Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
От фризьорката в Диамант имаше много доволни, нали? Да не би да се бъркам

Пак има оферта и се чудя дали да не ги съчетая с почистването на лице  Rolling Eyes

# 346
  • Пловдив
А отзиви за маникюристката,някой има ли?

Да си побутна питането,някои с отзиви?

# 347
# 348
Не съм правила ботокс на коса, но иначе ходя при фриз.ора и съм много доволна от него. Запиши си обаче час навреме, че имаше оплакване от едно момиче, което се е обадило в последните дни на предната оферта и не са имали свободни часове.

# 349
Ако сте правили процедурата "ботокс за коса" бихте ли споделии ???

# 350
  • Пловдив
И аз взех http://grabo.bg/plovdiv/50-otstapka-za-tzialostna-grija-za-kosa- … e-0kmds#topscroll
Ботокс терапията не съм я правила, но от фризьора останах много доволна, преди 4 месеца

# 351
  • До хладилника, който обичам
2 бр. диоптрични едномесечни лещи + 100 мл разтвор = 10 лв си взех аз. Струва ми се добра оферта Simple Smile

# 352
Браво Бу, офертата е страхотна не бях я забелязала и аз ще си взема   bouquet

# 353
  • София
Браво Бу, офертата е страхотна не бях я забелязала и аз ще си взема   bouquet

Aз си взех от софийската им оферта преди месец. Тогава бяха посочили, че лещите са с изтичащ срок на годност и трябва да се сложат до края на септември. Моите обаче са годни до пролетта и още не съм ги пробвала. Разтворът е годен поне още 2 години и е в опаковка, позволена да се носи в самолета в ръчен багаж. Ако искате питайте за отзиви в общата тема. Сигурно вече има хора, които ги носят.

# 354
  • До хладилника, който обичам
Аз питах изрично за срока на годност сутринта, преди да взема ваучер, защото това ми мина най-напред през ума. Казаха ми, че е до 2014-та, демек има още малко време Laughing
Много ме привлякоха не само лещите (които могат да се носят и повече от месец, както знаем, въпреки че "не е препоръчително"), но и опаковката разтвор - идеален е за пътуване, наистина!

# 355
и аз ще се възползвам от лещите.много добра оферта.тъкмо трябва да си сменям моите

# 356
А на коя фирма са лещите и разтвора?

# 357
  • София
А на коя фирма са лещите и разтвора?

Цайс  Peace. На разтвора си пише официално, а за лещите - те казват.  Laughing  Все пак надписите са на немски език.

Между другото, миналата година на дъщеря ми ѝ се наложи да купи същата опаковка разтвор, защото щеше да пътува с нискотарифна самолетна компания и даде почти 10 лв само за разтвора. А в случая в 10-те лева има и лещи  Laughing.

# 358
# 359
  • о`майна лунна нощ е
http://grabo.bg/ipl-fotoepilatziia-na-podmishnitzi-za-1190lv-0uns2su
Отзиви и заслужава ли си? Цената е доста ниска като правя сравнение с други оферти. Но качеството на процедурата, апаратурата ....
Ще се радвам да споделите мнения   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт