизително еднакво, дори бритс може би ще е по-скъпо, защото на кг им е по-скъпо, а взимат 4 лири комисионна до 50 лири, а другите взимат 5%, което за 50 лири е 2,5 лири. Абе...който е по-удобен май най-добре да се ползва. Може да опита и 2-та и да си избере в зависимост от това какво е обслужването Simple Smile (не съм използвала нито едните, нито другите).

# 274
Ами май не е по-изгодно при Brits, ако се сметне всичко+кг. Може би да излиза приблизително едно и също за 100 лири примерно. За под 50 лири може би пак ще излезе приблизително еднакво, дори бритс може би ще е по-скъпо, защото на кг им е по-скъпо, а взимат 4 лири комисионна до 50 лири, а другите взимат 5%, което за 50 лири е 2,5 лири. Абе...който е по-удобен май най-добре да се ползва. Може да опита и 2-та и да си избере в зависимост от това какво е обслужването Simple Smile (не съм използвала нито едните, нито другите).
На мен Бритс в началото на май това ми взеха като комисион
––––––––––––––––––
- £107.75-suma na artikulite

- £7.54- 7% komisionna
––––––––––––––––––
Кореспонденцията им по мейл не е лоша,но мен вече не ме устройва Simple Smile

# 275
Къде мога да видя курса на лирата, който използват KD shopping?

# 276
Някой знае ли защо Г. се бавят толкова?

# 277
  • София
Написали са, че има забавяне камиона. А защо се е забавил може само да се гадае.

# 278
  • София
Написали са, че има забавяне камиона. А защо се е забавил може само да се гадае.
Точно щях да питам същото, някой обаждал ли им се и какво са му отговорили  newsm78

# 279
  • София
Точно щях да питам същото, някой обаждал ли им се и какво са му отговорили  newsm78
Мда сега говорих с тях по друг повод и ги попитах кога ще дойде камиона. Утре сутринта го очакват!

# 280
аз последно поръчах от Некст чрез Уин компъни само заради това ,че нямат доставка до ук адрес и смятат курса на паунда за деня по фиксинг,но пък са доста бавни,комуникацията куца,а КД шопинг съм ползвала няколко пъти и ми харесва бързината им,обаждат се мн бързи и още на др ден нещата са поръчани,и най важното пристигат бързо,защото имат курсове два пъти в седмицата,зависи всеки какво го устройва-борзина,комуникация,цена ....

# 281
http://eli7.snimka.bg/children/h-amp-m-george-next-i-dr.588465.24740026
ето ги покупките ми от Н/М и от ученическия сектор от Асда няколко неща за моята бъдеща първокласничка,само екипа е доста голям
от Н/М нещата са мн хубави,елека е за ръст 128 и е ок на голямата,поличките също стоят много сладко,клиновете най-много зарадваха каката, защото не обича да носи чорапогащници,ако някой го интересува нещо отговарям Wink

И аз очаквам за първокласничката доста неща подобни на вашите. Интересува ме черното екипче на ASDA то ли ви е голямо и кой размер сте поръчали.
поръчах размер 8-9 г 128-135см пише на него/щерка ми е 128см/,но е доста голям,ще го дам на майка ми да прецени дали може да се преправи,ако не ще и поръчам от Н/М,има мн сладки и там на добри цени,иначе гуменките за физическо са идеални и бяха сам 2,50

# 282
www.littlewoods.com      приемат ли Бг карти и колко е минимума за БД ?
 Thinking
Благодаря ви

# 283
  • София
 Thinking
Благодаря ви
Момиченце къде го откри този сайт, има интересни неща и то на добри пари, хайде да пускаме поръчкаааааааааа! Гледам гледам, но не им разбирам цените точно как се формират!

# 284
 Thinking
Благодаря ви
Момиченце къде го откри този сайт, има интересни неща и то на добри пари, хайде да пускаме поръчкаааааааааа!
Нонче няма те в скайпа,има и код 30п. от 50 Simple Smile
Големите цифри са май нещо като на кредит Simple Smile по-опитните да кажат

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 16:50 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

Общи условия

Активация на акаунт