Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 112
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
И аз влизам с едно въпросче - харесала съм разни дрешки за децата в спортсдирект и в теско и искам да попитам според вас от кой сайт са по-качествени? От спортс съм поръчвала и не са нещо особено, освен,че са доста по-евтини от дрехите в БГ. От теско дали са горе долу същите или са за предпочитане?
Благодаря предварително.

# 721
  • София
Нищо особено не са дрехите на теско. Стават за ясла/градина.

# 722
И аз влизам с едно въпросче - харесала съм разни дрешки за децата в спортсдирект и в теско и искам да попитам според вас от кой сайт са по-качествени? От спортс съм поръчвала и не са нещо особено, освен,че са доста по-евтини от дрехите в БГ. От теско дали са горе долу същите или са за предпочитане?
Благодаря предварително.

На мен лично и от двата сайта дрехите не ми харесват,изобщо не са качествени,поръчах веднъж и останах крайно разочарована   Peace

# 723
Аз знам,че не са като некст и H&M, но това мога да си позволя. Просто ме интересуваше от двата сайта нещата еднакво качество ли са, или единия е за предпочитане.

# 724
Здравейте, мамчета,

Моля за малко инфо ... направо съм отчаяна, немога да намеря нищо на смърфовете освен DVD и книги. Помагайте - дрехи, играчки и каквото и да е друго ми е много необходимо, че направо ми изядоха ушите ...

Предварително благодаря!

# 725
Здравейте, мамчета,

Моля за малко инфо ... направо съм отчаяна, немога да намеря нищо на смърфовете освен DVD и книги. Помагайте - дрехи, играчки и каквото и да е друго ми е много необходимо, че направо ми изядоха ушите ...

Предварително благодаря!
Виж тук http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_0_2?url=search-alias%3D … =0&sprefix=sm  Peace

# 726
супер! благодаря
А дрешки от къде мога да намеря?

# 727
  • Пловдив
супер! благодаря

Аз ти препоръчвам Асда. Според мен много си повишиха качеството тази година. Цените са много добри и каквото съм купила не ми е мръднало нито като цвят, нито като материя. Блузките, които съм поръчала (около 10-ина и повече модела) са от много стегнато и плътно трико и в действителност изглеждаха по-добре от колкото на снимките в сайта.  Peace

# 728
Благодаря предварително.

Според мен, Теско е по-добрият вариянт. От Спортс бях купила на дъщеря ми елек с Дора, на второто пране стана на топченца. Не повторих с детско от този сайт. За Теско мнението ми е, че леко избеляват трикотажните материи, но действително леко. Малката я обличам от предимно от Теско и от НМ, бельо от МС.

Djina, от НМ не е скъпо да се пазарува, аз често пазарувам от разпродажби за следващия сезон.
 Hug

# 729
Момичета,някой случайно да е поръчал от тези ботушки № 11
     http://www.next.co.uk/x482648s5      ,ако да може ли да ми измерите стелката или пък друг номер ако имате,пак ще ми е от полза,за да се ориентирам   Peace

Благодаря Ви   Hug  Hug
имаме ги в сиво,ук 13 стелката довечера ще я измеря,но предполагам тр да е около 21см
Благодаря ти,ако наистина е 21см,на № 11 би трябвало да е към 19см,ако е така ме устройва  Laughing,имаме от велурените ботушки № 11 -стелката им е 19см,но се чудя дали и на този модел ще е толкова  Rolling Eyes
не можах добре да премеря,но май е 20/20,5/см,подметката е 22см,трудно измерих,щерка ми е с краче 19,1/2см и са и добре

# 730
  • София
здравейте,

поръчката ми в асда се самоизтрива - случайно да знаете дали има някакви ограничения относно позициите или сумата на поръчката?

# 731
  • София
здравейте,
поръчката ми в асда се самоизтрива - случайно да знаете дали има някакви ограничения относно позициите или сумата на поръчката?

отговорът от предната страница.

Вчера направих поръчка и имам потвърдителен е-мейл.
Минималната сума за поръчка е 25 лири.

# 732
  • Пловдив
здравейте,

За гросъри ли питаш или за дрехите?

# 733
  • София
за дрехите?

а дали има лимит колко максимално брой позиции може да поръчаш?

# 734
супер! благодаря
пак там
http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_83450031_ln?rh= … 079cc0e369404365b
но са малко...

Общи условия

Активация на акаунт