Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 130
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • на малък остров в океана
Здравейте, момичета, имам нужда от помощ! Опитвам се да се регистрирам в сайта на Теско - използвам данните на Емпреса. На адрес ми излиза отметка с няколко варианта - кой точно да попълня. А на телефон - кой номер да попълня - пробвах моя, но нещо не го харесва  Laughing Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

Алекс, ето така ми изглежда адреса в Теско.
Цитат
335-351 Empresa.mail 335-351 Rainham road south
Dagenham
Essex RM10 8QR
United Kingdom
00447 502215006
Попълнила съм телефонния номер на Емпреса, тъй като с български не ставаше. Отдавна съм се регистрирала, но помня, че като ти даде възможните адреси, отговарящи на кода, някъде отдолу имаше бутон edit manual или нещо подобно.

# 706
Вишенка, незнам от кога поръчваш, но аз вече рядко поръчвам от Некст и H&M по намаления, просто защото само малка част доставят на посредника.
Предполагам, че посредника не следи ежедневно движенията по сметката си, нямам идея дали и в History гледа, когато има много поръчки.
Ползвам  посредник, с който имаме и др вид отношения и щом и на мои поръчки резултата е доста недоставени неща, лично за мен, не смятам, че вината е в посредника, а в политиката на сайта и начина им на работа.
Много неприятно, но вероятно този посредник ще ти предложи при следваща поръчка да не ти начисли комм или нещо друго, защото в противен случай ще те загуби.
Поне моят посредник прави така.
Не милата, Naughty този посредник написах сега ми гневното писмо, ooooh! "само да ми каже без псувни" - поне 1 стока имам и трябва да радвам се (да, ама 1 панталони за стойноста 4 паунда излизали ми 4+3,9 доставка от сайта+2 паунда - половина от процент за посреднечество= 10 паунда)  и трябва много благодарна съм, че не ми е взели доставка от спортдирект (ама от там по принцип без доставка поне така пиша на сайта, ако не било така бих поръчала общата поръчка с някоя маца).
Молят мен "без цинизм, защото има и други фирми на пазара"
 #Crazy

п.с само да уточня - тези артикули кои "няма" и сега има в наличноста в сайта, ако бих били толково добри, можах ми все пак ги доставя, просто ги пусна в общата поръча коя правят от сайта

могам да повярвам, че артикули отказани, че правят моята поръчка вместо мен, ама аз предполагам, че тогаво трябва получа неща в отделен плик (нали не от общата поръчка съм)

# 707
  • Пловдив
Вишенка, незнам от кога поръчваш, но аз вече рядко поръчвам от Некст и H&M по намаления, просто защото само малка част доставят на посредника.
Предполагам, че посредника не следи ежедневно движенията по сметката си, нямам идея дали и в History гледа, когато има много поръчки.
Ползвам  посредник, с който имаме и др вид отношения и щом и на мои поръчки резултата е доста недоставени неща, лично за мен, не смятам, че вината е в посредника, а в политиката на сайта и начина им на работа.
Много неприятно, но вероятно този посредник ще ти предложи при следваща поръчка да не ти начисли комм или нещо друго, защото в противен случай ще те загуби.
Поне моят посредник прави така.
Не милата, Naughty този посредник написах сега ми гневното писмо, ooooh! "само да ми каже без псувни" - поне 1 стока имам и трябва да радвам се (да, ама 1 панталони за стойноста 4 паунда излизали ми 4+3,9 доставка от сайта+2 паунда - половина от процент за посреднечество= 10 паунда)  и трябва много благодарна съм, че не ми е взели доставка от спортдирект (ама от там по принцип без доставка поне така пиша на сайта, ако не било така бих поръчала общата поръчка с някоя маца).
Молят мен "без цинизм, защото има и други фирми на пазара"
 #Crazy

п.с само да уточня - тези артикули кои "няма" и сега има в наличноста в сайта, ако бих били толково добри, можах ми все пак ги доставя, просто ги пусна в общата поръча коя правят от сайта

могам да повярвам, че артикули отказани, че правят моята поръчка вместо мен, ама аз предполагам, че тогаво трябва получа неща в отделен плик (нали не от общата поръчка съм)

Мила, би ли споделила кой е посредника?

# 708
Ама, ако преди "чисто евентуално питах" защото може не разбрала нещо, но след техено гневно писмо (нали мен трудно обърка в сайта с няоя друга колко никове да не сменя) - могам
Brits  Crossing Arms

и още ми напишах - нали ние върнали на вас пари за отказани артикули, от какво още вие не доволни? - а аз глупава мислила, че връщане на пари за отказани артикули това нормално, а сега разбирам, че това голямо щедроста от посредника

Клиентите ни се възползват от  всички промоции на посочените сайтове ! - това пиша в сайта им, знам от френски посредники, че това значи, че могат ползва кодове вместо мен Whistling Но тези ми откажах в кода -5 паунда

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 22:22 от vishenka

# 709
  • Пловдив
Ама, ако преди "чисто евентуално питах" защото може не разбрала нещо, но след техено гневно писмо (нали мен трудно обърка в сайта с няоя друга колко никове да не сменя) - могам
Brits  Crossing Arms

На въпроса за ползването на кода - много пъти се е коментирало в другата тема, че посредниците винаги се съгласяват да го ползват. Код не може да се ползва когато имаш чакаща поръчка. От тук следва, че най вероятно посредника не е пускал само за теб, още повече, че доставка под 6лири сайта не изпълнява, а ти пишеш, че панталона, който си поръчала е 4лири. Трето, с което не ги оправдавам е, че по време на намалението в сайта беше лудница - моята оръчка ми костваше много часове и нерви и постоянно рефрешване, защото сайта беше перманентно блокирал. Та много е вероятно да не са успели да го пуснат по време на намалението, а след това или да са успели и да са те излъгали. За мен посредника трябваше да те уведоми, че артикулите ти ги няма и щеше да имаш възможност да откажеш поръчката. Ти вече знаеш, че докато е в Чакащи може да се анулира  всичко. Съжалявам, че така се е получило и те съветвам за в бъдеще са се ориентираш към друг посредник.

