Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 947
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
_Мелани_
Обърни се към сайта, за да ти съдействат или да ти върнат парите.

Подадох оплакване в сайта... ще видим какво ще стане..... Не че на някой му пука моето мнение и ще направи нещо , но.......

От Грабо съдействие не чакай! Пълни некадърници са!  Crossing Arms

# 166
Ами някои сайтове съдействат. Дано и при теб се получи.

# 167
Здравейте, искам да споделя , че съм КРАЙНО РАЗОЧАРОВАНА от отношението на "фризьора" от Студио Bloww, имах закупен ваучер, който изтича днес на 30 Август, но съм се заблудила, че е до края на Септември.Обадих се , за да попитам дали е възможно да го използвам на 1 Септември, при което ми отговориха нападателно , че вината не била тяхна (за което са прави) и няма как да стане, освен да доплатя още 15 лв, за да се получи реалната цена на услугата.Разбирам , че вината не е тяхна, но може ли такова отношение.. все пак тези оферти , които предлагат за каква са направени... за да остане доволен клиента или само с материална цел..да си приберат паричките... така бизнес не се прави... много съм разочарована!!
Този ваучер важеше за юли и август. Така, че си имала 2 месеца да се запишеш. Обади се и попитай дали може да те вмъкнат днес в графика. Иначе "фризьора" (кавичките не знам защо са Simple Smile) си изпълнява ваучерите точно като, ако си на нормална цена.

# 168
Обадила съм се на 29.08. и ми казаха, че до 3 Септември всички часове били заети, но ако съм искала на 31 и на 1 да съм се запишела , но да доплатя 15 лв.Аз кога трябва да си запазя час, може би 1-2 седмици предварително..........  #Crazy И какво е това 15 лв.. или има свободен час , или не.... значи ако си платя още..веднага се намира начин..... големи тарикати...
А това отношение на салона се оказва, че не е само към мен , ами още 40 човека...... за какво говорим..

Подадох оплакване в Грабо , при което ми отговориха , че ще ми възстановят сумата.Радвам се, че реагираха бързо и няма да остане безнаказан поредния "тарикат"...

# 169
# 170
Аз съм с ши лак вече близо година, за мен е страхотен варианта да го сложа и да забравя за маникюра за 10 дни напред. Но реалната му цена в никакъв случай не е 50 лв, а смея да твърдя, че съм клиент на салон, който никак не е евтин, но и където компромиси с материали, хигиена и персонал не се допускат. Така че, ши лак с най-скъпия вариант на лакове и разни там основи и т.н. не надхвърля 30 лв. Знам от педикюристката ми, кмоято работи в друг салон, че има внесени много лакове и материали, имитиращи оригиналните ши, но били много некачествени, напуквали се и се лющели много бързо. Така че офертата като оферта не струва кой знае колко по малко, и то само при положение, че се работи с топ материалите за поставяне и сваляне на лака Peace

# 171
http://www.lapni.bg/offer/823
Какво мислите за такава терапия?

# 172
  • Пловдив
Аз съм с ши лак вече близо година, за мен е страхотен варианта да го сложа и да забравя за маникюра за 10 дни напред. Но реалната му цена в никакъв случай не е 50 лв, а смея да твърдя, че съм клиент на салон, който никак не е евтин, но и където компромиси с материали, хигиена и персонал не се допускат. Така че, ши лак с най-скъпия вариант на лакове и разни там основи и т.н. не надхвърля 30 лв. Знам от педикюристката ми, кмоято работи в друг салон, че има внесени много лакове и материали, имитиращи оригиналните ши, но били много некачествени, напуквали се и се лющели много бързо. Така че офертата като оферта не струва кой знае колко по малко, и то само при положение, че се работи с топ материалите за поставяне и сваляне на лака Peace

Май не се прочела добре,че в офертата влиза и масаж явно частичен на гръб... WinkИ затова реалната цена е  такава.

# 173
Днес ядох гирос - еми не ми хареса! Нито месото, нито картофите, скъсах се от киселини!

# 174
  • Пловдив

Май не се прочела добре,че в офертата влиза и масаж явно частичен на гръб... WinkИ затова реалната цена е  такава.

tandonova79, а ти къде го прочете тоя масаж на гръб? пише си Citrus Spa  масаж на ръце

и според мен обявената реална цена е много висока.. при моята маникюристка, която се справя перфектно, и работи само с качествени материали цената на шилака е 20 лв. без ваучер и с всичките му там екстри - почистване, оформяне, пилене,  обезмаслители, основи, топ, масажче на ръцете и всичко...

# 175
  • Пловдив
Ето от тук... Rolling Eyes

Заредете тялото с цитрусови витамини и после с елегантен маникюр се впуснете във вихъра на отиващото си лято с ваучер за SHELLAC + декорация или френски маникюр + Citrus Spa масаж за 22 , вместо 50 лв лв в студио за красота Меррт.

АААаа,така не е честно!Сега като отворих пак офертата вече е написано в лаво и е болднато,че масажа е на ръце!А сутринта пишеше само това,което цитирах...

# 176
  • Пловдив / София

Според мен - не. 140лв. само за разговорен английски. Просто ще ти дадат да заучиш готови фрази, което и без учител мажеш да постигнеш.
Това е моето мнение.

# 177

Според мен - не. 140лв. само за разговорен английски. Просто ще ти дадат да заучиш готови фрази, което и без учител мажеш да постигнеш.
Това е моето мнение.

Абсолютно не си заслужава! Виж това и ги сравни ПОЖЕЛАХТЕ ОТНОВО: Курс по английски език от 103 учебни часа на н … 99лв вместо 400лв

Разбира се, горната оферта е за София, но като имаш предвид, че там е и с една идея по-скъпо, значи цената на посочения в Пловдив курс би трябвало да е не повече от 100лв, да не кажа дори по-малко.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 18:30 от MammaMiaa

# 178

Имаше много положителни коментари за маникюристката в Богиня   Laughing 
http://www.lapni.bg/offer/873

# 179
Ще помоля за становище по два въпроса Simple Smile
http://www.zadrujno.bg/945/atraktivni-kluchodurjateli-aksesoari- … -kolichestvo.aspx -Малката се затръшка като видя тези ключодържатели според вас добра ли е цената?

Втория по належащ виждам,че в Грабо са пуснали секция за ученика Simple Smile http://grabo.bg/school има курсове за децата по английски дали са на добри цени? 4 месечен курс за 120 лв. ми се вижда доста изгодно?Книжки има някъкви от "Сиела" също дали си струват някой купувал ли е на 50 % от "Сиела" нали са големи книжарници?

Общи условия

Активация на акаунт