Как бихте постъпили ако дете на роднини бие вашето?

• 2 712
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Аз лично не бих ограничила контактите на дечица които се търсят. Говоря така защото дъщеря ми и племенника ми са постоянно заедно, Кристина пита за него непрекъснато, но...когато се съберат играят точно 20мин и после се започват караници, посягане, понякога удряне, когато ги разделим обаче са недоволни. Те са с 1.5г. разлика, когато бяха по малко бяхме постоянно около тях, сега започнахме да ги оставяме понякога да си се разправят.

# 31
  • София
kalei , мисля, че не е подходящо, защото е твърде абстрактно за едно толкова малко дете. На тази възраст наказанието трябва да е непосредствено след провинението. Ако е след време, детето не може да го свърже реално с лошата постъпка. както и колкото по-малко е детето, толкова по-кратко трябва да е наказанието. Но при следващия случай, веднага се скарай и ги раздели (най-добре не ти и твоето дете да напуснете, а виновника да отиде в друга стая с някой възрастен и разбира се да не се забавляват там) и обяснявай, обяснявай. Обясни и на твоето, че не е ударено, защото е направило нещо лошо, както и че другото дете не е лошо, а още не се е научило как се играе и какво е позволено и какво не.

Общи условия

Активация на акаунт