# 710
Момичета,някой случайно да е поръчал от тези ботушки № 11
     http://www.next.co.uk/x482648s5      ,ако да може ли да ми измерите стелката или пък друг номер ако имате,пак ще ми е от полза,за да се ориентирам   Peace

Благодаря Ви   Hug  Hug
имаме ги в сиво,ук 13 стелката довечера ще я измеря,но предполагам тр да е около 21см
Благодаря ти,ако наистина е 21см,на № 11 би трябвало да е към 19см,ако е така ме устройва  Laughing,имаме от велурените ботушки № 11 -стелката им е 19см,но се чудя дали и на този модел ще е толкова  Rolling Eyes

# 711
Аз най-първо попитах за кода - нали съм от стиснати и можах на 5 паунда повече стока да поръча.
Поръчка ми беше 11 паунда - нали първо сложах всичко в коша- погледах, сложах кода, пограех се с стоки.
После поръчах на посредник, те казвах че код не става, добре бе, поръчайте (ама махнах един артикул), и после ги питала- има ли всичко, поръчали, защото стоки и намаление свършват се.
Казвах ми че всичко поръчано, да следя в сайта им за раздвижване.
И най-после получах писмо - че пратка ви пристигнала на нашият адрес, ама хавлиите няма само едни панталони.

И този опит направо ми отказва ползва посредник. По-добре сама ще рискувам,  сайта ще ми отказва артикули, трия поръчки,  Хермес не ще намира адреса ми, но поне знам какво става с поръчка ми.

просто интересно ми - ако не поискал ползва код (а сигурна съм че го ползвал и сложил 5 паунда в джоба си), ако не пускал само моята поръчка и вземах пари за посредничество, толково ли му беше малко, че още и 3,9 паунда поискал от мен за доставка Thinking

# 712
Аз най-първо попитах за кода - нали съм от стиснати и можах на 5 паунда повече стока да поръча.
Поръчка ми беше 11 паунда - нали първо сложах всичко в коша- погледах, сложах кода, пограех се с стоки.
После поръчах на посредник, те казвах че код не става, добре бе, поръчайте (ама махнах един артикул), и после ги питала- има ли всичко, поръчали, защото стоки и намаление свършват се.
Казвах ми че всичко поръчано, да следя в сайта им за раздвижване.
И най-после получах писмо - че пратка ви пристигнала на нашият адрес, ама хавлиите няма само едни панталони.

И този опит направо ми отказва ползва посредник. По-добре сама ще рискувам,  сайта ще ми отказва артикули, трия поръчки,  Хермес не ще намира адреса ми, но поне знам какво става с поръчка ми.

просто интересно ми - ако не поискал ползва код (а сигурна съм че го ползвал и сложил 5 паунда в джоба си), ако не пускал само моята поръчка и вземах пари за посредничество, толково ли му беше малко, че още и 3,9 паунда поискал от мен за доставка Thinking

Напълно е възможно вече да е правена поръчка от техния акаунт с този код и да не могат да го ползват повторно. Често се случва при поръчка вичко д е ок, но после когато в магазина подготвят доставката да се окаже, че сума ти неща не са налични. В този случай магазина връща пари, а посредника на теб. Когато има намления това е често срещано явление.

# 713
Здравейте, момичета. Не знам дали въпроса ми е за тук, но понеже е свързан с една от веригите, та искам да попитам. Аз живея в Черна гора. Искам да си поръчам някои работи от Некст, но като съм в Бг се включвам в обща, обаче сега ме интересува дали с посредник мога да си поръчам до тук, понеже много неща ми харесват. Дали като Черна гора не е в Европейски е възможно? Благодаря Ви много!

# 714
Ujasia, никъде не ми фигурира 335-351 Empresa.mail , както и Есекс преди кода, а в адреса за доставка си фигурира името на отметката( примерно това - Any Clean Premium Ltd е единия вариант). Иначе всичко друго е идентично, но са 4-5 различни отметки и незнам коя е правилната  newsm78

# 715
  • Пловдив
За желаещите да си закупят Ариел гел за пране, има по 4 лири в Асда.

Някой ще пуска ли?   Praynig    Praynig     Praynig

Аз пуснах поръчка и след 30-40 мин я отказаха...
В теско май не са намалени...

# 716
Вчера направих поръчка и имам потвърдителен е-мейл.
Минималната сума за поръчка е 25 лири.

# 717
За желаещите да си закупят Ариел гел за пране, има по 4 лири в Асда.

Някой ще пуска ли?   Praynig    Praynig     Praynig

Аз пуснах поръчка и след 30-40 мин я отказаха...
В теско май не са намалени...

аз ще пускам утре за ариела  Peace

# 718
  • на малък остров в океана
Ujasia, никъде не ми фигурира 335-351 Empresa.mail , както и Есекс преди кода, а в адреса за доставка си фигурира името на отметката( примерно това - Any Clean Premium Ltd е единия вариант). Иначе всичко друго е идентично, но са 4-5 различни отметки и незнам коя е правилната  newsm78

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299554_2460791039 … 0_900762109_n.jpg

Това, което съм оградила с червено е линк. Кликаш на него и си въвеждаш ръчно адреса. Не го търси от падащото меню.

# 719
момичета да попитам  с коя фирма посредник е най-изгодно да се поръчва от некст?

Общи условия

Активация на акаунт