Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Поръчвах от Теско един детски комплект от памук и полиестер, намален беше на 9.99 май, горната част е с полиестер на плика, отдолу е друга материята, от 100% памук. Вече един път го изпрах добре се представя засега.Много е красив, с едни кутрета, и на няколко места с камъчета..Не че харесвам много камъни, но доста добре са го направили! От H&M  имам само поглед отгоре, нямам идея пир пране как са!
Благодаря, по-скоро ме интересуват такива за спални с ластици 160/200. Ще ровя да гледам!

# 301
  • София
А дано smile3508

.....ама надали ,стана 100 ч.

Днес се обаждах по телефона няколко пъти .. казаха до края на вечерта  Peace, честно казано, като видях поста ти се поуспокоих, мислех, че само аз нямам смс  .... моля, драсни ми едно лично, ако получиш  Hug

# 302
Няма проблем Simple Smileще пиша

# 303
Ох, това чакане на СМС от Габко ще ме побърка вече, кое време стана

# 304
Ако някой гони безплатната доставка от http://www.mandmdirect.com/ искам да се включа с едно яке за 16 лири.

# 305
  • Пловдив
А някой поръчвал ли е чаршафи от английските сайтове?
Последно купувах от ларедут ама сега нещо не мога да се оправя с този сайт!
Та някой ако има нещо като идея да сподели!

Аз съм набелязала няколко в e-bay,но още нищо не съм купила  Embarassed  Мисля да взема и детски и за нас,но за съжаление много трудно намирам комплекти и с долен чаршаф-масово са без-ако някой е виждал такива,нека покаже.
И пак да попитам за олекотените завивки-никой ли не е купувал да ме ориентира колко дебело е това 10.5 и 13 tog  Praynig    Praynig     Praynig

# 306
И пак да попитам за олекотените завивки-никой ли не е купувал да ме ориентира колко дебело е това 10.5 и 13 tog  Praynig    Praynig     Praynig

Дано ти е от полза. С две думи-колкото по-големи цифрите, толкова по-дебела завивката.
If you like a bedroom with no heat, even in winter, then I would go for a 13.5 tog duvet. I you feel the cold, then 15 would be suitable, but 15 can be too warm. Men find 15tog too hot and end up kicking it off and you wake up freezing.

A 13.5 tog duvet with a thick duvet cover in winter will keep you warm as toast.

A 4.5 or even a 3.5 is too little. You'll freeze in the winter. They are only suitable for summer.

# 307
  • Пловдив

Дано ти е от полза. С две думи-колкото по-големи цифрите, толкова по-дебела завивката.
If you like a bedroom with no heat, even in winter, then I would go for a 13.5 tog duvet. I you feel the cold, then 15 would be suitable, but 15 can be too warm. Men find 15tog too hot and end up kicking it off and you wake up freezing.

A 13.5 tog duvet with a thick duvet cover in winter will keep you warm as toast.

A 4.5 or even a 3.5 is too little. You'll freeze in the winter. They are only suitable for summer.

Много благодаря-значи поръчвам 13.5 .
Ще дам отзиви като ги получа  Hug

# 308
  • София
mucko, ти от кой сайт ще поръчваш? Ще чакам и аз отзиви.

# 309
  • София
А дано smile3508

.....ама надали ,стана 100 ч.

Днес се обаждах по телефона няколко пъти .. казаха до края на вечерта  Peace, честно казано, като видях поста ти се поуспокоих, мислех, че само аз нямам смс  .... моля, драсни ми едно лично, ако получиш  Hug
Аз го получих в 7.30 тази сутрин  Hug

# 310
И аз получих тази сутрин, какво беше това забавяне 3 дена.  Grinning

Като съм посочила склад София, трябва ли да натискам нещо в сайта им (потвърди доставка?) или просто отивам да си взема нещата?

Малко ми е чудно как лятна рокличка е 1кг, ама айде, да не би това да е минимумът?  Grinning

# 311
foxie минимумът при Г. е 1 кг. и не мерят до точност след това, а закръглят всеки почнат кг.
т.е. ако нещо тежи примерно 1 кг и 200 гр - те го таксуват за 2 кг.
мен ме подразни това, че са пуснали смс 7 часа сутринта, в мейла им пише да се потвърди доставката до 10 часа сутринта на същата дата т.е. днес!!!!!
По-предния път не бях получила въобще смс от тях и не успях да потвърдя навреме, напоследък трупат доста черни точки пред мен

# 312
Да,това е минимумът 1кг Simple Smile

# 313
Мами,има ли някой който минава през Черни връх и има да взима пратка от Г ?
Днес ми е трудно излизането,защото съм сама с малката Rolling Eyes
Ще си платя за превоза Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 11:00 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

# 314
  • в тристайна гарсониера :)
foxie минимумът при Г. е 1 кг. и не мерят до точност след това, а закръглят всеки почнат кг.
т.е. ако нещо тежи примерно 1 кг и 200 гр - те го таксуват за 2 кг.
мен ме подразни това, че са пуснали смс 7 часа сутринта, в мейла им пише да се потвърди доставката до 10 часа сутринта на същата дата т.е. днес!!!!!
По-предния път не бях получила въобще смс от тях и не успях да потвърдя навреме, напоследък трупат доста черни точки пред мен

От кога е това закръгляне на килограмите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт