В момента чета....7

• 49 891
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Вили, аз съм чела "Доня Барбара" преди време.Книгата ми хареса.Особено интригуващ за мен беше образа на Барбара.Хареса ми,че въпреки всичко е запазила способността си да обича,макар и по един егоистичен начин,хареса ми,че не е изцяло лоша.Понякога героите в книгите са толкова...как да кажа обрисувани в едни краски т.е или черни или бели,или добри или лоши.А всъщност никой реален човек не е чак толкова добър,реално и най-големия добряк си има лоши черти,лоши мисли.И може и това да са просто книги,но някак си ми фалшивеят с тази прекалена доброта героите.Прекалено нереални са ми,изкуствени. А пък и като никога не грешат и направо... Rolling EyesИ за това Барбара ми допадна като образ.Беше истинска някак си,пълнокръвна.
А другата книга,която питаш я имам свалена от читанка.инфо,но още не съм я чела.
А за "Брулени хълмове" ще си позволя да вметна нещо...Прекрасна книга,една от любимите ми.Хийтклиф беше най-увлекателният за мен образ там.Много ярък. Той е един от най-силно направилите ми впечатление образи в книга.

# 166
Въпреки, че съм я чела доста отдавна, "Брулени хълмове" ми е сред любимите книжки! А Катрин ми е сред любимите женски персонажи, заедно със Скарлет! Те двете са големи дяволици, но няма как да не ги заобичаш. Heart Eyes Ех, май е време да си ги припомня пак  Rolling Eyes

# 167
Аз прочетох "Наследството на Болейн",хареса ми,много бързо се чете и е интересна,но развръзката не беше представена добре,дойде някак внезапно и ми се стори написана набързо,знам ли..."Другата Болейн" като че ли ми хареса малко повече.Ще прочета и други книги на Филипа Грегъри обаче,допада ми. Peace
Днес започнах "Източен вятър,западен вятър" на Пърл Бък. Grinning

# 168
в момента стиг ларшон, ето тази:

много ми харесва.

# 169
Наистина е много хубава книга. Другите не  поддържат толкова добре  напрежението, но и те не са лоши. Flutter

# 170
добре, че се престраших за Пророкът на Джубран - приятно беше да открия, че в книгата има много повече, отколкото навсякъде тиражираното "...децата не са ваши деца..."

# 171
В момента чета "Портите" на Джон Конъли - интересна, на моменти забавна, на моменти гнусна  Laughing

# 172
  • Den Haag
Почвам тази Simple Smile

Много харесвам книги, в които се разказва за книги  Heart Eyes

# 173
  • дядовата ръкавичка
"Изкупление" на Иън Макюън. Разочарована съм. Не е моят автор. Твърде ми е тромав и "психологически". А така се бях нахъсала за нещо хубаво.

# 174
"Изкупление" на Иън Макюън. Разочарована съм. Не е моят автор. Твърде ми е тромав и "психологически". А така се бях нахъсала за нещо хубаво.
Филмът е силно кино, макар и не мой тип, но съм чел това:

...и беше нелошо.

# 175
Сега чета " Записки от подземието" на Достоевски. Доста е интересен разказът, но трябва да се чете на спокойствие.

# 176
  • Ямбол
Чета "Във вихъра на двайсетте" - Софи Кинсела Simple Smile

# 177
  • Den Haag
Днес започвам тази

Нищо не съм чела от Ромен Гари и се надявам да ми хареса  Grinning.

# 178
"Омагьосам живот" на Шарлот Вейл Алън

# 179
  • В две мънички очи...
Аз Клавдий - Робърт Гравес

Общи условия

Активация на акаунт