Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 510

http://grabo.bg/kombinirano-mesno-plato-25kg-plius-4-shopski-sal … -otstapka-0bm6mnb

Искам да изкажа очарованието на мен и семейството ми от тази оферта. Хапнахме доволно, наистина голямо месно плато, с малко вкусни картофки. Обслужването беше на ниво, въобще беше приятен обядът в "Гладиатори".
Съветвам тези, които се чудят все още, да се възползват от тази оферта, няма да съжалявате!  smile3521

# 511
  • София
Спешно трябва да разпечатам ваучер от kolektiva.bg , но не намирам от къде. Моля за помощ!  Praynig  bouquet

И аз не можах, но реших, че не става, защото ваучерът още не е валиден (офертата още тече и ваучерът е от 16-ти).

# 512
  • Пловдив

http://grabo.bg/kombinirano-mesno-plato-25kg-plius-4-shopski-sal … -otstapka-0bm6mnb

Искам да изкажа очарованието на мен и семейството ми от тази оферта. Хапнахме доволно, наистина голямо месно плато, с малко вкусни картофки. Обслужването беше на ниво, въобще беше приятен обядът в "Гладиатори".
Съветвам тези, които се чудят все още, да се възползват от тази оферта, няма да съжалявате!  smile3521

На нас също ни хареса.

# 513
Здравейте, и аз да се запиша   bouquet Знаете ли хубави оферти за началото на декември месец, може и за почивка за два дни? Благодаря. Simple Smile

# 514
  • Пловдив
и мен много ме дразнят тия от колектива.. 2 дни ги чаках за тия ваучери .. и като видях че и вие не сте ги получили и им писах гневен мейл...
Е.. 5 мин по-късно ваучерите ми вече са налични!  Mr. Green
Можело значи!

# 515
  • Пловдив
Здравейте, и аз да се запиша   bouquet Знаете ли хубави оферти за началото на декември месец, може и за почивка за два дни? Благодаря. Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/oferti/

# 516
  • о`майна лунна нощ е
Странно наистина, не могат да се разпечатват от сайта сега, а съм разпечатвала от там. Пробвай от мейла за потвърждение.

И ние пробвахме шоколадовата торта на Мон Шери- много ни хареса.
Също и сачовете от Арбанаси, въпреки че някой сподели,че нямало много месо, аз да кажа обратното-имаше и то доста и бяха много вкусни. Пак ще вземем,ако пуснат.
Peace

Във вторник и ние ходихме в Арбанаси. Наистина в платото нямаше много месо /мисля, че бяха 3 или 4 пържоли/, но за сметка на това беше наистина вкусно и определено - доста доволно количество. 4-ма възрастни и 2 деца /които хапнаха, а не само чоплеха в чиниите/ и едва ги изядохме 2-те порции, които ни сервираха. А виното - харесаха ни и двата вида от офертата. Но за пореден път имах "късмета" да ме сложат на шофьорското място, та повече гледах, отколкото  се наслаждавах на виното.

За тортата от Мон Шери мога да дам отзиви в неделя.
Само да питам - вие, които сте закупили ваучери за нея, получихте ли съобщение, че заявките за декември трябва да се направят най-късно до 01.12, за да ви предвидят в графика?

# 517
  • Пловдив
Пълно е с бъгове - не бих го ползвала, ако остане в този вид  Confused

Само да питам - вие, които сте закупили ваучери за нея, получихте ли съобщение, че заявките за декември трябва да се направят най-късно до 01.12, за да ви предвидят в графика?
И аз получих такова съобщение.

Аз с молба, ако мернете ваучер за годишен технически преглед, да пуснете линк. Този от миналата седмица го изпуснах, а уж всеки ден хвърлям по един поглед на новите оферти  Blush

# 518
# 519
# 520
  • До хладилника, който обичам
Здравейте БГ Мами, работя в нов агрегатор Gotino.bg и задачата ми е да той да стане удобен, достъпен и най-вече полезен за хората които решат да го използват.
Много ми се иска свестните места и хубавите оферти да са отбелязани в сайта.
Дори си мислех да направим, в него, лепенка БГ Мами и с нея да се запечатват оферти за които тук пишете, че сте доволни. Проблема е, че не знам как точно да стане. От една и съща оферта има и доволни, и недоволни. Идеи?
Някак ми се ще да се отсеят свестните неща, да се спестят, до колкото е възможно разочарованието от нечестни сделки, некоректни търговци и измамни намаления.
Приемам всякакви съвети, насоки и препоръки.

Предварително благодаря на онези които прочетат това и ми напишат личното си мнение, и се извинявам на всички които смятат, че не е тук мястото на този постинг.

Обърнете се към администрацията на сайта, ако обичате.

# 521

http://www.bg-mamma.com/oferti/
Благодаря, а нещо около Пловдив?  bouquet

# 522
  • Пловдив
http://bg.kolektiva.net/plovdiv/m-jki-obuvki-hot-spot.html
Запазила съм този ваучер, но ще помисля още малко. Четох, че има някакви проблеми с Колектива.

# 523
  • о`майна лунна нощ е
Цял следобед я пазя тая торта от Мон Шери. Връчих я на синковеца да я държи ... здраво ..., докато отивахме да вземем баща му с колата, и той юнашката точно на последния завой я размаза върху седалката  smile3511 smile3514 smile3514
Добре, че ще я хапваме с познати хора, а не е предвидена за подарък. Облизаното до момента дава заявка, че ще е вкусна. Утре ще докладвам подробно.

# 524
  • До хладилника, който обичам
Облизаното до момента дава заявка, че ще е вкусна.
hahaha hahaha hahaha
(извинявай, но е смешно)

Общи условия

Активация на акаунт